Hergunmj 2 gunde birmi yapalim ve birde bise daha soracagim kalcanin altina filan yastik koyuyomusun sen hic :) ole bseler yaptnmiBen hic kullnmdim ama adetten hemn sonra basla teste bazen degisebilir yum biliosn. Yum takibi mi yaptrdin dr da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergunmj 2 gunde birmi yapalim ve birde bise daha soracagim kalcanin altina filan yastik koyuyomusun sen hic :) ole bseler yaptnmiBen hic kullnmdim ama adetten hemn sonra basla teste bazen degisebilir yum biliosn. Yum takibi mi yaptrdin dr da
Yaa ciddimissin senn Allahimm ne guzel cok mutlu oldum Allahm darisi benm basima yaa taktik verirmisin esimde de problem yk sperm durumu gayet iyi neler yapmaliym 10 tane kdr ovu testide vr elimde
Evt beraber beklrdikValla cok sevindim birlikte bekliyoduk ve hamissin neguzell ❤❤❤
Inslllh gerek kalmzHayr daha bise yaptrmadim sadece muayne etti yumurtalklrn saglam hormon testi yaoalm dedi buay ona gidicem iste keske gtmeden tutmus olsa.d.d
Daha önceki denediğim aylarda adt bitimi başlamıştım ama artık yaklaşık ovu gününü bildiğim icin 12 . Gün başladım 14 de pik olmuştu. T nin c den koyu olduğu an hemen değerlendirmenizi öneririm..yine ertesi günü de boş geçmeyin.Lepistesb canimm cok tebrik edermm darisi bizlere insallahh adet bitiminden hemen sonrami kullanmaya basladin ovu testini
Hmm anldm canm benm avustos 23 de bitti adetm acaba yarn sbhdan ovu testi yapsam olemi devam etsem yoksa gectimi acabaEvt beraber beklrdikolmasaydi bu sefer bi yandan dr a gidicktm bi yandan da ovu kullncktm. Adet biter bitmz basldik valla. Her zamn ki gibi hemn kalkmadim yerimden. Bazen diktm ayaklri
bazen ole uzndm bazen de yastk koydm.Tahminimce yum zamannda oldu ole tuttu
Yani erkn yumurtlmadim.cunku yine dayanamyip erkn test yapmstm cikmamistiadetn 2.gunu yaptm cikti hemn.
Insallah cnmmInslllh gerek kalmz
Bnm adetm agustosun 24 unde bitti baslasammi acaba yarn sabhdan ilk idrarlaDaha önceki denediğim aylarda adt bitimi başlamıştım ama artık yaklaşık ovu gününü bildiğim icin 12 . Gün başladım 14 de pik olmuştu. T nin c den koyu olduğu an hemen değerlendirmenizi öneririm..yine ertesi günü de boş geçmeyin.
Sen bilirsin ama son bikac gun kalana dek 2 gune bir yapinHmm anldm canm benm avustos 23 de bitti adetm acaba yarn sbhdan ovu testi yapsam olemi devam etsem yoksa gectimi acaba
Tamam canm cok sagol ❤Sen bilirsin ama son bikac gun kalana dek 2 gune bir yapin
Yarın başla istersen bir kac güne görürsün piki. Saglicakla gelsin bebisleriniz inşallahBnm adetm agustosun 24 unde bitti baslasammi acaba yarn sabhdan ilk idrarla
Sabhda ilk idrarla baslim ozamn.insallh cnm :)Yarın başla istersen bir kac güne görürsün piki. Saglicakla gelsin bebisleriniz inşallah
ilk idrarla degil canim saat 12 ile 4 arasi bi zamanda yap sıkışmiş idrar olmasin sivi aliminada dikkat edersin zaten.Sabhda ilk idrarla baslim ozamn.insallh cnm :)
Evet yapildi canim sebebsiz bebek olmiyor sebebide belli degiltum muayeneleriniz tamam mi.canim sizin ?
Tamam cnm o saatlerde yapayim.dilk idrarla degil canim saat 12 ile 4 arasi bi zamanda yap sıkışmiş idrar olmasin sivi aliminada dikkat edersin zaten.
Bizimde 6.ay bitti. Doktorada gıttık bı sıkıntı yok. Düzenli adet oluyorum ovu.gunlerını bılıyorum ovulasyonla takıp ettım akıntıyla takıp ettım.o gunlerı degerlendırdım ama hala olmuyor :/ Bır sene böyle deneyıp daha sonra doktora tekrar detaylı sekılde kontrole gıtmeyo dusunuyorumkizlar ben yimlne adet oldum bu 4. aydi kulaga az gibi geliyor ama ben o kadar zor sureclerden gectim ki artik olmayacak kesin olsa simdiye kadar olurdu diyorum iyice unutsuzluga kapildim sanirim ya bende ya esimde bi sorun var yoksa 4 aydir hep ovu testiyle tam gunlerinde degerlendirdim bi gecen ay iliski ck sz oldu ama yinede galiba bi sorun var yoksa illaki biri tutardi![]()
bende bu ay ki yumurtlamayida degerlendircem tatilde olcam belkide degerlendiremem bilmiyorum ama obur aya gidicem doktora 2 ay once gitmistim hic bi sey yapmamisti ama cok istiyorsan eger 3 ay daha dene gel 1 seneyi beklemeden muayenelerine baslayalim demisti. once esimi sperm testine goturcem eger o normalse ben gidicem doktora. en cok korktugum sey esimde bi sey cikmasi sizde esinizle baslayin tedaviye ki biz genelde once kadinlar kendimizde ariyoruz sorunu sonra bi suru zaman kaybetmis oluyoruzBizimde 6.ay bitti. Doktorada gıttık bı sıkıntı yok. Düzenli adet oluyorum ovu.gunlerını bılıyorum ovulasyonla takıp ettım akıntıyla takıp ettım.o gunlerı degerlendırdım ama hala olmuyor :/ Bır sene böyle deneyıp daha sonra doktora tekrar detaylı sekılde kontrole gıtmeyo dusunuyorum
Eşim gitti değerlerı normal. Nasip inşallah en hayırlı zamanda olur.bende bu ay ki yumurtlamayida degerlendircem tatilde olcam belkide degerlendiremem bilmiyorum ama obur aya gidicem doktora 2 ay once gitmistim hic bi sey yapmamisti ama cok istiyorsan eger 3 ay daha dene gel 1 seneyi beklemeden muayenelerine baslayalim demisti. once esimi sperm testine goturcem eger o normalse ben gidicem doktora. en cok korktugum sey esimde bi sey cikmasi sizde esinizle baslayin tedaviye ki biz genelde once kadinlar kendimizde ariyoruz sorunu sonra bi suru zaman kaybetmis oluyoruz
Bende regl oldum dün canım üzülme inşallah bizim de yüzümüz güler zamanı var demekki sabredelimkizlar ben yimlne adet oldum bu 4. aydi kulaga az gibi geliyor ama ben o kadar zor sureclerden gectim ki artik olmayacak kesin olsa simdiye kadar olurdu diyorum iyice unutsuzluga kapildim sanirim ya bende ya esimde bi sorun var yoksa 4 aydir hep ovu testiyle tam gunlerinde degerlendirdim bi gecen ay iliski ck sz oldu ama yinede galiba bi sorun var yoksa illaki biri tutardi![]()