Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha şole yaa. Guzelce beslen o da guclu olsn guzlce yerlessin buyusun

Ha şole yaa. Guzelce beslen o da guclu olsn guzlce yerlessin buyusun
Maşallah yememden hiç ödün vermedim ne bulursam yiyorum can olsun bebegime diye sonunda topaç olmasam bari gerçi aşermem başlarsa yiyemiyorum da bide öyle bişey vardı bende bundada öyle olucak mı bakalım

canim gozun aydin cok sevindim herkes soylemis bende soyleyim sakin strese girme degerler su bu hesaplari yapma strest cok etkili ssende derya gibi git kalbini dinle gonlune gore olsun insallah hersey. bende bi sey yok malesef esimin sonuclariyla ugrasiyoruz doktordan geldim sindi bu degerlerle olur dedi kafam karisik bana dua edin hanilelerin duasi kabul olur derler. i sallah sizinde hersey gonlunuze gore olsun.

Senin nezamandi enson bat cnm benim en sonadet tarihine göre hesaplarsam 4 hafta 3 günlük gözüküyor
benim sata göre 6 haftalık gözüküyor cnm ama geç döllenmeymis yarın öğrenicem net kac haftlik insAllah bat 10 ekim
arada yazalim kizlar birbirimize hamisler cinsiyetleri ogrenincede yazin bize banada dua edin hepiniz icin sevindin gercekten.
daha bnm cinsiyeti öğrenmeme çok var cnm Rabbim size de sağlıkla nasıp etsin insAllah

Maşallah yememden hiç ödün vermedim ne bulursam yiyorum can olsun bebegime diye sonunda topaç olmasam bari gerçi aşermem başlarsa yiyemiyorum da bide öyle bişey vardı bende bundada öyle olucak mı bakalım
Bikac hafta gecsin bklm o zmn da yiyebilcen mi tabi insllh istahszlik olmaz diyim dee. Ben de once yiyodum ne guzl sonra pat diye tiksinmeler basldi. Aman Allhim ne berbat haftalardiii
Rabbim tez zmanda sana da nasip etsin bole gzl haber vermyi ❤ senn de her sy gonlune gore olsn.
Bizimkinn cinsiyti belli zatn belki solemisimdir yine solm pipili dustu kismetimze. Bence senin oglun olur Hayali10 da kiz olur

oh ne guzel yakisikli bi erkek annesi olucaksim

Canım benim senin de olacak inşallah dualarım seninle bak doktor da demiş olur diye yeterki sen kafana takma stres yap rahat ol ve çocuk İçin de yaşamayın ilişkiyi bu da önemli hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kız benim neyim olur hı fato

Sagol kuzum dua etmemmi hep ediyorum edicem de allahım tez vakitte nasip etsin sana da o göbüşün şişsin inşallah amin kanda verdim 116 dan 546 yükselmiş cok şükür iyi artmış salıda keseyi görmeye gidicem inş oda iyi gecer tüm dualarım seninle isteyenlerle

Bi arkadasım rüyasında görmüş ama hamile oldugumu bilmio kız rüyamda seni gördüm bacaklarını açmışsın bişeyler anlatıon ne Dion diye soruyomus bende hamileyim ben diyomuş um rüyasında kız hamilemisin dio yok yok var günüme dedim gecistirdim sen hamile kalcan kızın olcak seni dio hayırlı evlat nasip etsin oglu kızı aynı özürsüz kusursuz saglık olsunda kız olan farketmez ama bunu söyleyen 2. Kişisin kızın olcak dien

Tabiki fark etmz cnm her zmn ilk dilegimiz o. Ondan sonra Allh gonluze gore versin

Yaaaçookk sevindimmm canim,hayirli olsunn saglikla gelsin insallahh,allahimm ne guzel bi haberr yaa bende vermek istiyorum bu guzel haberden bizde hala ayni devam ediyoz bakalim artik hayirlisi diyoruz artik herseyin bi zamani vardir elbet,neler hissettin,neler yaptin anlatsana canim,bu defa su farkliydi dedigin oldumu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…