• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2569238 kizlar gece gece sizede atiyimda sabah kalkipbana yorum yapin :)
Yaaaaaaaaaaaaaaa😍😍😍😍 yavrm yaaaaa 😌😌😌 vallhii icim bi hos oldu coook ama cook sevndmm. Rabbim tamamina erdirsin. Insllh sorunsz ilerler. Kismeti buguneymis iste . Verene hamdolsn. Esine nasil soledin anlat helee

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20191223_073952.webp
    IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20191222_144327.webp
    IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 23
Yaaaaaaaaaaaaaaa😍😍😍😍 yavrm yaaaaa 😌😌😌 vallhii icim bi hos oldu coook ama cook sevndmm. Rabbim tamamina erdirsin. Insllh sorunsz ilerler. Kismeti buguneymis iste . Verene hamdolsn. Esine nasil soledin anlat helee
kuzum cok tesekkur ederim kan sonucunu almadim daha ama insallah hersey yolunda gider dua edin bana. 50 ayri supriz dusunup hic birini yapmadim gece 1de eczane aradik gelip eve yaptim o yuzden pek supriz olmadi 😀
gerci onun gelisi bize supriz esim tedavi oluyordu gun almistik haftaua tekrar. insallah gerek kalmaz

kuzum cok tesekkur ederim kan sonucunu almadim daha ama insallah hersey yolunda gider dua edin bana. 50 ayri supriz dusunup hic birini yapmadim gece 1de eczane aradik gelip eve yaptim o yuzden pek supriz olmadi 😀
gerci onun gelisi bize supriz esim tedavi oluyordu gun almistik haftaua tekrar. insallah gerek kalmaz
Kaliteli bi tanesi tutmus ya yeter o 🤗 gece suprizi olmus sizinki de. Adetin gecmis miydi

keske enabiza girseler ama saglik ocaklari genelde girmiyor bursa neyse kac ay bekledim bi kac saat daha beklerim
Biraz yat uyu zaman gecer 😊
Keske hastnye gitsydin. Sonuc bugun de cikmazsa hic sasrma. Aslnda takip nosu var. Netten bakabilirsin

kizlar degerim 500 sizce bu hafta icin normalmi doktor bi sey demedi kadin doguma git dedi napmaliyim ben simdi ? hemen gidiyimminkadindoguma
İyi canım sen gidene kadar baya yükselir o zaten ilk kese görüceksin oda yeterli yüksekliğe ulaşır Bi randevu al sen doktordan benim 1 hafta sonraya vermişlerdi randevuyu

İyi canım sen gidene kadar baya yükselir o zaten ilk kese görüceksin oda yeterli yüksekliğe ulaşır Bi randevu al sen doktordan benim 1 hafta sonraya vermişlerdi randevuyu
simdi randevu acildi bi tane ayin 6sinda tam gitmek istedigim zamanlar gec olmaz demi 6. haftasi olcak oncesinde zaten bakilmaz galiba keseye.

Ankaaaa... Çok sevindim canım benim inanılmaz sevindim 🤩 maşaallah. Rabbim sağlıkla kucagonıza almayı nasip etsin.. Seviyorum sizleri ya.. Güzel annelerim❤️💕🌼

Back
X