Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım gözün aydın sevindim senin adına😊 ben de adet oluyorum sanırım bir şeyler geldi bat a da dört gün felan vardı bu yerleşme kanaması olmaz dimi😞😞
Çok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda size olsun inşallah. :dua: Olabilir canım lekelenme tarzındaysa açık pembe ya da koyu kahve çamur gibi oluyor genelde.

Çok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda size olsun inşallah. :dua: Olabilir canım lekelenme tarzındaysa açık pembe ya da koyu kahve çamur gibi oluyor genelde.
Kırmızı gibiydi tam kan kırmızısı değil ama bence regl başlangıcıdır ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun🤷‍♀️ İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍

Kırmızı gibiydi tam kan kırmızısı değil ama bence regl başlangıcıdır ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun🤷‍♀️ İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍
Bozma moralini tamamen sökülene kadar bekle bakalım belki gelmez. :KK17: Amin kuzu isteyen herkese :dua:

Canom hayırlı olsun 🙏🌼 çok sevindim 🤩 rabbim isteyen herkese nasip etsin 💐 sen ne kadardır bekliyordun 😊
Çok sağol canım darısı en kısa zamanda size inşallah :dua: :KK200: bizim denemeye başlayalı 3.ayımızdı. Geçen ay kimyasal olmuştu. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler. :dua::KK17:

Belirtin varmi canim adetin daha gecikmemiş galiba
Kuzum benim adetim geçti bugün 2.gün geçeli ama ben çok geç yumurtladım. Adetin 24.gününde yakaladım piki. Yani yumurtlamadan sonra 11.günüm. Yumurtlama gününden sonra pek kesilmeyen sol kasığımda sızı şeklinde ağrı hissettim. Adet gününe yakın başlayan beyaz akıntım vardı. Birde iki üç gündür iştahım açıktı. :anneadayı:

Çok sağol canım darısı en kısa zamanda size inşallah :dua: :KK200: bizim denemeye başlayalı 3.ayımızdı. Geçen ay kimyasal olmuştu. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler. :dua::KK17:
İnşallah inşallah canım benim sağlıklı ilerlesşn 🙏

Back
X