Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

doktor beğenmedi değerleri anlamadım.
kese hafiften gözükmeye başlamış dedi. değeri 1000 lere çıkarsa daha net görünür demişti.
bilmiyorum ki artış hızı normalde nasıl.
benim dediğim gibi;
ayın 3ü : 89
6sı: 304
8i: 564

bombshells canım naptın gittin mi tekrar doktora merak ettim seni
en son dün değeri 564 çıktı ondan iki gün önce 304 idi. ama değerler istediğim gibi yükselmiyor dedi.
bir ton şey söyledi valla açıkçası moralim çok bozuldu.
internette vs. artışın yüzde yüz olması değil de genelde 48-72 saatte %60 ve %80 civarlarında da olur diyor aslında ama doktorum %100 gibi bir artış bekliyordu..

Belki doktor fazla hassas davranmıştır, belki şimdi yükselecektir asıl, belki değişiyorrdur bebekten bebeğe, birkaç güne netleşir sıkmayın canınızı, çok kaptırmayın tabi ama umudu elden bırakmayın ..

teşekkür ederim desteğiniz için.. bugün farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum. bir de ondan fikir almak istiyorum.
ama ister istemez çok hassas bir dönem ve en küçük yorum bile moral bozmaya yetiyor.
daha hamileyim bile diyemeden böyle bir şey duymak doktordan kötü hissettirdi.

Moral bozucak hiç bişey yok cn. Tek Bi doktora kalma başka bir hatta iki dr daha göster bazı cok Dr gercekten sinir bozucu olabiliyor oyüzden 1 den başka Dr gitmek daha iyi hiç sorunsuz güzel ilerlicek inş gebeliğin öyle düşün öyle olsun agacsizkoalaa cnm tebrik ederim senide sag sağlim hayırlı Bi evlat olarak eline almak nasip etsin cnm cok sevindim

Bence canım başka bi doktora da görün inşallah artacaktır önemli olan artması çok çok az bi artış da değil senin neticede o yüzden şakın bozma moralini hemen

Evet imkanınız varsa başka doktor da cok iyi olur su durumda, inşallah tertemiz hayırlı sonuçları alırsınız .. bizi de haberdar edin, ben de dua edeceğim sizin için

Anladim canm bnm
Bnmde adeyime gore 2 gun sonra bat ama ben adetin 27 de yeni catladi yumurtam

Amin canım benim, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…