Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gundur boyle cikiyo cnm 3 gun çıkanları gordum b

Inş çıkar cnm yaaa
Canım ben dün ovulasyon testi yapmaya başladım normalde bu ay ovulasyon testi yapmayacaktim tüp bebeğe gidecektim doktorun izinden gelmesini bekliyordum karar değiştirdim 9. Gün yaptım ve bugün 10. Gün 2 gündür yapıyorum yani öncesini bilmiyorum normalde 7. Gün baslardim ama hayırlısı

bencede hcg yap canim ama heveslenip uzulme insallah vardir.

Kızlar dayanamayıp HCG yaptım ama üzülmedim sadece yumurtlama olmasına çok şaşırdım altından kötü birşey çıkmasın da lh hormonumda sıkıntı felan aslında daha geçen hafta baktirdim hormonlarima da bu sıkıntı yoktu inşallah yumurtlamadir da tüp bebek öncesi olduğu için o serüvene girmemize gerek kalmaz tabi herşeyin hayırlısı

Eklentiler

• IMG_20190831_232501.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 40
tedaviden once olmasi umarim size Allahin bi hediyesi olur. insallah degerlendirmissindir :) bugunde lh yap istersen bende arastiriyim baska durumlarda pozitif cikarmiymis eger bi seyler bulursam yazarim

tedaviden once olmasi umarim size Allahin bi hediyesi olur. insallah degerlendirmissindir :) bugunde lh yap istersen bende arastiriyim baska durumlarda pozitif cikarmiymis eger bi seyler bulursam yazarim
Ayyyy inşallah canım ya bende arastiyorum da kistten felan olabiliyormus inşallah değildir lh hormonu yüksek olunca da olabilir ama geçen hafta yaptırdım normaldi bu zamana kadar da kistim olmamıştı hiç yarın tüp bebek doktorunu arayip hafta içi kontrole gidecektim olmadı muayene etmesini isterim kist felan var mı diye rahim filmi de cekinecektim yumurtlama erken olunca onu da ertelemek istiyorum oldu ya tutarsa sıkıntı çünkü rahîm filmi kafam allak bullak

bemcede sonucu alana kadar ertele zaten en gec 13 14 gun sonra belli olur o zaman planla tekrrdan filmi sen neden tup bebek dusunuyorsun brlli bi sorum var mi rahim filmi sperm testleri falan yapilmadiysa tup bebek dusunme derim asila falan denedin mi ?

Hepsini denedik canım neler beler artık tüp bebek kaldı önümüzde tuplerimden ameliyat oldum ilaç iğne kullandım aşılama oldum rahîm filmi sperm testi hepsi yapıldı geçen sene bir gebelik geçirdim düşük le sonuçlandı bir kere yaşadım diye hep umitlendim bekledim ama olmadı diye artık tüp bebegi düşündük 4 yıllık evliyim bu arada

Bu da bugünkü ovulasyon testim catladi herhalde artık bugünü de değerlendiririz zaten hafta içi eşim işte akşam görevde oluyor inşallah tutar baya degerlendirdik

Eklentiler

• IMG_20190901_124927.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
aslinda demekki olabiliyor ama insanda zaman gectikce baska bi yol ariyor hayirlisi olsun hakkinda.

eveet canim catlamis firsat bulursan yarinda degerlendir. insallah insallah insallah tutar :)

aslinda demekki olabiliyor ama insanda zaman gectikce baska bi yol ariyor hayirlisi olsun hakkinda.
Evet olabiliyor ama yine klomenle olmuştu o zaman doktor kontrolünde birde süreçler yipratinca herşeyi düşünüyorsun bakalım hayırlısı olsun ya bu ay olur da gerek kalmaz belki de Rabbim büyük

Klomen daha ise yaramadı bana kızlar pko yum ben.. Yine yazdı klomen bu sefer günde 3 .. bugün adetin 14. Günü. . Merakla bekliyorum

Kizlar birsey sorucam yapisik birazcikda uzayan akinti yumurtlamismi oluyorum iliskimi olmasi lazm yani bugunn rica ediyirm cevap bekliyrm sizlerden

Kızlarr selam hepinize bu ay ki ovulasyon takiplerim bu sekilde sizce yumurta çatlamıs mı ve hangi tarihlerde umarım bu ay tutturabilmişizdir, bu arada sıvı alımını testi yapmadan 2 saat oncesi bıraktım hep

Eklentiler

• 6C61249E-277B-4F24-8A86-1CD0233F47EE.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…