- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Benim bi bilgim Yok. Canımben progestana başladım 5 günlük adet olmak için sonra yeni tedavıye baslıcam progestan ıctıkten kac gun sonra adet olunur bılgınz var mı kızlar
Sagol canim benimde yumurta gelismiyor bi turlu cok inatci direncli ciktiBenim bi bilgim Yok. Canım
Hadi ya yumurta gelişmesi için mi Protestan veriyorlarSagol canim benimde yumurta gelismiyor bi turlu cok inatci direncli cikti
yok canım adet olmak ıcın verdiHadi ya yumurta gelişmesi için mi Protestan veriyorlar
günde 3 klomen 1 femara kullandım gelişmediHadi ya yumurta gelişmesi için mi Protestan veriyorlar
Hım anladım canım doktora dedin mi peki klomen ve femara kullandım gelişmedi diyegünde 3 klomen 1 femara kullandım gelişmedi
yumurtlama takıbıne gidiyorum canım kendısıde goruyo gelişmedigine ınatcı cıktı bayaHım anladım canım doktora dedin mi peki klomen ve femara kullandım gelişmedi diye
İnşallah bir an önce gelişir canımyumurtlama takıbıne gidiyorum canım kendısıde goruyo gelişmedigine ınatcı cıktı baya
inşallah cnaımİnşallah bir an önce gelişir canım
Femarayı bende 2 aydır kullanıyorum. zaten 3 aylık bu ay kullanmıyim diyorum işe yaramadı gibi geldi bana. adetimin 5. günü başlamam gerekiyor bugünde 5. günü kullansammı kullanmasammı bilemedim yaa off çok kararsızımyumurtlama takıbıne gidiyorum canım kendısıde goruyo gelişmedigine ınatcı cıktı baya
Ben tam seçemedim resmi biraz bulanık çıkmış sanki ama hala pozitif gibiEki Görüntüle 2308290
kizlar sondaki bugunun bi yandan korkuyorum uzun surmesinin olumsuz bi sebebi olabilir mi acaba yumurta catlamiyosa falan
üçüde pozitif denemeye devam et bakalım eğer hala pozitifse gebelik testi yap bence
hamilelik hissedilir mi bilmiyorumda hic belirti falan yok o yuzden biraz endiselenmeye basladim insallah bi sorun yoktur. 5li ovulasyon almistim eczaneden 2sinide bitiriyim bakalim devam edecek mi pozitifler suya falanda hic dikkat etmiyorum cok su tuketiyorum aklima gelen saatlerde yaptim ovularida. insallah hayira yormak istiyorum.üçüde pozitif denemeye devam et bakalım eğer hala pozitifse gebelik testi yap bence
Bünyeye göre değişiyor hamilelik belirtileri ben hiç farketmedim iki çocuğumdada ama 3 aydan sonra ilk oğlumda burun kanamam old, ikinci oğlumda olmadı gögüslerimde şişmedi belli olmuyor. ama ovulasyon testini yapmadan en az 1 buçuk saat önce sıvı alınımını bırakın diyorlar sıvı alımı testi etkiliyor galiba. ben öğlen yapıyorum genelde. bide ovulasyon testi hamileliğide gösteriyormuş okuduğum yerlerde öyle yazıyordu devamlı çift koyu çizgi çıkıyormuş. o yüzden diyorum ya ovulasyon hala pozitif gösterirse gebelik testi yap diye..hamilelik hissedilir mi bilmiyorumda hic belirti falan yok o yuzden biraz endiselenmeye basladim insallah bi sorun yoktur. 5li ovulasyon almistim eczaneden 2sinide bitiriyim bakalim devam edecek mi pozitifler suya falanda hic dikkat etmiyorum cok su tuketiyorum aklima gelen saatlerde yaptim ovularida. insallah hayira yormak istiyorum.
evet canim biliyorum cizgi daha silik cimiyor siviyla falan suan evde olmadigim icin dikkat edemiyorum bi kac arkadasin gebeykendi ovularini gordum baya koyuyduBünyeye göre değişiyor hamilelik belirtileri ben hiç farketmedim iki çocuğumdada ama 3 aydan sonra ilk oğlumda burun kanamam old, ikinci oğlumda olmadı gögüslerimde şişmedi belli olmuyor. ama ovulasyon testini yapmadan en az 1 buçuk saat önce sıvı alınımını bırakın diyorlar sıvı alımı testi etkiliyor galiba. ben öğlen yapıyorum genelde. bide ovulasyon testi hamileliğide gösteriyormuş okuduğum yerlerde öyle yazıyordu devamlı çift koyu çizgi çıkıyormuş. o yüzden diyorum ya ovulasyon hala pozitif gösterirse gebelik testi yap diye..
2 tane kaldı ovulasyon demiştin onlarıda yaparsın o zamanevet canim biliyorum cizgi daha silik cimiyor siviyla falan suan evde olmadigim icin dikkat edemiyorum bi kac arkadasin gebeykendi ovularini gordum baya koyuydu
Ankacım yineliyorum sende hamilesin bendede boyle olmustu ovulasyon testim 2 gun ust uste hep koyu cıktı sonra hamilelik testi yaptım pozitifti bi yap su testiiihamilelik hissedilir mi bilmiyorumda hic belirti falan yok o yuzden biraz endiselenmeye basladim insallah bi sorun yoktur. 5li ovulasyon almistim eczaneden 2sinide bitiriyim bakalim devam edecek mi pozitifler suya falanda hic dikkat etmiyorum cok su tuketiyorum aklima gelen saatlerde yaptim ovularida. insallah hayira yormak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?