Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hani normal ultrasyon muayenelerimizde yumurtayı görüyoruz ya bizler de, eğer çatlamış olsaydı göremezdik orda. yani ben öyle biliyorum. sordum doktoruma neden ultrayonu açmıyoruz işlem sırasında, belki iğneye rağmen çatlamamıştır dedim. bana, bakmayacağız çünkü belki çatlamıştır belki de bugün çatlar dedi. spermler vücuda girince hemen ölmüyor bir kaç gün yaşıyor dedi. bi de sabah erken ilişki olsun dedi. talimatlara uyduk. bakalım mevlam neyler. inşallah sonuçlarımız pozitif olur. ama negatif dahi olsa burdan yazalım çünkü bizlerin mesajlarını okuyan arkadaşları merakta bırakmamış oluruz.

yaaaaa hamile misin
Hamileyim cnm ama bi sevinemedik cok erken ögrendim pazartesi kan testi verdim sabahtan saglık ocagında sonuc hemen cıkmayınca bide aksam üzeri acilde verdim acilde ki 116.8 cıktı ertesi günde saglık ocagındaki cıktı oda 202 cıkmasın mı bütün morallerim bozuldu farklı ölçüm makinalarından kaynaklanabilirmiş ama benim içim rahat etmedi bugun 5 de tekrar kan vericem inş iyi cıkar sonucum hergün gebelik testi tekrarlıyorum bugun yaptıgım Bi öncekinden koyu cıkınca cok seviniyorum duruyor demekki diyorum sen nasılsın

Yaa
canım yaa gözün aydın farklı yerlerdeki farklı çıkabiliyor pnu takma kafana lütfen sen bugün de ver artış varsa artık verme bence insan stres oluyor çünkü ben sadece bir defa kan verdim artışa bile bakmadım keseyi görmek için gittim sonra kalp atışı o yüzden inşallah sağlıkla ilerler çok sevindim İnan senin adına

Sagol canım benim aslında benim de niyetim öyleydi ama meraktan duramayınca acilde yaptırdık sonuc buralara kadar geldi bugun artış varmı diye bakıcam egerki varsa doktora randevu alıcam minik kesemi görmek için dua edin bana artmış olsun

Artacak inşallah canım sen gönlünü ferah tut bat ne zamandı senin

Sen nasılsın nasıl gidio hamilelik keyfin iyi demi
İyiyim çok şükür canım iyi gidiyo kan sulandırıcı iğne ve progestan hap kullanıyorum düşüklerim olduğu İçin doktora da 10 Gün sonra gidecem bakalım bi sıkıntı yoktur inşallah

No no noooo sana stres yaaasssaaak. Yegenimi rahatsz etme kiz
Ay canım benim ya düne göre bugun iyiyim dün cok üzülmüştüm bugun öyle azıcık gelio aklıma acaba diyorum sonra benim bebegm saglıklı sıhhatli olucak suan yerine yerleşme cabasında diyorum okuyup üfleyip kafamı rahatlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…