Senin ovulasyon kaçıncı günde olmuştu? :)İyi akşamlar herkese. Pazar günü bat. Dayanamadım test yaptım. Rica etsem fikrinizi söyler misiniz? Kullandığım test Fortest ultra hassas gebelik testi. Bir de bu marka güvenilir mi sizce? İlk 5 dakikada silik çizgi çıktı. Meraktan çatlayacağım??? Eki Görüntüle 2297426
Tebrikler hamişsin ne güzel ya bu foto allahım bana da nasipneder inşİyi akşamlar herkese. Pazar günü bat. Dayanamadım test yaptım. Rica etsem fikrinizi söyler misiniz? Kullandığım test Fortest ultra hassas gebelik testi. Bir de bu marka güvenilir mi sizce? İlk 5 dakikada silik çizgi çıktı. Meraktan çatlayacağım??? Eki Görüntüle 2297426
tebrikler canm hamilesin . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insalahh.totemin tutmus ☺☺İyi akşamlar herkese. Pazar günü bat. Dayanamadım test yaptım. Rica etsem fikrinizi söyler misiniz? Kullandığım test Fortest ultra hassas gebelik testi. Bir de bu marka güvenilir mi sizce? İlk 5 dakikada silik çizgi çıktı. Meraktan çatlayacağım??? Eki Görüntüle 2297426
Amin canım; darısı tüm isteyenlerin başınaAy Allahım ne güzel cizgi onlar kız demekki agustos da varmış hikmet temmuzda değil hayırlı olsun bebişim sag salim kucağına almak nasip etsin inş Allahım
Tebrikler hamişsin ne güzel ya bu foto allahım bana da nasipneder inş
tebrikler canm hamilesin . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insalahh.totemin tutmus ☺☺
Yap valla bir şey kaybetmezsinBen de yapcam totemii
Hayrli olsuuun
Saol cnm insllh.Yap valla bir şey kaybetmezsinsağol darısı başına olsun
Takvim bu canım. Ovulasyon testi yapmamıştım. Ama akıntıma göre 24ünde çarşamba ovulasyon oldu diye tahmin etmiştim.Senin ovulasyon kaçıncı günde olmuştu? :)
Tarihi girdikten sonra en altta kaydet butonuna basman lazımSaol cnm insllh.
Yaptim da gorunmuo halahemen cikmio mu acaba
Hiç gitmedim desem şaşır mısın
Bastiim kac defa hem de tekrr girip de yaptm ama olmadiTarihi girdikten sonra en altta kaydet butonuna basman lazım
Bebek yakında doğacak kızBastiim kac defa hem de tekrr girip de yaptm ama olmadi
Ay vallhi guldum kendime yaa. O kdar bastm olmadi halbuki 4 haftalk olcakti.
Oo hadiBastiim kac defa hem de tekrr girip de yaptm ama olmadi
Oo hadi
Hayrlı olsun yolu yarılamışsın
Teşekkürler ya ona göre bir degerlendireyim kendi test planımı ben deTakvim bu canım. Ovulasyon testi yapmamıştım. Ama akıntıma göre 24ünde çarşamba ovulasyon oldu diye tahmin etmiştim.
Daha 3.aydasın heray doktora mı gidiyorsunBen her ay bin kere darladigim icin doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?