Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MY MIRACLE senin neyin var? Neden bu kadar umutsuzsun?
Canım benim iki tane çocuğum oldu sonra tüplerimi bağlatmıştım 5 sene sonra eski eşimle ayrıldık, bir buçuk sene önce tekrar evlendim ama şimdiki eşimin çocuk istediği için tüplerimi yeniden açtırdım. ama sağ tüpüm komple iptal sadece sol tüpüm açık şuan hormonlarımda normal histereskopi laparoskopi hsg hepsi yapıldı ama olmuyor zaten tek tüple zor bide ameliyat olduğum için eski aktivasyonunu sağlayamayabilir dedi doktorum dış gebelik riskin yüksek dedi o yüzden umutsuzum. Kusura bakmayın biraz uzun oldu

Allah bagislasin cocuklarini. Ne kadardir deniyorsunuz? Uygun bir tedavi vardir mutlaka.

Allah bagislasin cocuklarini. Ne kadardir deniyorsunuz? Uygun bir tedavi vardir mutlaka.
uygun bi tedavi sadece tüp bebek dedi doktor ama onuda ben istemiyorum çok sayıda ameliyat operasyon geçirdim bıktım artık doğal yolla olursa olur olmazsa olmaz kısmet değilmiş derim dedim

canim adet biteli cok az oldu daha bi hafta belkide uzun suredir akinti ilk defa oldu hep pozirifi goruyorum ama daha hoc degerlendirmedim :)
pozitifi görüyorsan değerlendirmelisin ama pozitiflik devam ederse gebelik testi yaparsın. Çünkü gebelik varsa ovulasyon testide pozitif gösteriyormuş çok yerde okudum bende

Eki Görüntüle 2307858
kizlar benim 4 gundur akintim var bunlarda 2 gunluk ovulasyonlar ne dusunuyosunuz ?
Ankacım gebelik testi var mı evde eger varsa yapsana bi t çizgin c den koyu olmus ıkıncıde, benımde boyleydı hamılelık testı yaptım cıktı zaten varsa ilk idrar falan beklemedende cıkıyor ven skşam yapmıştım hcg testini Hadi inş senınde öyledir

canim benimde akintim hala devam ediyor sasiriyorum hoc bole olmazdi tatildeyim suan gebelik testi aldim ama yoktur diye evde biraktim burdada alirim sorun degil ama ben yinede yarinda ovu yapcam eger koyu cikarsa o zaman yapiyim diyorum

pozitifi görüyorsan değerlendirmelisin ama pozitiflik devam ederse gebelik testi yaparsın. Çünkü gebelik varsa ovulasyon testide pozitif gösteriyormuş çok yerde okudum bende
tamam canim oyle yapicam 3 tane daha ovu testim var. yarin siliklesir zaten yumurtlamaysa

aynen oyle gunu gunune yaptigimda da bi sey olmamisti bide boyle deneyelim
Aynen ya ben iki güne bir yaptım olmadı üç günde bir yaptım olmadı artık bıraktım gerçi ovu testleri kullanıyorum yumurtlamayı görürsem affetmem saldur

canim benimde akintim hala devam ediyor sasiriyorum hoc bole olmazdi tatildeyim suan gebelik testi aldim ama yoktur diye evde biraktim burdada alirim sorun degil ama ben yinede yarinda ovu yapcam eger koyu cikarsa o zaman yapiyim diyorum
Hadi bakalım senide heyecanla bekliyoruz

ben progestana başladım 5 günlük adet olmak için sonra yeni tedavıye baslıcam progestan ıctıkten kac gun sonra adet olunur bılgınz var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…