- 13 Mayıs 2019
- 272
- 237
- 18
Ne zaman test yapsam ardından adet oluyorum o yüzden totem yaptım test yapmıyorumYok kararlıyım bu defa bekleyeceğim. Geç olsun garanti olsun. Tabii senin de sabrına hayran kaldım, belirtmeden geçemeyeceğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman test yapsam ardından adet oluyorum o yüzden totem yaptım test yapmıyorumYok kararlıyım bu defa bekleyeceğim. Geç olsun garanti olsun. Tabii senin de sabrına hayran kaldım, belirtmeden geçemeyeceğim![]()
Hayırlı olsun darısı başımıza ☺Yarın gidicem canım.![]()
Kızlar günaydınnnnnDün gece uyuyamayınca yaptığım gebelik testi. Sanırım hamileyim.
Eki Görüntüle 2297164
[/QUOTE hayırlı olsun çok belirgin canım hamişsin bence de :)
Amin isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin rabbim.Hayırlı olsun darısı başımıza ☺
Hayırlı olsun canım gözün aydın sevindim senin adınaAmin isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin rabbim.![]()
Çok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda size olsun inşallah.Hayırlı olsun canım gözün aydın sevindim senin adınaben de adet oluyorum sanırım bir şeyler geldi bat a da dört gün felan vardı bu yerleşme kanaması olmaz dimi
![]()
Kırmızı gibiydi tam kan kırmızısı değil ama bence regl başlangıcıdır ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda size olsun inşallah.Olabilir canım lekelenme tarzındaysa açık pembe ya da koyu kahve çamur gibi oluyor genelde.
Bozma moralini tamamen sökülene kadar bekle bakalım belki gelmez.Kırmızı gibiydi tam kan kırmızısı değil ama bence regl başlangıcıdır ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Yarın cumartesi canım arefe günü kapalı olurYarın gidicem canım.![]()
Canım özele gidicem poliklinikler öğlene kadar açık oluyor.Yarın cumartesi canım arefe günü kapalı olur
Canom hayırlı olsunBozma moralini tamamen sökülene kadar bekle bakalım belki gelmez.Amin kuzu isteyen herkese
![]()
Çok sağol canım darısı en kısa zamanda size inşallahCanom hayırlı olsunçok sevindim
rabbim isteyen herkese nasip etsin
sen ne kadardır bekliyordun
![]()
hayirli olsn canm .saglikla ilerlesin gebeligin insalahhÇok sağol canım darısı en kısa zamanda size inşallah![]()
bizim denemeye başlayalı 3.ayımızdı. Geçen ay kimyasal olmuştu. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler.
![]()
Maşallah canim evettttt hamilesinKızlar günaydınnnnnDün gece uyuyamayınca yaptığım gebelik testi. Sanırım hamileyim.
Eki Görüntüle 2297164
Sağol canımcım çok teşekkür ederim.hayirli olsn canm .saglikla ilerlesin gebeligin insalahh☺
Belirtin varmi canim adetin daha gecikmemiş galibaKızlar günaydınnnnnDün gece uyuyamayınca yaptığım gebelik testi. Sanırım hamileyim.
Eki Görüntüle 2297164
Ayyy duyunca bile insanın ne kadar hoşuna gidiyormuşşşMaşallah canim evettttt hamilesin![]()
Kuzum benim adetim geçti bugün 2.gün geçeli ama ben çok geç yumurtladım. Adetin 24.gününde yakaladım piki. Yani yumurtlamadan sonra 11.günüm. Yumurtlama gününden sonra pek kesilmeyen sol kasığımda sızı şeklinde ağrı hissettim. Adet gününe yakın başlayan beyaz akıntım vardı. Birde iki üç gündür iştahım açıktı.Belirtin varmi canim adetin daha gecikmemiş galiba
İnşallah inşallah canım benim sağlıklı ilerlesşnÇok sağol canım darısı en kısa zamanda size inşallah![]()
bizim denemeye başlayalı 3.ayımızdı. Geçen ay kimyasal olmuştu. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler.
![]()