Bugün itibariyle adet oldum canım yeni bat 24 eylül umutlar eylüle kaldı.Greeneliton = 21 Agustos ♡
srplmtmtk = 21 Agustos ♡
maldelmor maldelmor =21 Agustos ♡
Cena =21 Agustos ♡
nureto = 22 Agustos ♡
akrep2910 akrep2910 =22 Agustos ♡
Caghla_29 = 23 Agustos ♡
Nuro37 =25 Agustos ♡
yarinicin = 26 Agustos♡
beren20 beren20 =26 Agustos ♡
Hayali10 Hayali10 =26 Agustos ♡
kizlar sizden yok mu bi haber adeti gelen eylulu bekleyen adeti gecen test yapan ?
Canım benim kahverengi akıntı şeklinde baktı regliye dönecek diye bekledim ama 5 gündür böyle ve 2-3 sene de 1 böyle oluyor yine böyle oldu galiba yani adet oldum sayıyorum yeni bat 24 EylülGreeneliton = 21 Agustos ♡
srplmtmtk = 21 Agustos ♡
maldelmor maldelmor =21 Agustos ♡
Cena =21 Agustos ♡
nureto = 22 Agustos ♡
akrep2910 akrep2910 =22 Agustos ♡
Caghla_29 = 23 Agustos ♡
Nuro37 =25 Agustos ♡
yarinicin = 26 Agustos♡
beren20 beren20 =26 Agustos ♡
Hayali10 Hayali10 =26 Agustos ♡
kizlar sizden yok mu bi haber adeti gelen eylulu bekleyen adeti gecen test yapan ?
Ben adetin 3.günü hormon testi yaptirdim cuma günü de 21.günde progesteron testi yapıldı kan alıp bakıyorlar yumurtlama olmuş mu olmamismı diyeMerhaba kizlar esim muayne oldu sukur bir problem cikmadi hersey yolunda bende muayne oldum yumurtaliklarin gayet iyi adrt duzenszlgn varmi dedi yok dedm.adetn ikinci gunu hormon testi istedi birde adetn 22.gunu hormon testi yapcklar.nedir bu hormon testi masl yapilir yaptiran yasayan anlatablrmi sizden ricamcocuk istedigimi soyledm doktora.eger bu hirmonlar testi temiz cikarsa hsgmi ne ole bi film onu cektiricem.
Benim 23. günde 7.5 çıkmıştı ve doktor yumurtlamışsın demişti. Sizinki de olumlu bence.Selam herkese adetin 21.günü progesteron testi yapıldı cuma gunu ama sonuc cikmadifi icin doktora gosteremedim şimdi baktım progesteron 8.10 yaziyo ne demek bilen varmı 28 yada 29 ağustosta regl olmam lazim
Sadece yumurtlama olup olmadgna bakiyorlar yani.sonuclar hemen cikiyomu siz nezamandir cocuk icin deniyorsunuzBen adetin 3.günü hormon testi yaptirdim cuma günü de 21.günde progesteron testi yapıldı kan alıp bakıyorlar yumurtlama olmuş mu olmamismı diye
O gun iliski mi olmasi lazim nasil oluyor acaba bilgim yok pek.yumurtlamssn derken benmde onumzdeki ay teslerm olck hayirlisiyla :)Benim 23. günde 7.5 çıkmıştı ve doktor yumurtlamışsın demişti. Sizinki de olumlu bence.
canim iliskiyle falan alakasi yok adetin 2 3 gunu bakilan hormonlar tsh prolaktin lh gibi hormoblar dusuklugu ve yuksekligi gebeligi engelleyebilir. adetten 22 gun sonra bakilanda adeti duzenleyen bebegin rahme yerlesmesini yani gebeligi saglayan bi hormon norml ciktigi surece senin rahminde bu hormonla ilgili sorun yok demektir.O gun iliski mi olmasi lazim nasil oluyor acaba bilgim yok pek.yumurtlamssn derken benmde onumzdeki ay teslerm olck hayirlisiyla :)
Regl dönemimin ortasında yumurtladıysan daha sonra progesteron yukselmeye başlıyor, yumurtlamadan 7 gün sonra tepe noktasına ulaşıyor. 21. günde kanda progestoron seviyesine bakarak önceden yumurtlayıp yumurtlamadığını anlıyorlar. Yumurtlamadan sonra yumurta 24 saat canlı kalabiliyor o yüzden bir hafta sonraki ilişkinin faydası yok.O gun iliski mi olmasi lazim nasil oluyor acaba bilgim yok pek.yumurtlamssn derken benmde onumzdeki ay teslerm olck hayirlisiyla :)
Benim 7 yasinda bir kizim var 2.yi 1 senedır deniyoruz martta kimyasal gebelik yaşadım daha da hamile kalamadım sonuçlar 4 saat sonra çıkıyo devlette hormon testiSadece yumurtlama olup olmadgna bakiyorlar yani.sonuclar hemen cikiyomu siz nezamandir cocuk icin deniyorsunuz
Yumurtlama gerçekleşmiş oluyo canim o zaman yani ondan önce ilişki olmuşsa tutmuş olabilir yumurtlama olunca pek şans kalmiyoO gun iliski mi olmasi lazim nasil oluyor acaba bilgim yok pek.yumurtlamssn derken benmde onumzdeki ay teslerm olck hayirlisiyla :)
Anladm tesekkur ederimmYumurtlama gerçekleşmiş oluyo canim o zaman yani ondan önce ilişki olmuşsa tutmuş olabilir yumurtlama olunca pek şans kalmiyo
Anldm canim ogunleri iple cekiyorm smdi testleri vermk icin sabirszlanyrmcanim iliskiyle falan alakasi yok adetin 2 3 gunu bakilan hormonlar tsh prolaktin lh gibi hormoblar dusuklugu ve yuksekligi gebeligi engelleyebilir. adetten 22 gun sonra bakilanda adeti duzenleyen bebegin rahme yerlesmesini yani gebeligi saglayan bi hormon norml ciktigi surece senin rahminde bu hormonla ilgili sorun yok demektir.
Evet devlete gittim.cok merak ediyorm ama eylul adetimi beklicmm nasl olck nasl gelscek acaba hamile kalablckmiyim cok.merk ediyorumBenim 7 yasinda bir kizim var 2.yi 1 senedır deniyoruz martta kimyasal gebelik yaşadım daha da hamile kalamadım sonuçlar 4 saat sonra çıkıyo devlette hormon testi
Bu surecte duzenlenmesi icin ilac filan veriyolarmicanim iliskiyle falan alakasi yok adetin 2 3 gunu bakilan hormonlar tsh prolaktin lh gibi hormoblar dusuklugu ve yuksekligi gebeligi engelleyebilir. adetten 22 gun sonra bakilanda adeti duzenleyen bebegin rahme yerlesmesini yani gebeligi saglayan bi hormon norml ciktigi surece senin rahminde bu hormonla ilgili sorun yok demektir.
evet canim benim tsh yuksekti ilac verdiler 20 gunde 4.50den 1.46 ya dustu.Bu surecte duzenlenmesi icin ilac filan veriyolarmi
Sonrasi hamile kaliniyor dimievet canim benim tsh yuksekti ilac verdiler 20 gunde 4.50den 1.46 ya dustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?