Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha 3.aydasın heray doktora mı gidiyorsun ben gitmedim yeni evlilerde bir sene içinde olurmuş olmazsa sonra gidin diyor herkes bende hiç gitmedim bakalm 2ay daha dener olmaz ise öyle giderim

Evet yaa cokk panik
Oldum ben neden bilmiyorummm doktor hep normal diyor ama

Ben saldım çayıra ya bi kaç ay daha beklim sende stres yapma çok ozamn gerçekten gergin oluyo insan ya bazen bana da bi bunalım geliyo ki sorma yani ama sabırdan başka bişe gelmiyor elimizden sabredip dua edicez

Ovu sonrası 12.gün bata 6 gün var, bu ay iyi değerlendirmiştik olur gibi geldi bana ama erken gebelik testinde gölge dahi yok bembeyaz Allah hayırlısını versin ne diyeyim
Erken gebelik testine güvenme bence ya moralini bozma allahtan hayırlısı dur bakalım daha 6gün varmış

Ovu sonrası 12.gün bata 6 gün var, bu ay iyi değerlendirmiştik olur gibi geldi bana ama erken gebelik testinde gölge dahi yok bembeyaz Allah hayırlısını versin ne diyeyim
Kız benm bat tarihim bugn ve ben hala test yapmadım halbuki evde de var bir sürü test sırf çift çizgiyi göremeyip hayallerim suya düşmesin diye adet olunca çift çizgiyi göremediğim kadar üzülmüyorum çünkü test tamamen sinir bozuyor bende

Kske 4 gun kala falan yapsydin.6 cok sanki yine de hayrlisi olsn ne diyelm . Insllh vardr

O hiç belli olmuyor canım bende 4 gün kala 2.çizgi silik gördüm 6 gün öncesinden hiçbişey çıkmamamıştı içini fetah tut

O hiç belli olmuyor canım bende 4 gün kala 2.çizgi silik gördüm 6 gün öncesinden hiçbişey çıkmamamıştı içini fetah tut
Aslında onu da düşündüm yani sen geldin aklıma ama senin ovulasyonun üzerinden de az geçmişti benim tam vakitleri o yüzden başka sanırım, inşallah iki gün sonra ben de görürüm ikinci çizgiyi

İnşallah ya aklım hep orda bugün her an gelecek birini bekler gbi

Günaydın kızlarrr Değerim 41 çıktı. Geç döllenmeye göre daha 2 gün var bata. 2 gün sonra kontrol kan vereceğim. Doktor ultrosonla baktığında rahmin çok güzel kalınlaşmış tahminimce bayram sonu keseyi görürüz her şey güzel ilerlerse dedi.

Hadi masllh saglkla ilerlesn bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…