- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
Canım benim iki tane çocuğum oldu sonra tüplerimi bağlatmıştım 5 sene sonra eski eşimle ayrıldık, bir buçuk sene önce tekrar evlendim ama şimdiki eşimin çocuk istediği için tüplerimi yeniden açtırdım. ama sağ tüpüm komple iptal sadece sol tüpüm açık şuan hormonlarımda normal histereskopi laparoskopi hsg hepsi yapıldı ama olmuyor zaten tek tüple zor bide ameliyat olduğum için eski aktivasyonunu sağlayamayabilir dedi doktorum dış gebelik riskin yüksek dedi o yüzden umutsuzum. Kusura bakmayın biraz uzun olduMY MIRACLE senin neyin var? Neden bu kadar umutsuzsun?
Allah bagislasin cocuklarini. Ne kadardir deniyorsunuz? Uygun bir tedavi vardir mutlaka.Canım benim iki tane çocuğum oldu sonra tüplerimi bağlatmıştım 5 sene sonra eski eşimle ayrıldık, bir buçuk sene önce tekrar evlendim ama şimdiki eşimin çocuk istediği için tüplerimi yeniden açtırdım. ama sağ tüpüm komple iptal sadece sol tüpüm açık şuan hormonlarımda normal histereskopi laparoskopi hsg hepsi yapıldı ama olmuyor zaten tek tüple zor bide ameliyat olduğum için eski aktivasyonunu sağlayamayabilir dedi doktorum dış gebelik riskin yüksek dedi o yüzden umutsuzum. Kusura bakmayın biraz uzun oldu
Allah bagislasin cocuklarini. Ne kadardir deniyorsunuz? Uygun bir tedavi vardir mutlaka.
[/QUOTE amin canım cümlemizin çocuklarınıda inşallah. 1 buçuk senedir uğraşıyoruz ama ilk etapta ameliyattan sonra tüpler tekrar kapanmış dediler geçen nisan ayında histereskopi ve lapaoroskopi yapıldı sol tüp açık dediler hormon testleride gayet iyi dedi doktor başka bi doktor femara diye bi ilaç verdi yumurta geliştirici 2 aydırda onu kullandım ama olmadı.
uygun bi tedavi sadece tüp bebek dedi doktor ama onuda ben istemiyorum çok sayıda ameliyat operasyon geçirdim bıktım artık doğal yolla olursa olur olmazsa olmaz kısmet değilmiş derim dedimAllah bagislasin cocuklarini. Ne kadardir deniyorsunuz? Uygun bir tedavi vardir mutlaka.
Adet tarihin ne zamandıEki Görüntüle 2307858
kizlar benim 4 gundur akintim var bunlarda 2 gunluk ovulasyonlar ne dusunuyosunuz ?
canim adet biteli cok az oldu daha bi hafta belkide uzun suredir akinti ilk defa oldu hep pozirifi goruyorum ama daha hoc degerlendirmedim :)Adet tarihin ne zamandı
pozitifi görüyorsan değerlendirmelisin ama pozitiflik devam ederse gebelik testi yaparsın. Çünkü gebelik varsa ovulasyon testide pozitif gösteriyormuş çok yerde okudum bendecanim adet biteli cok az oldu daha bi hafta belkide uzun suredir akinti ilk defa oldu hep pozirifi goruyorum ama daha hoc degerlendirmedim :)
Yumurtlama olmuş canım t c den daha koyu ikincide bence bugün değerlendir hatta yarın ovu silik çıkarsa yarın ve öbür gün de değerlendir öyle diyorlar çünküEki Görüntüle 2307858
kizlar benim 4 gundur akintim var bunlarda 2 gunluk ovulasyonlar ne dusunuyosunuz ?
Ankacım gebelik testi var mı evde eger varsa yapsana bi t çizgin c den koyu olmus ıkıncıde, benımde boyleydı hamılelık testı yaptım cıktı zaten varsa ilk idrar falan beklemedende cıkıyor ven skşam yapmıştım hcg testiniEki Görüntüle 2307858
canim benimde akintim hala devam ediyor sasiriyorum hoc bole olmazdi tatildeyim suan gebelik testi aldim ama yoktur diye evde biraktim burdada alirim sorun degil ama ben yinede yarinda ovu yapcam eger koyu cikarsa o zaman yapiyim diyorumAnkacım gebelik testi var mı evde eger varsa yapsana bi t çizgin c den koyu olmus ıkıncıde, benımde boyleydı hamılelık testı yaptım cıktı zaten varsa ilk idrar falan beklemedende cıkıyor ven skşam yapmıştım hcg testiniHadi inş senınde öyledir
canim vallahi tatildeyim bu ay es gecicem malesef meraktan yaptim sadeceYumurtlama olmuş canım t c den daha koyu ikincide bence bugün değerlendir hatta yarın ovu silik çıkarsa yarın ve öbür gün de değerlendir öyle diyorlar çünkü
tamam canim oyle yapicam 3 tane daha ovu testim var. yarin siliklesir zaten yumurtlamaysapozitifi görüyorsan değerlendirmelisin ama pozitiflik devam ederse gebelik testi yaparsın. Çünkü gebelik varsa ovulasyon testide pozitif gösteriyormuş çok yerde okudum bende
Evet yumurtlamaysa silikleşir kalan ovulasyon testlerinide yap hala çift çizgiyse gebelik testi yap merak ettim bendetamam canim oyle yapicam 3 tane daha ovu testim var. yarin siliklesir zaten yumurtlamaysa
Hayırlısı o zamancanim vallahi tatildeyim bu ay es gecicem malesef meraktan yaptim sadece
aynen oyle gunu gunune yaptigimda da bi sey olmamisti bide boyle deneyelimHayırlısı o zaman
yumurtlamaysa keske degerlendirseydim dicem kesinEvet yumurtlamaysa silikleşir kalan ovulasyon testlerinide yap hala çift çizgiyse gebelik testi yap merak ettim bende
Aynen ya ben iki güne bir yaptım olmadı üç günde bir yaptım olmadı artık bıraktım gerçi ovu testleri kullanıyorum yumurtlamayı görürsem affetmemaynen oyle gunu gunune yaptigimda da bi sey olmamisti bide boyle deneyelim
Hadi bakalım senide heyecanla bekliyoruzcanim benimde akintim hala devam ediyor sasiriyorum hoc bole olmazdi tatildeyim suan gebelik testi aldim ama yoktur diye evde biraktim burdada alirim sorun degil ama ben yinede yarinda ovu yapcam eger koyu cikarsa o zaman yapiyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?