Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar adetime 6 gün önce den beri erken gebelik testi yaptım hep negatif şuan adetime 1 gün var hiç umudum yok ama bekliyorum işte yarın adet günüm günler geçmiyor

Selamlar herkese, gözümü açamıyorum uykudan çatlamaya göre adetime daha 6 gün var bu kadar erken olur mu ki bu belirtiler acaba

Selam kızlar adetime 6 gün önce den beri erken gebelik testi yaptım hep negatif şuan adetime 1 gün var hiç umudum yok ama bekliyorum işte yarın adet günüm günler geçmiyor
Erken yaptin cnm adetine 1 gun var yapsan cikar ama beklemek istiyorsan sen bilirsin

Canım ben predictor testinden yaptım hep en güvenilir test diyorlar honda cıkmadıysa cıkmaz gibi geliyor artık bana bilemiyorum
Canim bak ama yinede 6 gun var arada bazen en guvenilir test bile yaniltiyor en dogru sonuc adete gununde yapilan testir

Birşey gören var mı var gibide yok gibide bata 4 gün varrr

Eklentiler

• 20190810_124908.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 51
Gözün aydın canım inşallah güzel ilerler

Kızlar bende sabah test yaptım normal test hiç bişey çıkmadı bat 2 gün var umut var mı sizce 4 günden beri hafif hafif adet ağrısına benzer sancılarım oluyo geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…