• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos'ta hamile kalmayı planlayanlar birbirimize destek olalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de detaylı hormon baktırdım, hepsi iyi çıktı şükür. rahim ve yumurtalıklarda da sorun yok. en sevindiğim şeyse çikolata kistlerimden kurtulmuş olmam. smear sonucu da 15 güne çıkacakmış. folik asit almaya başladım doktor tavsiyesiyle. inş hayırlısıyla gebelik oluşur.

bende agustosta başlayacagım ikinci cocuk düşünüyoruz
bir kızım var allahım bagışlasın esirgesin7 yasında
artık kardes istiyor kızım bende babamızda küçük bebek özledik insalhh ikinci kez anne baba oluruz
bende kan pıhtılasma var igne kullanacagım ikinci gebelikte kızımda yoktu .
bir kaybım oldu 7 haftalıkken test yaptırdım gecen sene kan pıhtılaması cıktı hibor verdi doktorum 3.5 luk
basla dedi gebelik düşünüyorsan aklım takıldı hamile kalınca vurulmaya baslamam gerekmiyormu bayanlar
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tese

teşekkür ederim canım dün gecede değerlendirdik :dua::halay: ama teste yine devam edicem bakalım inşallah tutar canım ya :dua::dua:
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz. Hayırlısı olsun

Hayır rahim filminden sonra üç ay içinde genelde kendiliğinden hamile kalınıyor dedi. Son ayimiz bu aydan sonra da hamile kalamazsam yapılacak. Inşallah gerek kalmaz
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz.

Insallah canım topikte sırayla mujdeyi verenler var elbet sıra bizede gelir yalnz bunu dedigimiz arkdslar hamile oldugunu acıkliyor sırayla ,bizde bekleyip gorelim gecen oyuncak mağazasına girdim iceri cekti beni resmen okadr guzel seyler vardıki para harcamaya yer ariyordum:KK53:
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz. Hayırlısı olsun.

Beklemelisin erken yapmışsın testi.. ben tam 6 gun sonunda yaptim kesin sonuc alırsın.. kafani baska seylere yor zaman çabuk geciyor.. Rabbim hakkımda hayirlisini versin inşallah bebek geliyordur :anneadayı:
Indallah gelır valla veklıyoruz bor oroblemde yok nasıp

Selam kızlar, bu 5. Denememiz, bu ayı da itina ile degerlendirdik, hamile kalmak ne kadar da zormuş, zaman geçtikçe umutlar azalıyor gibi, bir yandan da zamanı var diyorum olmadığına göre... Karamsarlık başladı bende sanırım:(

Selam kızlar, bu 5. Denememiz, bu ayı da itina ile degerlendirdik, hamile kalmak ne kadar da zormuş, zaman geçtikçe umutlar azalıyor gibi, bir yandan da zamanı var diyorum olmadığına göre... Karamsarlık başladı bende sanırım:(
ümidinı kesme eabbım huyukyur bol bol zekerıya suresı oku aksamları

Selam kizlar yaklasik 1 senedir bnde tedavi oluyorm yumurta tembelligi var 2 ay klomen + catlatma ignesi kullandim tutmadi temmuz ayi yani bu ay ara verdim ama agustosta tekrar devam etsem mi doktorumu degstirsem blmiyorm aslinda bi tane dktor buldum ona gitmeyi planliyorm 7 sene cocuqu olmayan bnmle ayni progleme sahip kadin 2nci kontrolunde hamile oldugunu oqrenmis kararszm cok

Back