- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
3Kaçıncı denemendi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3Kaçıncı denemendi
Sıkma canını hayırlısıyla olur daha erken. Üzülme sağlıcakla gelir inşallah
Üzülme benim 8.denemem ve yarın adet günü hiç umudum yok kesin yine hamile değilim
İnşallah canım ama acayip halsizlik var hep uyusam uyurumyükselme hızı bana normal geldi. umarım bugünde iyi çıkar![]()
bombshells canum benim doktora sordum değerlerinde bir sorun yok asıl bu zamandan sonra hızlıca artar degeri dedi üzülme
Benimki de
4 agustos: 19
7 agustos:105
9 agustos: 357
Doktor benimkilere güzel dedi inşallah saglıklı gebeliklerimiz olur
Ne demek canım tek tek anlattım anlayışlı doktprumuz bütün değerlerini sordum gerçekten üzülmesin belli bi zamandan sonra bir anda yükselmeye başlıyor dedi birbirimize yardımcı olmak için burdayiz hiç sorun değilyaa gerçekten mi? çok çok teşekkür ederim içimi nasıl rahatlattın bilemezsin.. hele ki düşünüp sorman..ne desem bilemiyorum..Allah razı olsun canım..![]()
Devam etti mi canım? İnşAllah implantasyon kanamasıdırBugun adetım bir gun gecıktı dıye sevınmıstım normalde hiç geçikmez. Şimdi akıntı geldı pembe kahverengı gıbı kesin çözülcek adet olcakbu ayda olmadı
Devam edıyor.Devam etti mi canım? İnşAllah implantasyon kanamasıdır![]()
Ne gelirse Allah’tan. Yüce yaradanın bir bildiği vardır canım. Allah çaresiz dert vermesin. Ne zaman “Allah’ım inşAllah olur diye dua edip hayalini kurduğumuz herşeyin, çok şükür oldu sevincini yaşat ya Rabbim bize en hayrlı zamanda” diye dua etsem oluyor. Böyle dua et. Allah senin de kucağını boş bırakmayacakDevam edıyor.
Ben artık kkya bıle gırmem çok yıprattım kendmı düşünmek istemıyorum bi süre.![]()
Üzülme benim 8.denemem ve yarın adet günü hiç umudum yok kesin yine hamile değilim
Hayırlı olsun hamilesin canımmmİyi akşamlar herkese. Pazar günü bat. Dayanamadım test yaptım. Rica etsem fikrinizi söyler misiniz? Kullandığım test Fortest ultra hassas gebelik testi. Bir de bu marka güvenilir mi sizce? İlk 5 dakikada silik çizgi çıktı. Meraktan çatlayacağım??? Eki Görüntüle 2297426
Ay hadi inşAllah hayrlısıHayırlı olsun hamilesin canımmm![]()
Vay be çok güzel, totem tuttu mu neİyi akşamlar herkese. Pazar günü bat. Dayanamadım test yaptım. Rica etsem fikrinizi söyler misiniz? Kullandığım test Fortest ultra hassas gebelik testi. Bir de bu marka güvenilir mi sizce? İlk 5 dakikada silik çizgi çıktı. Meraktan çatlayacağım??? Eki Görüntüle 2297426
Ben de yapcam totemiiİyi akşamlar herkese. Pazar günü bat. Dayanamadım test yaptım. Rica etsem fikrinizi söyler misiniz? Kullandığım test Fortest ultra hassas gebelik testi. Bir de bu marka güvenilir mi sizce? İlk 5 dakikada silik çizgi çıktı. Meraktan çatlayacağım??? Eki Görüntüle 2297426
Ay Allahım ne güzel cizgi onlar kız demekki agustos da varmış hikmet temmuzda değil hayırlı olsun bebişim sag salim kucağına almak nasip etsin inş AllahımAy hadi inşAllah hayrlısıAllah tüm isteyenlere versin. Sağlıkla kucağımıza alalım. Hayrlı ana babalar olalım, hayrlı evlatlar olsunlar
![]()
Sanırım tuttu galiba inşAllahVay be çok güzel, totem tuttu mu ne
Sağlıkla büyüsün inşallah![]()