Elinde yokmu gebelik testi yapsana bende çok merak ettim acikcasiBunu da az önce yaptım sabah gebelik testi yapacağım galiba yoksa rahat etmeyeceğim
Sabah yapıp atacağım canım inşallah hayırlısı yoksa bile yumurtlarim da tutar inşallahElinde yokmu gebelik testi yapsana bende çok merak ettim acikcasi
Kaç gundur boyle cikiyo cnm 3 gun çıkanları gordum bBunu da az önce yaptım sabah gebelik testi yapacağım galiba yoksa rahat etmeyeceğim
Inş çıkar cnm yaaaSabah yapıp atacağım canım inşallah hayırlısı yoksa bile yumurtlarim da tutar inşallah❤
Canım ben dün ovulasyon testi yapmaya başladım normalde bu ay ovulasyon testi yapmayacaktim tüp bebeğe gidecektim doktorun izinden gelmesini bekliyordum karar değiştirdim 9. Gün yaptım ve bugün 10. Gün 2 gündür yapıyorum yani öncesini bilmiyorum normalde 7. Gün baslardim ama hayırlısıKaç gundur boyle cikiyo cnm 3 gun çıkanları gordum b
Inş çıkar cnm yaaa
Canim benide alirmisiniz listeye 10 eyluldun ki testindede t baya koyu cikmis 2 gun bile olsa yumurtlama aksama siliklesmesi gerekir. bi daha yap istersen 8 ile 10 arasi aksam
bencede hcg yap canim ama heveslenip uzulme insallah vardir.Canım ben dün ovulasyon testi yapmaya başladım normalde bu ay ovulasyon testi yapmayacaktim tüp bebeğe gidecektim doktorun izinden gelmesini bekliyordum karar değiştirdim 9. Gün yaptım ve bugün 10. Gün 2 gündür yapıyorum yani öncesini bilmiyorum normalde 7. Gün baslardim ama hayırlısı
ekledim canimKizlar benide eklermisiniz listeye 10 eylul
tedaviden once olmasi umarim size Allahin bi hediyesi olur. insallah degerlendirmissindir :) bugunde lh yap istersen bende arastiriyim baska durumlarda pozitif cikarmiymis eger bi seyler bulursam yazarimKızlar dayanamayıp HCG yaptım ama üzülmedim sadece yumurtlama olmasına çok şaşırdım altından kötü birşey çıkmasın da lh hormonumda sıkıntı felan aslında daha geçen hafta baktirdim hormonlarima da bu sıkıntı yoktu inşallah yumurtlamadir da tüp bebek öncesi olduğu için o serüvene girmemize gerek kalmaz tabi herşeyin hayırlısı
Ayyyy inşallah canım yatedaviden once olmasi umarim size Allahin bi hediyesi olur. insallah degerlendirmissindir :) bugunde lh yap istersen bende arastiriyim baska durumlarda pozitif cikarmiymis eger bi seyler bulursam yazarim
bemcede sonucu alana kadar ertele zaten en gec 13 14 gun sonra belli olur o zaman planla tekrrdan filmi sen neden tup bebek dusunuyorsun brlli bi sorum var mi rahim filmi sperm testleri falan yapilmadiysa tup bebek dusunme derim asila falan denedin mi ?Ayyyy inşallah canım yabende arastiyorum da kistten felan olabiliyormus inşallah değildir lh hormonu yüksek olunca da olabilir ama geçen hafta yaptırdım normaldi bu zamana kadar da kistim olmamıştı hiç yarın tüp bebek doktorunu arayip hafta içi kontrole gidecektim olmadı muayene etmesini isterim kist felan var mı diye rahim filmi de cekinecektim yumurtlama erken olunca onu da ertelemek istiyorum oldu ya tutarsa sıkıntı çünkü rahîm filmi kafam allak bullak
Hepsini denedik canım neler beler artık tüp bebek kaldı önümüzde tuplerimden ameliyat oldum ilaç iğne kullandım aşılama oldum rahîm filmi sperm testi hepsi yapıldıbemcede sonucu alana kadar ertele zaten en gec 13 14 gun sonra belli olur o zaman planla tekrrdan filmi sen neden tup bebek dusunuyorsun brlli bi sorum var mi rahim filmi sperm testleri falan yapilmadiysa tup bebek dusunme derim asila falan denedin mi ?
aslinda demekki olabiliyor ama insanda zaman gectikce baska bi yol ariyor hayirlisi olsun hakkinda.Hepsini denedik canım neler beler artık tüp bebek kaldı önümüzde tuplerimden ameliyat oldum ilaç iğne kullandım aşılama oldum rahîm filmi sperm testi hepsi yapıldıgeçen sene bir gebelik geçirdim düşük le sonuçlandı bir kere yaşadım diye hep umitlendim bekledim ama olmadı diye artık tüp bebegi düşündük 4 yıllık evliyim bu arada
Evet olabiliyor ama yine klomenle olmuştu o zaman doktor kontrolünde birde süreçler yipratinca herşeyi düşünüyorsun bakalım hayırlısı olsun ya bu ay olur da gerek kalmaz belki de Rabbim büyükaslinda demekki olabiliyor ama insanda zaman gectikce baska bi yol ariyor hayirlisi olsun hakkinda.
Valla bende hic gelmedi kac aydir. Ama degerlndr yine de sen nolur nolmazKizlar birsey sorucam yapisik birazcikda uzayan akinti yumurtlamismi oluyorum iliskimi olmasi lazm yani bugunn rica ediyirm cevap bekliyrm sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?