- Konu Sahibi GAMZEREN0508
Bn dun 5 tl lik test aldım 3 dakka bekledım cıkmadıkızlar hassas testlerden yapsanıza ya da şu meşhur karbonat testinimi deneseniz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn dun 5 tl lik test aldım 3 dakka bekledım cıkmadıkızlar hassas testlerden yapsanıza ya da şu meşhur karbonat testinimi deneseniz :))
Tokken ıcmen daha dogru bna doktor sabah aksam ıc dedı
Bn dun 5 tl lik test aldım 3 dakka bekledım cıkmadı
Onu aksatmadan ıc bn 2 ay ıctım sımdı komıdının ustunde duruyor bakalım bol bol dua okuyorum hamılelık ıcn rabbım dualarımı kbul eder ınsallah bh ay hepımız hamıs kalırızsağıl canım almış eşim getiriyor
Ya 2 ay once adrtım gectıgınde yaptırmıstım 0.03 du sımdj adetıme 9 gun varken kan testı yaptırdım 0.038 cıktı yanı gebelık olmasada yuksek sızce yukselır mı hormonlar degısıyor dıye mj ole cıktı kıonlarda henüz çıkmaz canım
Onu aksatmadan ıc bn 2 ay ıctım sımdı komıdının ustunde duruyor bakalım bol bol dua okuyorum hamılelık ıcn rabbım dualarımı kbul eder ınsallah bh ay hepımız hamıs kalırız
Ya 2 ay once adrtım gectıgınde yaptırmıstım 0.03 du sımdj adetıme 9 gun varken kan testı yaptırdım 0.038 cıktı yanı gebelık olmasada yuksek sızce yukselır mı hormonlar degısıyor dıye mj ole cıktı kı
O karbonat testi nasil oluyor acabaen az 5 çıkması gerekiyor ama kanda da kesin görünmesi için adet gününü beklemek lazım canım
karbonat yapsana :)) dün okudum da birçok kişide dogru çıkmış
İnşallah canımBiz de neredeyse 7 aydır deniyoruz kızlar,3 gün sonra regl tarihim inşallah olmam![]()
Senın adetıne var mı daha kac gun varkarbonat testi için bir miktar idrara bir kaşık karbonat atıyoruz
dibe çökerse gebelik yok
ama köpürürse baloncuklar yaparsa gebelik var demekmiş
ben üşenmedim yaptım gebe değilim köpürmedii
tabi kesin inanmamalı bence ama yinede bir yöntem işte
Senın adetıne var mı daha kac gun var
Bende gireyim sıraya benıde aranıza alın :)
8yıllık evliyim esımden yana sıkıntımız var haftanın 5 gunu iğne oluyor maalesef 4 yıllık tedavi sonucu Bı kızım var cok sukur İkinciyı istiyoruz Nisan ayında kurtaj oldum 8 haftalık kalbı durdugu için İnş Rabbim tekrar nasıp eder once olmayanlara sonra bize inşallah :)
Amın cumlemıze rabbım nasip eylesinBende gireyim sıraya benıde aranıza alın :)
8yıllık evliyim esımden yana sıkıntımız var haftanın 5 gunu iğne oluyor maalesef 4 yıllık tedavi sonucu Bı kızım var cok sukur İkinciyı istiyoruz Nisan ayında kurtaj oldum 8 haftalık kalbı durdugu için İnş Rabbim tekrar nasıp eder once olmayanlara sonra bize inşallah :)
Evet daha erken canm gayırlıs ınrernetten zekerıya suresı var onu oku yatarken cok etkıl bu duaı RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA (rabbım senın katından olan bır nesıl nasıp eyle. Sen duaları işitensın) Aminben ayın 1 inde temizledim çalışmaşara devam şuanda olmaz bende erken daha canım
Evet daha erken canm gayırlıs ınrernetten zekerıya suresı var onu oku yatarken cok etkıl bu duaı RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA (rabbım senın katından olan bır nesıl nasıp eyle. Sen duaları işitensın) Amin
Canım ben de şubatta 4,5 aylık bebişi suni sancıyla doğurmak zorunda kaldım, biraz cinsel perhizimiz vardı sonra başladık çalışmaya ama tutmadı. Sen de şubatta düşük yapmışsın tarihler aynı..Kızlar beni de alın aranıza, ben de şubat ayında düşük yaptım, şimdi 4. ayımızı denedik ama maalesef adet oldum
Bu arada kür kullanan var mı, yardımlarınızı bekliyorum.
Stresten nasıl uzak duralım keşke onun da ilacı olsaDoktorun onerdigi tek sey stresten uzak durmak duzenli iliski sadece![]()