- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
- Konu Sahibi GAMZEREN0508
Bende varim insallah bu ay olucak bugun femaraya basliycam insallah guzel sonuclar alirimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varim insallah bu ay olucak bugun femaraya basliycam insallah guzel sonuclar alirimmm
Demın karbonatı yaptım dıbe coktu net kesın kı bu sonuc yaa hamıs degıl mıyım ıyıce kafam bozuldu yaainşallah canım hoşgeldin
Canım karbonat filan hikaye, inanma onaDemın karbonatı yaptım dıbe coktu net kesın kı bu sonuc yaa hamıs degıl mıyım ıyıce kafam bozuldu yaa
Demın karbonatı yaptım dıbe coktu net kesın kı bu sonuc yaa hamıs degıl mıyım ıyıce kafam bozuldu yaa
esım de kızdı ınanma dıyeCanım karbonat filan hikaye, inanma ona
Hosbulduk canimm insallah hepimiz guzel haberler alirizinşallah canım hoşgeldin
Ayy cok mrelım bozuldu esım
esım de kızdı ınanma dıye
Ayyy canm olur mu ole sey yaaa bn ycanım ya vicdan azabı çektim şimdi
ben önerdiğim için
ama dediğim gibi bunlar geçmişten gelen eski yöntemler tutan var tutmayan var
seni bu kadar etkileyeceğini bilsem asla söylemezdim afedersin![]()
yaptm sen zorla bırsry demedın kı seninki sadece onerıydıcanım ya vicdan azabı çektim şimdi
ben önerdiğim için
ama dediğim gibi bunlar geçmişten gelen eski yöntemler tutan var tutmayan var
seni bu kadar etkileyeceğini bilsem asla söylemezdim afedersin![]()
Ayyy canm olur mu ole sey yaaa bn y
yaptm sen zorla bırsry demedın kı seninki sadece onerıydı
Ole bısey dusunmr lıtfen kendını kotu hıssetme ltfensen etkilendin ama gerçekten özür dilerim
Ole bısey dusunmr lıtfen kendını kotu hıssetme ltfen
Insallah rabbım nasıp ederde olursa derım bu ayda olmazsa ovılasyon testj alıp yumurta takıbı ettırcemcanım sağolasın inşallah güzel haberlerini alırız bana söyle mutlaka :)
Kızlar merhaba biz de 8 aydır bebek istiyoruz bu ay doktor kontrolünde yumurta takibi yaptık eşimde de bende de bir problem yok çatlatma iğnesi oldum şimdi de progestan fitil kullanıyorum 9 Ağustos da bat. Sabahları süt kesiği gibi beyaz akımtım var 2 gündür kaşıntı ve kötü koku da yok. Acaba kullanıp bilgisi olan var mı ilaçların etkisi midir bu?
Evet farklı çıktı 30 gündü benim döngüm normalde biz de onu dikkate alarak 12-16. günler arasını değerlendiriyorduk eşimle.ama doktora göre hormon ilacı kullanmama rağmen 15. Günümde yumurta hala bırak çatlamayı büyümemişti bile. Sonra çatlatma iğnesi ve östrojen fitiliyle çatladı. Doktorun söylediği günleri değerlendirdik. Bi kadın doğum uzmanına reglin ilk günü gidersen gebelik isteği diye hemen ilaca başlatıyorlar genelde. Çok istiyoruz artık inşallah bu ay bir mucizeyle bebek haberi alırız diye dua ediyorum.Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Caım yumurta takibinde çok mu farklı çıktı yumurtladığın gün? Bi faydası oldu mu sana yumrutlama günü ile ilgili ben evde test yapıyorum ama yaptırsam mı acaba die de düşünüyorum.
Evet farklı çıktı 30 gündü benim döngüm normalde biz de onu dikkate alarak 12-16. günler arasını değerlendiriyorduk eşimle.ama doktora göre hormon ilacı kullanmama rağmen 15. Günümde yumurta hala bırak çatlamayı büyümemişti bile. Sonra çatlatma iğnesi ve östrojen fitiliyle çatladı. Doktorun söylediği günleri değerlendirdik. Bi kadın doğum uzmanına reglin ilk günü gidersen gebelik isteği diye hemen ilaca başlatıyorlar genelde. Çok istiyoruz artık inşallah bu ay bir mucizeyle bebek haberi alırız diye dua ediyorum.Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Evet farklı çıktı 30 gündü benim döngüm normalde biz de onu dikkate alarak 12-16. günler arasını değerlendiriyorduk eşimle.ama doktora göre hormon ilacı kullanmama rağmen 15. Günümde yumurta hala bırak çatlamayı büyümemişti bile. Sonra çatlatma iğnesi ve östrojen fitiliyle çatladı. Doktorun söylediği günleri değerlendirdik. Bi kadın doğum uzmanına reglin ilk günü gidersen gebelik isteği diye hemen ilaca başlatıyorlar genelde. Çok istiyoruz artık inşallah bu ay bir mucizeyle bebek haberi alırız diye dua ediyorum.Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.