o belli olmaz canim yani hormonlar hamilelikte etken tabiki ama tamamen tek basina hamilelik saglar yada engel olur denemez bende bu ayki yumurtlamayi hormonlarim normalken degerlendirdim bazen hersey norml oldugu halde aylar alabiliyor sen kontrollerini yaptir esindende sorun yokmus ne guzel sonra yumurtlama gunlerini degerlendir insallah en guzel zamanla olur hepimiz icinSonrasi hamile kaliniyor dimi
Insallah canim ya cevaplarin icin cok tesekkur ederm evet esimde yok sukur.insallah bendede problem ckmaz bilmiyrm baklm cok sagolo belli olmaz canim yani hormonlar hamilelikte etken tabiki ama tamamen tek basina hamilelik saglar yada engel olur denemez bende bu ayki yumurtlamayi hormonlarim normalken degerlendirdim bazen hersey norml oldugu halde aylar alabiliyor sen kontrollerini yaptir esindende sorun yokmus ne guzel sonra yumurtlama gunlerini degerlendir insallah en guzel zamanla olur hepimiz icin
kadindaki problemler hep daha halledilebilir oluyor hic merak etme bende hormon yuksek olunca panikledim hatta bana 4 ayri doktor iyi sonuclarin dedi en son icim rahat etmedi endokrine gittimde ilac aldim bu yuzden zaman bile kaybettim ama 20 gunde dustu. yani seninde yuksek bile olsa hemen hallolur insallah.Insallah canim ya cevaplarin icin cok tesekkur ederm evet esimde yok sukur.insallah bendede problem ckmaz bilmiyrm baklm cok sagol
Insallah sonrasnda bebis icin napicz acaba yumurta takibimi olur cok merk ediyrm.dkadindaki problemler hep daha halledilebilir oluyor hic merak etme bende hormon yuksek olunca panikledim hatta bana 4 ayri doktor iyi sonuclarin dedi en son icim rahat etmedi endokrine gittimde ilac aldim bu yuzden zaman bile kaybettim ama 20 gunde dustu. yani seninde yuksek bile olsa hemen hallolur insallah.
doktorla takip etmek istersen doktorda takip eder sana da gunleri degerlendirmek kalir. kac aydir deniyordun sen ?Insallah sonrasnda bebis icin napicz acaba yumurta takibimi olur cok merk ediyrm.d
canım ben yazdım 22 ağustostu 19 u oldum şimdi eylülü bekliyorumGreeneliton = 21 Agustos ♡
srplmtmtk = 21 Agustos ♡
maldelmor maldelmor =21 Agustos ♡
Cena =21 Agustos ♡
nureto = 22 Agustos ♡
akrep2910 akrep2910 =22 Agustos ♡
Caghla_29 = 23 Agustos ♡
Nuro37 =25 Agustos ♡
yarinicin = 26 Agustos♡
beren20 beren20 =26 Agustos ♡
Hayali10 Hayali10 =26 Agustos ♡
kizlar sizden yok mu bi haber adeti gelen eylulu bekleyen adeti gecen test yapan ?
geçen ay yumurtlama döneminde kocayla küs olunca bu ay bomba gibi hazırlanıyorum.Hep ovulasyon testi yapıyorum.Hem doktorun dediği adetimin 9-11-13-15-17 günleri takip ediyorum hemde prefert vajinal jel kullanıyorum. eylülün 19 unu bekliyorum.Yine adet olursam artık takip uğraşma falan yok.Size de bilgi veririm. Benim doğru düzgün düzenli deeyeceğim ilk ay olacak inşallah gebe kalırım...Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Öce tabi çokkkk bekleyenleredoktorla takip etmek istersen doktorda takip eder sana da gunleri degerlendirmek kalir. kac aydir deniyordun sen ?
tebrik ederim canim guzel bi hamilelik grcirirsin insallahMerhaba hanımlar şükür bende hamileyim . Saglicakla büyüsün isteyenlerde hayırlısıyla kavuşur inşallah. Ovu testinde 13. Gun sabah silikti . Akşam koyulasti . O gün degerlendirmedim. 14. Gun sabah T daha koyuydu . O gün sabah degerlendirdim . Demem o ki T yi c den daha koyu gördüğünüz an hemen degerlendirin. Bizim sperm sorunu olduğu icin 5 gün perhiz sonrası ilişki olmuştu. Bide benim hiç ama hicbir belirtim yoktu . Hatta burda yazmıştım göğüslerim sönmüş balon gibiler ve ağrısız dedim . Belim ağrımadı ve kupkuruydum hala da öyle. Ilişki sonrasida yere uzanıp ayaklarımı bazaya kaldırdım kalçadan itibarennapalim kolay gelmiyor bebisler uğraştık mecbur . Ovu sonrası 10. Gun akşam çift çizgiyi gördüm. Eki Görüntüle 2302877 Darısı sizlere inşallah.
hamile kaldigina neden pisman oldun anlayamadim eger igne olacagin icinse bunu tedavi olraka yapip yillarca hamilelik yasamayan insanlar varken bunu soylemen hoc dogru degil burda beraber bekledik ne kadar cabaladin istedin simdi boyle soyleme bence Allah korusun suan bi kayip yasasan yine yikilirsin. gecico bi sure igne yapmak eminim zordur ama anne olabilmek herseye deger bence.Kızlar aglamaktan perişan oldum hamile kaldıgıma bin pişman oldym 2 boş gebelipimden dolayı doktor iğne verdi kendi yapıyorsun karından yap dedi eczacı da bacaktan yada koldan yap diyor kafayu yiyicem
canim senin adetin ne zaman bittiKızlar bu da bugünkü testim ne oluyor bana testler mı bozuk bı anlam veremedim
3 gün önce bugün 10. Günüm ama işte o adetim 6 gün sadece kahverengi akıntı oldu kırmızıya dönmedicanim senin adetin ne zaman bitti
ben acaba hamile olabilir misim diye dusundum canim bende mesela bi kac hemen adet bitimo 3. 4. gun yumurtladim olamaz diye bi sey yok tabi ama sen takip etmeye devam et 2 3 gun daha boyle cikarsa hcg testi yap3 gün önce bugün 10. Günüm ama işte o adetim 6 gün sadece kahverengi akıntı oldu kırmızıya dönmedi
dun ki testindede t baya koyu cikmis 2 gun bile olsa yumurtlama aksama siliklesmesi gerekir. bi daha yap istersen 8 ile 10 arasi aksam3 gün önce bugün 10. Günüm ama işte o adetim 6 gün sadece kahverengi akıntı oldu kırmızıya dönmedi
Yapacağım canım 9 gibi yapmayı düşünüyorum inşallahdun ki testindede t baya koyu cikmis 2 gun bile olsa yumurtlama aksama siliklesmesi gerekir. bi daha yap istersen 8 ile 10 arasi aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?