• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos'ta hamile kalmayı planlayanlar birbirimize destek olalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende varim insallah bu ay olucak bugun femaraya basliycam insallah guzel sonuclar alirimmm

Demın karbonatı yaptım dıbe coktu net kesın kı bu sonuc yaa hamıs degıl mıyım ıyıce kafam bozuldu yaa

canım olurmu öyle şey tabiki inanma

ben duydum yaptım heves ettim dedim ya inanmamal lazım diye

• Beğen
Reactions: N27
Ayy cok mrelım bozuldu esım
esım de kızdı ınanma dıye

canım ya vicdan azabı çektim şimdi

ben önerdiğim için

ama dediğim gibi bunlar geçmişten gelen eski yöntemler tutan var tutmayan var

seni bu kadar etkileyeceğini bilsem asla söylemezdim afedersin :KK43:

• Beğen

ben önerdiğim için

Ayyy canm olur mu ole sey yaaa bn y

ben önerdiğim için

yaptm sen zorla bırsry demedın kı seninki sadece onerıydı

Bende yaptm karbonati bnmkide dibe coktu etkilenmedm bole seylere etkilenip kndinizi uzmeyin canlar bnm bat 9 aqustos ama Rabbim hayirlisini versin ne diyim Allah hepinizin gonlune gore versin insallah:emir_bebek:

• Beğen
Kızlar merhaba biz de 8 aydır bebek istiyoruz bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptık eşimde de bende de bir problem yok çatlatma iğnesi oldum şimdi de progestan fitil kullanıyorum 9 Ağustos da bat. Sabahları süt kesiği gibi beyaz akımtım var 2 gündür kaşıntı ve kötü koku da yok. Acaba kullanıp bilgisi olan var mı ilaçların etkisi midir bu?

• Beğen
Kızlar merhaba biz de 8 aydır bebek istiyoruz bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptık eşimde de bende de bir problem yok çatlatma iğnesi oldum şimdi de progestan fitil kullanıyorum 9 Ağustos da bat. Sabahları süt kesiği gibi beyaz akımtım var 2 gündür kaşıntı ve kötü koku da yok. Acaba kullanıp bilgisi olan var mı ilaçların etkisi midir bu?

Caım yumurta takibinde çok mu farklı çıktı yumurtladığın gün? Bi faydası oldu mu sana yumrutlama günü ile ilgili ben evde test yapıyorum ama yaptırsam mı acaba die de düşünüyorum.

Merhaba kızlar. Bizde bebiş düşünüyoruz. 16 aylık evliyim. Evleneceğim için doktora gittiğimde rahim dışında miyomlarım ve kistim olduğunu öğrendim. Geçen sene ağustos ayında ameliyat oldu ameliyatım sorunsuz geçti. Hem sağlığım hem artık istediğimiz için hamile kalmam gerekiyor. En son adetimden sonra kadın Doğum doktoruma gittim herşey normal.folik asit verdi. Eğer ağustos ayında hamile kalmazsan rahim filmi çekeriz dedi. Ama ben eylül ayındaki adetimde rahim filmi çektireyim diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla bebiş denemesi olmadı bu ay. Ovülasyon testi alıp adetimden sonra öyle denemek istiyorum. Ovülasyon testleri güvenilir midir fikirleriniz var mıdır?

Caım yumurta takibinde çok mu farklı çıktı yumurtladığın gün? Bi faydası oldu mu sana yumrutlama günü ile ilgili ben evde test yapıyorum ama yaptırsam mı acaba die de düşünüyorum.
Evet farklı çıktı 30 gündü benim döngüm normalde biz de onu dikkate alarak 12-16. günler arasını değerlendiriyorduk eşimle.ama doktora göre hormon ilacı kullanmama rağmen 15. Günümde yumurta hala bırak çatlamayı büyümemişti bile. Sonra çatlatma iğnesi ve östrojen fitiliyle çatladı. Doktorun söylediği günleri değerlendirdik. Bi kadın doğum uzmanına reglin ilk günü gidersen gebelik isteği diye hemen ilaca başlatıyorlar genelde. Çok istiyoruz artık inşallah bu ay bir mucizeyle bebek haberi alırız diye dua ediyorum.Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

• Beğen
Evet farklı çıktı 30 gündü benim döngüm normalde biz de onu dikkate alarak 12-16. günler arasını değerlendiriyorduk eşimle.ama doktora göre hormon ilacı kullanmama rağmen 15. Günümde yumurta hala bırak çatlamayı büyümemişti bile. Sonra çatlatma iğnesi ve östrojen fitiliyle çatladı. Doktorun söylediği günleri değerlendirdik. Bi kadın doğum uzmanına reglin ilk günü gidersen gebelik isteği diye hemen ilaca başlatıyorlar genelde. Çok istiyoruz artık inşallah bu ay bir mucizeyle bebek haberi alırız diye dua ediyorum.Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Ben gittim kadın doğuma kan testleri hormon, smear testi normal çıktı. Ama yumurta takibini evde test yaparak bakıyorum. Benimde adet döngüm çok düzenli. Ama gideyim de diyorum bi yanden gerçekten yumurtam büyümüyor felan olabilir. Daha 4 aydır deniyoruz ama olsun. Eşim de bu ay sperm testi yaptıracak, dedim valla yaptır die.

Yumurta takibinde mi öğrendin yumurtanın büyümediğini? ben ultrasonla yumurtalıklarıma baktırdım sadece 2 kere gayet iyi dediler. Ben de takip yaptırayım cidden ya.

Back