Bata gün bekleyenler... Ovulasyon takibi yapanlar... hadi toplanalim ve birbirimize destek olalim..

Hangi marka test kullanıyorsunuz acaba onunla alakalı olabilir mi ? Gerçi ben 3 ay hiç yumurtlama göremedim tam anlamıyla hep ekteki gibi oluyordu bu ay klomen kullandım pik gördüm onu da ekliyorum
Markası yazmıyor ya ben bi aile danışmanından aldım sayfasında ayrıca takip etmenizi öneririm testi doğru teyitledim doktora gidip yumurtama baktırarak. Bu test işte bunu kullanıyorum ben. İsterseniz adreslerinin hesabını veririm instagramda .

Eklentiler

• 6047A1F9-3C9F-4831-B9AA-8AB0510FB1E7.png
    6047A1F9-3C9F-4831-B9AA-8AB0510FB1E7.png
    216,3 KB · Görüntüleme: 45
Bugün ki testi attım sana böyle çıktı muhtemel yarın az daha koyulaşır sonra tek çizgiye döner
Canım bende de 3 ay hep böyle oldu işte ben de son çare klomen kullandım fayda etti, ama bugün c life siparişi verdim bakalım onun nasıl bi etkisi olacak

Markası yazmıyor ya ben bi aile danışmanından aldım sayfasında ayrıca takip etmenizi öneririm testi doğru teyitledim doktora gidip yumurtama baktırarak. Bu test işte bunu kullanıyorum ben. İsterseniz adreslerinin hesabını veririm instagramda .
Ben de bunu kullandım ☺️ bence kaliteli bi test bu

Ne oldu, değeriniz arttı mı, sizin adınıza çok sevindim, Rabbim çok bekletmemiş, darısı hayırlıca bizim başımıza,..

Çok teşekkür ederim, amin inşallah..
Açıkçası bu beta değerinin yükselmesini bekleme işi çok stresli.
Herkes 2 günde bir kan testi verin demiş ama ben yarın sabahı beklemek istedim.
13'ü öğrendikten sonraki sabah, elimde var olan artımed markalı strip idrar testle test yaptım.
Değer yükselir, çizgi belirginleşir diye düşündüm ama silik bile çıkmadı.
Aklım ister istemez kimyasala gitti tabi.. Daha önce hiç hamilelik geçirmediğim için kestiremiyorum.
Gerçi araştırdığım kadarıyla o testlerin duyarlılığı 50 ve üstünü gösteriyormuş, yani 25'e falan yükseldiyse onu tespit edememiş de olabilir, kimyasal da..
Ooof of.
Yarın sabah göreceğiz bakalım..

Ne yaptin canim ben 1 ay önce düsük yaptim. Seninle ayni gidiyoduk. Insallah senin hamilleligin saglikli bi sekilde ilerliyodur
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Allah. Benim hamileliğim devam çok şükür. 12. Haftamdayım. İkili test için hastaneye gideceğim yarın.

Çok teşekkür ederim, amin inşallah..
Açıkçası bu beta değerinin yükselmesini bekleme işi çok stresli.
Herkes 2 günde bir kan testi verin demiş ama ben yarın sabahı beklemek istedim.
13'ü öğrendikten sonraki sabah, elimde var olan artımed markalı strip idrar testle test yaptım.
Değer yükselir, çizgi belirginleşir diye düşündüm ama silik bile çıkmadı.
Aklım ister istemez kimyasala gitti tabi.. Daha önce hiç hamilelik geçirmediğim için kestiremiyorum.
Gerçi araştırdığım kadarıyla o testlerin duyarlılığı 50 ve üstünü gösteriyormuş, yani 25'e falan yükseldiyse onu tespit edememiş de olabilir, kimyasal da..
Ooof of.
Yarın sabah göreceğiz bakalım..
Noldu sonucunuz ?

Noldu sonucunuz ?

Hislerimi burada nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.
Bugün geçen hafta verdiğim kan testinde 'bir karışıklık' olduğu söylendi. Nasıl böyle bir şey yaşandı aklım almıyor.
Farkedince birkaç kez aramışlar, fakat bende telefon numarası kayıtlı olmayan numaraları açmama huyu var.
Neticede bugün hastaneye gidince öğrendim.
Geçen cuma günü regl olmam gerekiyordu, ancak hala olmadım. Kanamam yok.
Cumartesi günü early predictor ile test yapmıştım, ikinci çizgi silik de olsa bir dakika içinde belirmişti.
Pazar sabahı artımed strip test ile tekrar test yaptım belki koyulaşır diye, fakat onda gölge bile çıkmayınca içime bir kurt düştü zaten.
Yine de bugünkü kan sonucumdan umutluymuşum içten içe, biraz önce sonucu görünce yıkıldım çünkü.
Bu sabahki teste göre beta değerim 3.
Cumartesi sabahı early predictor testindeki görüntüye dayanarak, kimyasal gebelik geçirdiğimi düşünüyorum.
Görselini de ekliyorum.
Sağlık sektöründen bir arkadaşım geç döllenme yaşıyor olabileceğimi ve regl başlamazsa iki üç gün sonra tekrar kan vermemi söyledi ama açıkçası kendimi mental anlamda dayak yemiş gibi hissediyorum.
Ekran Resmi 2023-06-19 ÖS 4.12.10.png

Zaten cumartesi günü erken gebelik testinde bu sonucu görünce bir şeylerin yolunda olmadığını anlamıştım, çünkü daha belirgin bir çizgi bekliyordum. Pazar günü strip bomboştu, bugün de 3 dendi.. Ne diyeyim, en azından tüplerim açıkmış, döllenme gerçekleşebiliyormuş diye avutuyorum kendimi.. Regl bekliyorum bakalım.

Aynı hastanede muhasebe bölümünde çalışan bir arkadaşımla konuştum biraz önce, aslında niyetim yaşanan 'yanlışlık' konusunda sitem etmekti.
Kimyasal gebeliğin çok sık yaşandığını, çok normal olduğunu anlattı sağolsun biraz.
Sonra regl düzenimi ve yaklaşık yumurtlama tarihimi sordu.
Yumurtlamam 16. günden sonra oldu ama net bir tarih tahminim yok.
17 ve 18. günler çok akıntım oldu, 19'da yumurtlamış olmam muhtemel.
E bugün de döngümün 32. günündeyim. Düşününce daha 12 13 gün olmuş yumurtlayalı.
Yumurtlamadan sonra 14. gün regl olunduğunu düşünürsek, yarın regl olma ihtimalim yüksek gibi. Umarım çok uzamaz. Regl olmadıkça hamile gibi hissediyorum kendimi.
Bu arada döllendi ama tutunamadı demek ki. Yani 12 gün önce 0.1'den küçük olan değerin şu an 3 olmasını ve arada yukarıda görünen çizgiyi vermesini başka türlü açıklayamıyorum.
Yalnız early predictor ile ilgili inanılmaz bir şikayet var, bugün internette bakınırken farkettim. Bir daha almayacağım, gecikmeyle birleşince travma oldu iyice.

X