• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar şükür bende hamileyim . Saglicakla büyüsün isteyenlerde hayırlısıyla kavuşur inşallah. Ovu testinde 13. Gun sabah silikti . Akşam koyulasti . O gün degerlendirmedim. 14. Gun sabah T daha koyuydu . O gün sabah degerlendirdim . Demem o ki T yi c den daha koyu gördüğünüz an hemen degerlendirin. Bizim sperm sorunu olduğu icin 5 gün perhiz sonrası ilişki olmuştu. Bide benim hiç ama hicbir belirtim yoktu . Hatta burda yazmıştım göğüslerim sönmüş balon gibiler ve ağrısız dedim . Belim ağrımadı ve kupkuruydum hala da öyle. Ilişki sonrasida yere uzanıp ayaklarımı bazaya kaldırdım kalçadan itibaren🤭 napalim kolay gelmiyor bebisler uğraştık mecbur . Ovu sonrası 10. Gun akşam çift çizgiyi gördüm. Eki Görüntüle 2302877 Darısı sizlere inşallah.
Tebrik ederim 🥳🥳

Kızlarr selam hepinize bu ay ki ovulasyon takiplerim bu sekilde sizce yumurta çatlamıs mı ve hangi tarihlerde umarım bu ay tutturabilmişizdir, bu arada sıvı alımını testi yapmadan 2 saat oncesi bıraktım hep 👍🏻🤗
bene 12 13 yumurtlama ama vallahi bu testlere defalarca bakmama ragmen kesin bi sey soyleyemiyorum keske innovito kullansaniz cok met ve yaniltmiyor. insallah tutmustur canim.

bene 12 13 yumurtlama ama vallahi bu testlere defalarca bakmama ragmen kesin bi sey soyleyemiyorum keske innovito kullansaniz cok met ve yaniltmiyor. insallah tutmustur canim.
ankacım yorumun için tesekkur ederım innovıtayı internette bulamamıstım o yuzden bu markayı aldım ama umarım işe yarar bu ikinci ayım ovulasyon testı kullanmada :KK16:

Selam kızlar benim hamileliğimde şükür sıkıntısız başladı ağrım sızım kanama bulantım bişeyim yok şükür biz ilk kez bu ay denedik eşimle ben kilolu Bi kadınım geçmişte de pko vardı sonra doğum kontrol ile düzene girdi 5 ay kadar kullandım onun öncesinde adet 2-3 ay görmüyodum hala düzene girdi her ay düzenli olmaya başladım tabi günleri değişiklik gösteriyordu ya 30 yada 35 günde geliyordu ama her ay geliyordu bu ay denemeye karar verdik eşimle ben de günlerim düzensiz olduğu için ovulasyon testi kullandım tabi ilk kez kullandığım için de ne kadar koyu olması gerektiğini bilmiyordum en ufak koyuluktan itibaren denemeye başladık öyle gün aşırı değil her gün denedik biz evet biraz yıpratıcı oldu kabul ediyorum ama sonuç olarak işe yaradı şükür bence siz de yumurtlama haftanızda hergün deneyin hem en son yapılan araştırmalarda sperm kalitesini düşürmek yerine arttıyomuş her gün birliktelik en azından yumurtlama haftasında 1 hafta her gün deneyin belki sizde de işe yarar ben deneyimim paylaşmak istedim umarım en kısa zamanda herkesten güzel haberler alırım😘😘
canım bende ilk kez bu ay hergun denedım ama benim 3 yıl olmadıgı için umudum yok ay içerisindede illaki agır kaldırmak iş yapmak gerekiyor bir süre dikkat ettim ama sonunda hamile çıkmadım ondan bende artık dikkat etmiyorum bu ay tüp bebek için doktorla konuşcam inşallah

Kızlar benim ovulasyon testi geçtiğimiz pazar ve pazartesi koyuydu degerlendirdim fakat bu ay agır işte yaptım yarın tüp bebek için doktora gideceğim sizce eczaneden gebelik testi alsam çıkarmı. Sabah internetten toplu freely marka test aldım ama

Çok umutsuzum acaba bende bu gebelik takvimini ekleyebilecekmiyim 3 yıldır yoruldum gerçekten sanki olmayakmış gibi geliyor bazen hani sebepsiz olunca daha zor sorunu bilsen tedaviye yönelik birşeyler yaparsın

Çok umutsuzum acaba bende bu gebelik takvimini ekleyebilecekmiyim 3 yıldır yoruldum gerçekten sanki olmayakmış gibi geliyor bazen hani sebepsiz olunca daha zor sorunu bilsen tedaviye yönelik birşeyler yaparsın
gebeligin cikmasi icin erken canim bence

tum muayeneleriniz tamam mi.canim sizin ?

Ovu

Ovu testine adetm bitincemi baslayim ben bide doktora gittm adetn 2.gunu bide 22.gunu cagrdi hormon testi yapck alttan muayne etti yumurtalklarn gayet iyi dedi test istedi nasl bse acaba
Ben hic kullnmdim ama adetten hemn sonra basla teste bazen degisebilir yum biliosn. Yum takibi mi yaptrdin dr da

Back
X