Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar herkese. Pazar günü bat. Dayanamadım test yaptım. Rica etsem fikrinizi söyler misiniz? Kullandığım test Fortest ultra hassas gebelik testi. Bir de bu marka güvenilir mi sizce? İlk 5 dakikada silik çizgi çıktı. Meraktan çatlayacağım??? Eki Görüntüle 2297426
Senin ovulasyon kaçıncı günde olmuştu? :)

İyi akşamlar herkese. Pazar günü bat. Dayanamadım test yaptım. Rica etsem fikrinizi söyler misiniz? Kullandığım test Fortest ultra hassas gebelik testi. Bir de bu marka güvenilir mi sizce? İlk 5 dakikada silik çizgi çıktı. Meraktan çatlayacağım??? Eki Görüntüle 2297426
Tebrikler hamişsin ne güzel ya bu foto allahım bana da nasipneder inş🤲🤲😍🤗

tebrikler canm hamilesin . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insalahh.totemin tutmus ☺☺

Senin ovulasyon kaçıncı günde olmuştu? :)
Takvim bu canım. Ovulasyon testi yapmamıştım. Ama akıntıma göre 24ünde çarşamba ovulasyon oldu diye tahmin etmiştim.

Eklentiler

• F52160C2-F953-45CB-ADAE-DC473FCE1197.webp
    F52160C2-F953-45CB-ADAE-DC473FCE1197.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 34
Back
X