Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Markoparicim, dört gözle güzel haberi vermni bekliyoruzz..
Havvacım merhaba canım bugun bhcg ölçtürdük yine sonuc 450,78 çıktı galiba saglıklı özeldeki doktoruma gidicez saat 18:00 de bakalım o neler diyecek cok garip duygular içerisindeyim

Havvacım merhaba canım bugun bhcg ölçtürdük yine sonuc 450,78 çıktı galiba saglıklı özeldeki doktoruma gidicez saat 18:00 de bakalım o neler diyecek cok garip duygular içerisindeyim
yaaa inanamıyorummmm. çooook sevindimmm. gözün aydın canım benim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı tüm isteyenlere..

yaaa inanamıyorummmm. çooook sevindimmm. gözün aydın canım benim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. darısı tüm isteyenlere..
Tesekkür ederim canımm inş sağlıkla ilerleer isteyen herkesede allah nasip eder en kısa zamanda sizlerede bu sevıncı tattırsın

Maşallah canimm
Senin yaşadigin bi mucize ustune gorme
Yaşamişsin bence

Evet canım gercekten mucize oldu hatta bu ayda adet oldum dıyerek baya üzülmüştüm meğer minik tutunmus
Öncelikle hayırlı olsun Bişey sormak istiyorum adetiniz normal adet kanaması gibimi geldi, rengi miktarı falan

kizlae
Öncelikle hayırlı olsun Bişey sormak istiyorum adetiniz normal adet kanaması gibimi geldi, rengi miktarı falan
ya evet bemde bunu merak ediyorum aklinda kalan her ayrintiyi anlatir misin bize bi farklilik var miydi ne kadar devm etti belirtin var miydi falan

kizlae

ya evet bemde bunu merak ediyorum aklinda kalan her ayrintiyi anlatir misin bize bi farklilik var miydi ne kadar devm etti belirtin var miydi falan
Gerçi benim için gebelik imkansız bişey ama ben yinede merak ettim

kizlar ya bi sey sorcam size dunde defalarca yazdim vazgevtim adet biteminin 6. gunu bugun dunde bugunde uzayan akinti geldi yumurtlama olabilir tabi ama bildiginiz kanli bu daha once net goremistim emin degildim ama simdi et gordum yumurta aki kovamimda ayni ama rengi hem beyaz oluru yada seffaf olurdu bu kanli neden olabor sizce bu sagliksiz bi durum oldugu belli ama ilk defa basima geliyor

kizlae

Kızlar selam aslında her zaman oldugum adet gibiydi diyebilirim hatta son günü hafif pıhtılar bile geldi ama anlamadım hatta son adetimde aşırı bir agrım olmustu dayandım hap vs içmedim iyi ki de içmemişim yani diyorum ya cidden mucize gibi

Belki sendede benim gibi olmustur ankacım eger boyle devam ederse bi bhcg baktır derim

sanirim yumurtlama kizlar benim ki bugun ki ovulasyon testi eger hamilelik olsa t cok koyu olurdu diye dusunuyorum ama garip bi sekilde iliskiye giremedik belki cok kastim kendimi resmen olmadi yani belki coktan catlamistir bile kacirmis olabirim

Adetin sonlarıdır o kan ona o kadar takılma ama uzayan akıntı yumurtlama olabilir adet olurken ayı zamanda yumurtlama olabiliyor bence ovulasyon testi yap derim

Ovulasyon yumurtalmayı gösteriyor demekki adetten hemen sonra hamile kalan kadınlar böyle hamile kalıyormuş. Benim normal yumurtlama gününmde uzayan akıntım oldu adet gelmeden 2 gün öncede oldu ama ben test yapmadım üşengeçlikten keşke yapsaydım

evet canim yumurtlamayamis degerlendiremedik ama olsun yumurtlama oldugunu ogrendin en azindan yarin dahada koyulasabilir yada 2 gundur akinti var bu siliklesmis hali olabilir yarin anlicam artik onuda

evet canim yumurtlamayamis degerlendiremedik ama olsun yumurtlama oldugunu ogrendin en azindan yarin dahada koyulasabilir yada 2 gundur akinti var bu siliklesmis hali olabilir yarin anlicam artik onuda
Takipte kal canım değerlendirmeye bak Bende umut olmayınca sizlerden okuduğumda bile heyecanlanıyorum seviniyorum sanki kendime olmuş gibi. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…