• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin... kızlar ne dicem size parka götürüyorum her gün kızımı orada birisi ile tanıstım kucagona bebiş 1bucuk aylık erkek kanguruda 2.5yasında kosturan bir kızı var onun peşinde geziniyor bir baktım 4.5yası da bir tanede erkek çocugu bisiklete biniyor 6.5yasımda kız var bir de kaydıraktan kayıyor.. Ben sok 😱 yan apartmanda oturuyorlarmış.. 2yıl ara ile olmus çocuklar 😅 kız erkek kız erkek sıra da bu ahahaha işin garip tarafı ilk çocuk 2yıl olmamış tedavi görmüş öyle olmus ve Dr demiş ki imkanı yok senin bir daha çocugun olmaz onun lafına hiç korunmadıkl diyor aha sonuc bu diyor 😅😅 veren Allah veriyor.. Bir örnek herkese burada benden selam olsun 💗🤗😁
Ay anammm koşturtursun bebelerin peşinden bol bol artık Allah ol derse olur bizlerde Allaha sığınıyoruz ilk korunmayı bıraktıktan. Sonra 2. Ayımda gebe kaldım kızm oldu şimdi 10 ay oldu olmuyor zamanı değil demekki

Ama bende bir kasık agrısı var sanki tekrar yumurtlicam gibi ama öyle bi ihtimal yok yumurtlamayı gördüm cok dinliyorum galiba kendimi

Amin... kızlar ne dicem size parka götürüyorum her gün kızımı orada birisi ile tanıstım kucagona bebiş 1bucuk aylık erkek kanguruda 2.5yasında kosturan bir kızı var onun peşinde geziniyor bir baktım 4.5yası da bir tanede erkek çocugu bisiklete biniyor 6.5yasımda kız var bir de kaydıraktan kayıyor.. Ben sok 😱 yan apartmanda oturuyorlarmış.. 2yıl ara ile olmus çocuklar 😅 kız erkek kız erkek sıra da bu ahahaha işin garip tarafı ilk çocuk 2yıl olmamış tedavi görmüş öyle olmus ve Dr demiş ki imkanı yok senin bir daha çocugun olmaz onun lafına hiç korunmadıkl diyor aha sonuc bu diyor 😅😅 veren Allah veriyor.. Bir örnek herkese burada benden selam olsun 💗🤗😁
Hahaha çok iyiymiş😁

Ama bende bir kasık agrısı var sanki tekrar yumurtlicam gibi ama öyle bi ihtimal yok yumurtlamayı gördüm cok dinliyorum galiba kendimi
Çok dinleme canım bir şeylerle uğraş kafanı dağıt yoksa insan taktıkça bunalıma giriyor valla😓

Ne güzelmiş ya Allah isteyen herkese nasip etsin istediği kadar hayırlısıyla :)
S Seven34 ben oldum bugün canım .. sende durum ne?

Ne güzelmiş ya Allah isteyen herkese nasip etsin istediği kadar hayırlısıyla :)
S Seven34 ben oldum bugün canım .. sende durum ne?
Hadiyaaa 😔insallah agustosta olur tutar cnm brnm. ❣Flo adet programina gore yarin olucam...kesin bende yarin olurum cunki hasta olcam gbi hssedyrm bakyrm aknti gbi olmamisim bakalm yarn olrm kesin

Ha

hadi ya, bakalım belli olmaz , olmazsın da tutmustur belki 🤲🏼 Heyecanla beklemekteyim :)
Agzindan bal damliyoo😁😁🥰🥰valla unutsuzumda da cok istiyorum bakalim hayirkisi bende heycanliyim yarini iple cekiyorum 🤣cok sagol destegin icin canim insallah seninde agustos ayinda tutar ayriyetten biseler yapiyomuydun sen hamislik icin

Back
X