ne guzel insallah benim esimdede normal cikar.Eşim gitti değerlerı normal. Nasip inşallah en hayırlı zamanda olur.
insallah canim. etrafimda herkesin bebegi var evli olupta hamile olmayan yada cocugu olmayan hic yok :) bu bazen o kadar moralimi bozuyor ki inanin disari cikip kimseyle gorusmuyorum sirf bebek gormeye dayanamadigim icin. insallah bu gunler cabuk gecer elimden dua etmekten baska bi seyde gelmiyor. pskolojim o kadar anormalki suan dun bi dizide gebelik testi yapp pozitifi goruyorlardi saatlerce agladim bu sahneyeBende regl oldum dün canım üzülme inşallah bizim de yüzümüz güler zamanı var demekki sabredelim
Kesinlikle hak veriyorum sana canım çok zor bir durum evet etraftakilerinde olunca neden benim olmuyor diye insan düşünmüyor değil Rabbim inşallah tez vakitte sana da nasip etsininsallah canim. etrafimda herkesin bebegi var evli olupta hamile olmayan yada cocugu olmayan hic yok :) bu bazen o kadar moralimi bozuyor ki inanin disari cikip kimseyle gorusmuyorum sirf bebek gormeye dayanamadigim icin. insallah bu gunler cabuk gecer elimden dua etmekten baska bi seyde gelmiyor. pskolojim o kadar anormalki suan dun bi dizide gebelik testi yapp pozitifi goruyorlardi saatlerce agladim bu sahneye
amin canim sabirla beklicem insallah birgun bende anne olurumKesinlikle hak veriyorum sana canım çok zor bir durum evet etraftakilerinde olunca neden benim olmuyor diye insan düşünmüyor değil Rabbim inşallah tez vakitte sana da nasip etsininsanın elinden bir şey gelmiyor o yüzden çok yıpratma kendini Allah zamanını biliyor inşallah hayırlı bir zamanda sağlıkla gelsin
Benim bat 25 EylülHadi bakalim kizlar temmuz gecti yeni umutlar icin yeni yumurtlamalar gelsin. stresimizin az umudumuzun cok oldugu diger ayi beraber bekleyelim
batları değil bebişleri öğreneceğimiz tarihler diyelim :)
@Vaveyylla = O artık hamile❤
@ozlm89 = en karamsarimizdisimdi hamisşsss❤
@Tuba_2012 = O bir hamişş❤
@agacsizkoalaa = o bir hamiş❤
@Fatma KTL = O da artık hamile
@Bdc =o bir hamisss
@Lepistesb =O artık hamile
AGUSTOS AYINI 7 GEBEYLE KAPATTIK DARISI EYLULE
EYLÜL BIZE BEBIŞ GETIRECEK
D Deryakadir =7 eylul♡
@SedaKenan =10 eylul ♡
öncelikle hayırlı olsun. inşallah değerleriniz sağlıklı artar. benim değil d kuzenimin başına geldi. bebek 4 aylık olduğu halde her ay adet olduğu için hamile değilim diyor. artık doktora gitmeye karar veriyorlar bizim çocuğumuz olmuyor diye. doktor çok gülmüş. hamilesin üstelik 4 aylık demiş. tabi kuzenim şook. ama son zamanlarda adetleri 3 ya da 4 günde kesiliyormuş. şimdi sağlıklı 13 yaşında oğlu var maşallah. inşallah sana da güzel bir sürpriz olur.Kızlar hepinize merhaba biraz uzun olacak ama son zamanlar yaşdıklarımı sizede anlatmak istiyorum, 2 eylülde adet kanaması gibi kanamam geldi bu ayda olmadı diye baya üzüldüm herneyse 6 eylüle kadar kanama devam etti hatta son gün pıhtı gibi bile geldi biraz, bu arada adetin 2. Günü yani 3 eylülde kadın dogum doktoruna hormon kontrolu için ve hsg olayını konusmak için gittim, gecen ayki hormon degerlerım gayet iyi dıye bu sefer tahlil istemedi hsg olayınıda Aralık gibi tekrar görüşelim o zamana kadar tutabilir dedi. Gel gelelim adet bittikten sonra cumartesi pazar pzrtesı salı yani bugune kadar hafıf kahverengi lekeler geldı ara ara bu arada pzrtesıden ıtıbaren ovulasyon tarıhımı kaçırmayayım dıye ovu testi yaptım evde ve t cızgısı c den aşırı koyu cıktı hep alla alla erken yumurtluyorum herhalde dedım ertesı gun yıne yaptım yıne t cızgısı koyu suphelendım ve hamilelik testi yaptım baya koyu pozıtıf çıktı, adetım yenı gectı dıye dusundugum ıcın ımkansız dıyerek test boxuk dıyerek yıne yaptım dun akşam yıne pozıtıf, sok oldum tabi bugun kadın doguma gıttım tekrar bhcg bakıldı ve sonuc 211 cıktı cuma yenıden olcturucem ıkı katı artarsa saglıklı gebelık dıye bılırız dedı hala şok içerisindeyim nasıl oldu hıc anlamadım unarım saglıklı ilerler boyle bısey yasayan oldumu arkadaslar
İnşallah canım umarım sağlıklı gebeliktir. Kimyasal veya dış gebelik yaşamıyorumduröncelikle hayırlı olsun. inşallah değerleriniz sağlıklı artar. benim değil d kuzenimin başına geldi. bebek 4 aylık olduğu halde her ay adet olduğu için hamile değilim diyor. artık doktora gitmeye karar veriyorlar bizim çocuğumuz olmuyor diye. doktor çok gülmüş. hamilesin üstelik 4 aylık demiş. tabi kuzenim şook. ama son zamanlarda adetleri 3 ya da 4 günde kesiliyormuş. şimdi sağlıklı 13 yaşında oğlu var maşallah. inşallah sana da güzel bir sürpriz olur.
Kuzum ben hiç bilmiyorum konuyu ama inşallah sağlıkla hayırla ilerler sürecinKızlar hepinize merhaba biraz uzun olacak ama son zamanlar yaşdıklarımı sizede anlatmak istiyorum, 2 eylülde adet kanaması gibi kanamam geldi bu ayda olmadı diye baya üzüldüm herneyse 6 eylüle kadar kanama devam etti hatta son gün pıhtı gibi bile geldi biraz, bu arada adetin 2. Günü yani 3 eylülde kadın dogum doktoruna hormon kontrolu için ve hsg olayını konusmak için gittim, gecen ayki hormon degerlerım gayet iyi dıye bu sefer tahlil istemedi hsg olayınıda Aralık gibi tekrar görüşelim o zamana kadar tutabilir dedi. Gel gelelim adet bittikten sonra cumartesi pazar pzrtesı salı yani bugune kadar hafıf kahverengi lekeler geldı ara ara bu arada pzrtesıden ıtıbaren ovulasyon tarıhımı kaçırmayayım dıye ovu testi yaptım evde ve t cızgısı c den aşırı koyu cıktı hep alla alla erken yumurtluyorum herhalde dedım ertesı gun yıne yaptım yıne t cızgısı koyu suphelendım ve hamilelik testi yaptım baya koyu pozıtıf çıktı, adetım yenı gectı dıye dusundugum ıcın ımkansız dıyerek test boxuk dıyerek yıne yaptım dun akşam yıne pozıtıf, sok oldum tabi bugun kadın doguma gıttım tekrar bhcg bakıldı ve sonuc 211 cıktı cuma yenıden olcturucem ıkı katı artarsa saglıklı gebelık dıye bılırız dedı hala şok içerisindeyim nasıl oldu hıc anlamadım unarım saglıklı ilerler boyle bısey yasayan oldumu arkadaslar
daha once yasayanlardan duydum boyle bi sey normal.adet kanamasiyla bi kac ayadet olan bile duydum ama dis gebelik gibi bi sey olsa buyuk ihtimalle agrili oluyormus o yuzden aklina boyle seyle getirme saglikli bi gebelik yasarsin insallah. ihmal etme hersey yoluna girene kadar doktor kontrollerine sık git. hayirli ugurlu olsunİnşallah canım umarım sağlıklı gebeliktir. Kimyasal veya dış gebelik yaşamıyorumdur
bu arada canim tam adet gununmuydu 2 eylul. benimde 4 eylulde geldi bi kac gun gec ama normal kabul edilebilir dedigin gibi 2 3 gun normaldi sonra pihtilar dikkatimi cektik kahverengi leke gibi falan devm etti gervi benim belirtim de yokta sen sorunda merak ettim adetten once mi yasadin bunu diyeKızlar hepinize merhaba biraz uzun olacak ama son zamanlar yaşdıklarımı sizede anlatmak istiyorum, 2 eylülde adet kanaması gibi kanamam geldi bu ayda olmadı diye baya üzüldüm herneyse 6 eylüle kadar kanama devam etti hatta son gün pıhtı gibi bile geldi biraz, bu arada adetin 2. Günü yani 3 eylülde kadın dogum doktoruna hormon kontrolu için ve hsg olayını konusmak için gittim, gecen ayki hormon degerlerım gayet iyi dıye bu sefer tahlil istemedi hsg olayınıda Aralık gibi tekrar görüşelim o zamana kadar tutabilir dedi. Gel gelelim adet bittikten sonra cumartesi pazar pzrtesı salı yani bugune kadar hafıf kahverengi lekeler geldı ara ara bu arada pzrtesıden ıtıbaren ovulasyon tarıhımı kaçırmayayım dıye ovu testi yaptım evde ve t cızgısı c den aşırı koyu cıktı hep alla alla erken yumurtluyorum herhalde dedım ertesı gun yıne yaptım yıne t cızgısı koyu suphelendım ve hamilelik testi yaptım baya koyu pozıtıf çıktı, adetım yenı gectı dıye dusundugum ıcın ımkansız dıyerek test boxuk dıyerek yıne yaptım dun akşam yıne pozıtıf, sok oldum tabi bugun kadın doguma gıttım tekrar bhcg bakıldı ve sonuc 211 cıktı cuma yenıden olcturucem ıkı katı artarsa saglıklı gebelık dıye bılırız dedı hala şok içerisindeyim nasıl oldu hıc anlamadım unarım saglıklı ilerler boyle bısey yasayan oldumu arkadaslar
Günaydın ankacım inş sağlıkla ilerler cuma günü yeniden bhcg bakılacak işte inş iki katından fazla artış olur kafam daha rahat eder, adet tarihimden 2 gün önce geldi canım adetim adet bittikten sonrada hafıf kahverengi cızgı seklınde lekelenmelerim oldu hala sık olmasada ara ara devam edıyor o yuzen doktor progestan iğne ve hap verdi onu kullanıyorum bakalım artık şaşkınım yani sevinemedim tam ne olugunu anlayamadıgım içinbu arada canim tam adet gununmuydu 2 eylul. benimde 4 eylulde geldi bi kac gun gec ama normal kabul edilebilir dedigin gibi 2 3 gun normaldi sonra pihtilar dikkatimi cektik kahverengi leke gibi falan devm etti gervi benim belirtim de yokta sen sorunda merak ettim adetten once mi yasadin bunu diye
anladim canim insallah sorun olmadan atlatirsin ilk aylarini sonradan geciyor sanirim bu bildigim kadariyla normal sekilde ogrenemeyince sevinci yasamak zor olmustur ama sen yinede sevinmeye basla benceGünaydın ankacım inş sağlıkla ilerler cuma günü yeniden bhcg bakılacak işte inş iki katından fazla artış olur kafam daha rahat eder, adet tarihimden 2 gün önce geldi canım adetim adet bittikten sonrada hafıf kahverengi cızgı seklınde lekelenmelerim oldu hala sık olmasada ara ara devam edıyor o yuzen doktor progestan iğne ve hap verdi onu kullanıyorum bakalım artık şaşkınım yani sevinemedim tam ne olugunu anlayamadıgım için
Teşekkürler ankacım inş dediğin gibi olurr çokk dua et benim için olur mu hersey yolunda gitsinnanladim canim insallah sorun olmadan atlatirsin ilk aylarini sonradan geciyor sanirim bu bildigim kadariyla normal sekilde ogrenemeyince sevinci yasamak zor olmustur ama sen yinede sevinmeye basla bence
ederim tabi canim sende skintilarin bittikten sonra bizim icin dua etTeşekkürler ankacım inş dediğin gibi olurr çokk dua et benim için olur mu hersey yolunda gitsinn
Hadi canım gözün aydın belli ki yerleşme kanaması yaşamışsınKızlar hepinize merhaba biraz uzun olacak ama son zamanlar yaşdıklarımı sizede anlatmak istiyorum, 2 eylülde adet kanaması gibi kanamam geldi bu ayda olmadı diye baya üzüldüm herneyse 6 eylüle kadar kanama devam etti hatta son gün pıhtı gibi bile geldi biraz, bu arada adetin 2. Günü yani 3 eylülde kadın dogum doktoruna hormon kontrolu için ve hsg olayını konusmak için gittim, gecen ayki hormon degerlerım gayet iyi dıye bu sefer tahlil istemedi hsg olayınıda Aralık gibi tekrar görüşelim o zamana kadar tutabilir dedi. Gel gelelim adet bittikten sonra cumartesi pazar pzrtesı salı yani bugune kadar hafıf kahverengi lekeler geldı ara ara bu arada pzrtesıden ıtıbaren ovulasyon tarıhımı kaçırmayayım dıye ovu testi yaptım evde ve t cızgısı c den aşırı koyu cıktı hep alla alla erken yumurtluyorum herhalde dedım ertesı gun yıne yaptım yıne t cızgısı koyu suphelendım ve hamilelik testi yaptım baya koyu pozıtıf çıktı, adetım yenı gectı dıye dusundugum ıcın ımkansız dıyerek test boxuk dıyerek yıne yaptım dun akşam yıne pozıtıf, sok oldum tabi bugun kadın doguma gıttım tekrar bhcg bakıldı ve sonuc 211 cıktı cuma yenıden olcturucem ıkı katı artarsa saglıklı gebelık dıye bılırız dedı hala şok içerisindeyim nasıl oldu hıc anlamadım unarım saglıklı ilerler boyle bısey yasayan oldumu arkadaslar
inşallah ankacımm haberdar edicem sizide tabikiiederim tabi canim sende skintilarin bittikten sonra bizim icin dua etbizede ywz durumunu insallah hep iyi seyler olur bugun ben cok guzel bi haber aldim cok buyuk bi yukten kurtuldum Allahim kalpten gelen her duayi kabul eder zamani gelince senin icinde en saglikli sekilde gecsin insallah gunlerin aylarin.
deryacım inş sadece yerleşme kanamasıdır yani olumsuz bı sonucla karsılasmamHadi canım gözün aydın belli ki yerleşme kanaması yaşamışsındarısı bize inşallah
haklısın canım bu şekilde de insan düşünüp düşünüp kendini sıkıyo hayırlısı inşallah ama yükselecek diye içime doğuyor nedensederyacım inş sadece yerleşme kanamasıdır yani olumsuz bı sonucla karsılasmambakalım yarın değer kaç olmus olucak ona gore içim rahatlıyacak yada farklı sonuclar olacak off off bu şekilde beklemekte cok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?