gidicem canim mutlaka ben kendimi esimin muayenesine sartladim biraz onun sonuclarini aldiktan sonra hemen bende randevu alicam artik doktor nasil bi yol izlerse eirayla yaptircam insallah bi problem cikmaz anne olmak cok guzel bi duygu bende yasamak istiyorum bunuEvet canım vajinal muayene ama korkulacak bişey yokki canın yanmıyor yani ihmal etme genel bi muayene yaptır korkma.Korkulacak olsa ben korkarım ilk bebegim düstü kürtaj yaptılar kalaninı bundan 17 sene önce hemde aneztesisiz 2 normal dogum yaptım şimdiki gibi epidural aneztezide yoktu o zamanlar. bir sürü ameliyat işlem geçirdim yani vajinal muayene bisey degil hiiç korkulacak bisey degil. İçin rahat olsun.
inşallah canım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. güzel haberler alırsın inşallahgidicem canim mutlaka ben kendimi esimin muayenesine sartladim biraz onun sonuclarini aldiktan sonra hemen bende randevu alicam artik doktor nasil bi yol izlerse eirayla yaptircam insallah bi problem cikmaz anne olmak cok guzel bi duygu bende yasamak istiyorum bunu
Yaaa Nigar adına cok sevindim canım benimde hormon testi yapıldı fsh ım yüksek cıktı yarından itibaren femaraya başlicam 4 kasımda tekrar kontrol var ne olucak bilmiyorum bizdede bende cıktı sıkıntı
%70 erkek demiş doktor fatmişinkine
Evt cnm %70 erkk dedi
bizi unutma dualarindaEvt cnm %70 erkk dedihemen de belli etti kendini. Iki hafta sonra tekrr gidicem .o zmna kesinlesir artk .
Amin insllhh saolasn tatlm. Rabbm size de nasip etsin insllh ❤❤❤
Amin insllh Allh razi olsn cnm bnm.bizi unutma dualarindaAllah sanada once saglikli bi gebelik sonrada saglikli bi dogum nasip etsin agustos grubundakileri taniyor gibi hepsiyle agri bavim oldu takip ediyorum guzel haberlerine en icten seviniyorum bazen duygulaniyorum beraber bekledik simdi cogu bebisini bekliyor
Bizde de yok hala bişi ben doktora gittim tsh düsük cikti yani sinirda ama onun engel olacagini sanmiyorum eşim oyaliyo beni sözde bu ay gitcekti bu defada olmazsa öyle gidecegini soyledi bakalim nasip diyorun artik telefonumdaki adet takvimini sildim bakip bakip stres yapamicam kendimi oluruna biraktim,bi yandan da kizimla ugrasiyorum,dizi şiş,1 aydir doktor lardayiz romatizma dediler,manevi olarak çöküsteyiz resmen,neye kosturcagimi sasirdim kizlar çookk yorgunumm
Gecmiş olsun canım hepsi gelip gecicek canım Allahın izniyle moralini yüksek tut dr romatizma için tedavi vermedimi insan yoruluyor manevi olarak yazın. Bende öyleydim şuan biraz daha iyiyim oda geciyor Allah başka dert vermesin bugun kontrolüm var benimde bakalım Dr nedicek yumurtalar büyümüşüm inş kendiliğinden çatlamıştır diye dua ediyorum çatlatma iğnesi yada aşılama gözümde büyüyor. Eşin fazla vakit kaybetmeden yaptırsın bazı şeyler için gec kalınmış olabiliyor insan farkında olmadan Allah herşeyin hayırlısını versin bizlere cok öpüyorum kuzumBizde de yok hala bişi ben doktora gittim tsh düsük cikti yani sinirda ama onun engel olacagini sanmiyorum eşim oyaliyo beni sözde bu ay gitcekti bu defada olmazsa öyle gidecegini soyledi bakalim nasip diyorun artik telefonumdaki adet takvimini sildim bakip bakip stres yapamicam kendimi oluruna biraktim,bi yandan da kizimla ugrasiyorum,dizi şiş,1 aydir doktor lardayiz romatizma dediler,manevi olarak çöküsteyiz resmen,neye kosturcagimi sasirdim kizlar çookk yorgunumm
Şimdi Dr dan geldim sadece 1 tane yumurtam gelişmişmerhabalar. eşimden kaynaklı problemlerimiz var. morfoloji ve ileri hız gibi. 2 gün önce aşılama yaptırdım. microcipli. hakkımda hayırlısını diliyorum. size doktor önerirse aşılamayı hiç korkma. muayene kadar rahat geçiyor. tabi onun öncesinde 4 tane göbekten iğne yaptırdım. onlar da hiç acıtmıyor, hissetmiyorsun. allah yardımcımız olsun hepimizin canım. hayırlı haberler yazın buraya
tutsun da 1 tane olsun önemli değil. inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz. kendimle birlikte hepimize, tüm evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum. sonuçlarımızı yazalım burdan. birbirimize umut olalım. benim test günüm 15 kasımŞimdi Dr dan geldim sadece 1 tane yumurtam gelişmişBi yandan üzüldüm Bi yandan sevindim ovitrelle iğne verdi yarın sabah vurulucam cok cok dualarınıza ihtiyacım var inş ugraştırmadan bu ay tutar
Amin canım Allah biliyoya gönlümüze göre versin bunu veren Allah şifasınıda vericek inş inanıyorum ben. Ben adet tarihimi kestiremiyorum igneyi vurulduktan 15 gün sonramı belli oluyor herşey bide sen ilaç kullandınmı yumurtlama içintutsun da 1 tane olsun önemli değil. inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz. kendimle birlikte hepimize, tüm evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum. sonuçlarımızı yazalım burdan. birbirimize umut olalım. benim test günüm 15 kasım
amin inşallah canım. adetin 5. günü günde 1 tane femara diye bir ilaç kullandım. sonra konktore gittim. gonal f diye iğne verdi 3 tane. her gün bir tane kullandım. en sonki muyenemde biri 17 mm, diğeri 14 mm iki yumurtam oluşmuştur. 2 gün sonra çatlatma iğnesi ovitrella kullandım. ve cumartesi de aşılamam mikroçipli oldu. benim en çok canımı sıkan şey aşılama esnasında yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına bakmadı. bana 15 gün sonra adet olmazsan test yap dedi.Amin canım Allah biliyoya gönlümüze göre versin bunu veren Allah şifasınıda vericek inş inanıyorum ben. Ben adet tarihimi kestiremiyorum igneyi vurulduktan 15 gün sonramı belli oluyor herşey bide sen ilaç kullandınmı yumurtlama için
Bende femara kullandım adetimin 5. Günü başladım günde 3 tane 5 gün kullandım ovitrelle iğne vuruldum bugünde günde 3 tane almama ragmen 1 tane yumurta gelişmiş hiç yumurtlamıyodum galibaamin inşallah canım. adetin 5. günü günde 1 tane femara diye bir ilaç kullandım. sonra konktore gittim. gonal f diye iğne verdi 3 tane. her gün bir tane kullandım. en sonki muyenemde biri 17 mm, diğeri 14 mm iki yumurtam oluşmuştur. 2 gün sonra çatlatma iğnesi ovitrella kullandım. ve cumartesi de aşılamam mikroçipli oldu. benim en çok canımı sıkan şey aşılama esnasında yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına bakmadı. bana 15 gün sonra adet olmazsan test yap dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?