• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar o dediginiz konunun basina isim yazma olayinin nasil yapildigini bilmiyorum bulur bulmaz yapmaya calisirim :)
bu ara azcik modum dustu 3 ayri doktorun 2si ths min 4 olmasina normal dedi biri yuksek endokrine git dedi yasadigim sehirde sadece bi tane endokrin doktoru var ve oda izinliymis kafama cok takildi ne yapacagimi bilmiyorum

kizlar o dediginiz konunun basina isim yazma olayinin nasil yapildigini bilmiyorum bulur bulmaz yapmaya calisirim :)
bu ara azcik modum dustu 3 ayri doktorun 2si ths min 4 olmasina normal dedi biri yuksek endokrine git dedi yasadigim sehirde sadece bi tane endokrin doktoru var ve oda izinliymis kafama cok takildi ne yapacagimi bilmiyorum
Canım kafana takma inşallah bi sıkıntı yoktur emin ol aslında bizde sıkıntı yoksa da biz sıkıntıyı yaratıyoruz benim fsh yüksekti kafama taktım taktım noldu adetim gecikti stres yapma her şey olacağına varır ama inşallah sıkıntı yoktur gönlümü ferah tut

- Pudra Pembe - - Pudra Pembe - Edifar Edifar evet erken baya iste hamile kaldin diyene kadar da zaman gecse aralari 2 yas filan olsa iyi olur diyorum.benim icin zorlu yillar ama yasi yakin kardesler olsun istiyorum.tabi esimin de istemesi onemli.yoksa zor :KK70:
Bak benim kızım simdi 3yaıdnda dogdu etti diyene kadar 4 olacak tam olacak.. Benimlr kardesim arasında ise 1buuck yas var kıyasıya yarışla geçti küçüklük resmen diğer kardesimle 5yas var onunla aramız çok daha iyi..

Canım kafana takma inşallah bi sıkıntı yoktur emin ol aslında bizde sıkıntı yoksa da biz sıkıntıyı yaratıyoruz benim fsh yüksekti kafama taktım taktım noldu adetim gecikti stres yapma her şey olacağına varır ama inşallah sıkıntı yoktur gönlümü ferah tut
amin canim doktorlarda insanin kafasini karistiriyor o yuzden ben elimden geleni yapicam geriside Allah buyuk.

- Pudra Pembe - - Pudra Pembe - Edifar Edifar evet erken baya iste hamile kaldin diyene kadar da zaman gecse aralari 2 yas filan olsa iyi olur diyorum.benim icin zorlu yillar ama yasi yakin kardesler olsun istiyorum.tabi esimin de istemesi onemli.yoksa zor :D
Valla bence 2 yaşına gelsin öyle düşün derim. Şimdi ilk çocuğunun dış çıkarması, yürümesi, konuşması bunların tadını çıkar ki sonrakini daha sağlıklı büyüt:-)

Kızlar kafaya öyle stres yapacak kadar takmıyoruz olucakmış gibi bu ay anne bebek yazıları makaleleri okuyoruz gelecek bebişimizle konuşuyoruz veee burayı bol bol artık Nisan mi Mayıs mı neyse annelerle dolduruyoruuuuz😍😍😍

Pko olduğum için adetlerim düzensiz. 2 klomen başarısz oldu. Bu ay clife ballı macunu denemeye başladım bakalımm bu ay inşallah bişeylee tutar

Kızlar regl bittikten kaç gün sonra başlıyorsunuz ovulasyon testi ne biraz araştrdım da 3 veya 4 gün deniyor doğru mu

Bende pkosluyum. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Ovülasyon yapıyorum bir haftadır. Bugün koyulaşmaya çok yaklaştı. 19u 20si gibi çatlar sanırım. Ağustos başı adet olmam gerekiyo. Umarım olmam. Bu kez sağlıkla gelir bebeğim.

Bende pkosluyum. Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Ovülasyon yapıyorum bir haftadır. Bugün koyulaşmaya çok yaklaştı. 19u 20si gibi çatlar sanırım. Ağustos başı adet olmam gerekiyo. Umarım olmam. Bu kez sağlıkla gelir bebeğim.
İnşallah bu ay hepimiz bebiş haberleri verirz

Back
X