Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ciddimissin senn Allahimm ne guzel cok mutlu oldum Allahm darisi benm basima yaa taktik verirmisin esimde de problem yk sperm durumu gayet iyi neler yapmaliym 10 tane kdr ovu testide vr elimde
Valla cok sevindim birlikte bekliyoduk ve hamissin neguzell ❤❤❤
Evt beraber beklrdik olmasaydi bu sefer bi yandan dr a gidicktm bi yandan da ovu kullncktm. Adet biter bitmz basldik valla. Her zamn ki gibi hemn kalkmadim yerimden. Bazen diktm ayaklri bazen ole uzndm bazen de yastk koydm.Tahminimce yum zamannda oldu ole tuttu
Yani erkn yumurtlmadim.cunku yine dayanamyip erkn test yapmstm cikmamisti adetn 2.gunu yaptm cikti hemn.

Lepistesb canimm cok tebrik edermm darisi bizlere insallahh adet bitiminden hemen sonrami kullanmaya basladin ovu testini
Daha önceki denediğim aylarda adt bitimi başlamıştım ama artık yaklaşık ovu gününü bildiğim icin 12 . Gün başladım 14 de pik olmuştu. T nin c den koyu olduğu an hemen değerlendirmenizi öneririm..yine ertesi günü de boş geçmeyin.

Hmm anldm canm benm avustos 23 de bitti adetm acaba yarn sbhdan ovu testi yapsam olemi devam etsem yoksa gectimi acaba

Bnm adetm agustosun 24 unde bitti baslasammi acaba yarn sabhdan ilk idrarla

Keşke bende aylar önce üye olup burayı fark etseydim 3 4 yıllık tedavilerden sonra artık tedaviyi bıraktıkdan sonra hamile kaldım haziran 22 de inşallah rabbim hepinize anneliği nasip etsin

kizlar ben yimlne adet oldum bu 4. aydi kulaga az gibi geliyor ama ben o kadar zor sureclerden gectim ki artik olmayacak kesin olsa simdiye kadar olurdu diyorum iyice unutsuzluga kapildim sanirim ya bende ya esimde bi sorun var yoksa 4 aydir hep ovu testiyle tam gunlerinde degerlendirdim bi gecen ay iliski ck sz oldu ama yinede galiba bi sorun var yoksa illaki biri tutardi

Bizimde 6.ay bitti. Doktorada gıttık bı sıkıntı yok. Düzenli adet oluyorum ovu.gunlerını bılıyorum ovulasyonla takıp ettım akıntıyla takıp ettım.o gunlerı degerlendırdım ama hala olmuyor :/ Bır sene böyle deneyıp daha sonra doktora tekrar detaylı sekılde kontrole gıtmeyo dusunuyorum

bende bu ay ki yumurtlamayida degerlendircem tatilde olcam belkide degerlendiremem bilmiyorum ama obur aya gidicem doktora 2 ay once gitmistim hic bi sey yapmamisti ama cok istiyorsan eger 3 ay daha dene gel 1 seneyi beklemeden muayenelerine baslayalim demisti. once esimi sperm testine goturcem eger o normalse ben gidicem doktora. en cok korktugum sey esimde bi sey cikmasi sizde esinizle baslayin tedaviye ki biz genelde once kadinlar kendimizde ariyoruz sorunu sonra bi suru zaman kaybetmis oluyoruz

Eşim gitti değerlerı normal. Nasip inşallah en hayırlı zamanda olur.

Bende regl oldum dün canım üzülme inşallah bizim de yüzümüz güler zamanı var demekki sabredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…