- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 32
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.141
Evet cok sıkıcı benimde bat 13 neredeyse aynı zaman. Hadi bakalım :)Benim bat 12 agustos beklemek cok sikici zamn gecmio :/
çok teşekkür ederim canımAnladım canım benimde arada sağ kasığımda sızlanma oluyor ince bi sızlanma onun haricinde birşey yok ben pek umutlu değilim ama işte adet günümü beklicembuarada tekrardan tebrşk ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
benim bugün son günum. yarın adet olmalıyım ama teste elim gitmıyor. yapsam mı bende acaba.olmadı sabahı bekleycemevet canım sol kasık ağrım vardı bir de koku hassasiyetim onun üzere yaptım ama şuan hiç belirtim kalmadı
eğer bu ay kalırsam normal yolla olmuş olacak..ama adet gununu bi gecireyim tabi önce :)Kızlar sizler normal yollami hamiş kalanlar yoksa tedavi sonucumu
aile hekimin ücretsiz yapıyorKızlar selam birsey sorucam gebelik için kan tahlilini nerede yaptıriyorsunuz? Özel hastanede mi sağlık ocağında falan mı?
Valla kac gundur takip ediyorum senin yerine bem haycanlandim. Kendim gun saymiyomusum gibi :). Benim bat 11 bi belirtin var mi. Bi de kacinci ayindieğer bu ay kalırsam normal yolla olmuş olacak..ama adet gununu bi gecireyim tabi önce :)
ayy fazla dile getiriyorum dimi günlerimiValla kac gundur takip ediyorum senin yerine bem haycanlandim. Kendim gun saymiyomusum gibi :). Benim bat 11 bi belirtin var mi. Bi de kacinci ayindi
Ayni belirtiler bendede oluo hatta bu gece beste resmen uykudan uyandim.kremali buskivi sanki tadi agzima geldi nasil cnm cekti zor uyuduum .evet daha erken ama bu olay kafami karistirdi .birde kipriklerim birbirine gecti ilk defa ☺ayy fazla dile getiriyorum dimi günlerimiutandım şimdi. heyecan yaptıkca ceneme vurur da benım.buraya sardım bu ara :) benim ay durumum biraz karışık 1 seneyi geçkindir korunmuyorum ama iş dolayısıyla her ay denedik diyemiycem. bu ay belki yumurtlamaya denk getırebılmısımdır dıye ümitliyim.3 gündür sabah idrarım koyu renk.ve bel ağrısıyla uyanıyorum.ve 3 gün önce sağ kasığım deli gibi ağrıyodu. yolda yürümekte zorlandım resmen. bıcak saplanıyor gibiydi. hasta oldum sandım yani o kadar ağrının üstüne.tabi bunlar üşütmeyle bağlantılı da olabilir.gece klima acık uyuyorum belki o çarpıyo beni. kan değerlerim mi düşük bilmiyorum bazen bi üşüme geliyor elim ayağım buz.ve coook hafif başım dönüyor asansörden falan inince.o da tansiyon düşüklüğünden olabilir tabi.kendimi dinlediğimden 3 gün öncesine kadar bi farklılığım yoktu ama 3 gündür kendimde adet olacakmış gibi belirtilerim var.ama hepsine başka bi sebep bulabiliyorum .kendimi kandırmayayım diye.tabi kanmaya dünden meraklı olduğumdan algılarım hep açık.bide dünden beri göğüslerim hassaslaştı.üstüne yatamıyorum.ve akıntım artı şeffaf kokusuz.ödüm patlıyo kan mı bu diye
Benimd3 bat 12 zamqn hizli gecse zor tutuyorum test yapmamak icinValla kac gundur takip ediyorum senin yerine bem haycanlandim. Kendim gun saymiyomusum gibi :). Benim bat 11 bi belirtin var mi. Bi de kacinci ayindi
Evet varmi bir belirti sizde degisiklik hissedio musunuzEvet cok sıkıcı benimde bat 13 neredeyse aynı zaman. Hadi bakalım :)
Sabah yapicam ben sanirim test.dayanamiyorum artik.ama tuvalete gitmeye korkuyorum kirmiziyla karsilasicam diyeMerhaba topigimin hamile adaylari ; gelismeler ne yonde dilerim tez vakitte hayirlisiyla hamile kalirsiniz hergun sabah namazinda dua ediyorum sizlere...
Sabah yapicam ben sanirim test.dayanamiyorum artik.ama tuvalete gitmeye korkuyorum kirmiziyla karsilasicam diye
Delimisin ne fazlasi gayet normal. Ben ilk 2 ay boyleydim artik 3. Ve 4. Denememdi umutlarim azaliyo oyuzden heycan falanda kalmadi bata 7 gun var gayet adetimi bekliyorum kös kös. Bende durum boyle ama senden umutluyum anlattiklarina gore. Ama testi yap gitsin artik ben bile yapcam elimde test yok :)ayy fazla dile getiriyorum dimi günlerimiutandım şimdi. heyecan yaptıkca ceneme vurur da benım.buraya sardım bu ara :) benim ay durumum biraz karışık 1 seneyi geçkindir korunmuyorum ama iş dolayısıyla her ay denedik diyemiycem. bu ay belki yumurtlamaya denk getırebılmısımdır dıye ümitliyim.3 gündür sabah idrarım koyu renk.ve bel ağrısıyla uyanıyorum.ve 3 gün önce sağ kasığım deli gibi ağrıyodu. yolda yürümekte zorlandım resmen. bıcak saplanıyor gibiydi. hasta oldum sandım yani o kadar ağrının üstüne.tabi bunlar üşütmeyle bağlantılı da olabilir.gece klima acık uyuyorum belki o çarpıyo beni. kan değerlerim mi düşük bilmiyorum bazen bi üşüme geliyor elim ayağım buz.ve coook hafif başım dönüyor asansörden falan inince.o da tansiyon düşüklüğünden olabilir tabi.kendimi dinlediğimden 3 gün öncesine kadar bi farklılığım yoktu ama 3 gündür kendimde adet olacakmış gibi belirtilerim var.ama hepsine başka bi sebep bulabiliyorum .kendimi kandırmayayım diye.tabi kanmaya dünden meraklı olduğumdan algılarım hep açık.bide dünden beri göğüslerim hassaslaştı.üstüne yatamıyorum.ve akıntım artı şeffaf kokusuz.ödüm patlıyo kan mı bu diye
Senin kacinci denemen canim.. valla benim adet oncesi sendromlar basladi o yuzden umudum yok bu ay. Yumurtaliklarda agri sizi bitti rahime hatta vajinaya dogru batmalar basladi. Adet oncesindede boyle olurum ben. O yuzden cok mutsuzum bugun :/Benimd3 bat 12 zamqn hizli gecse zor tutuyorum test yapmamak icin
Bu ay 3 . Olcak ama gebeliktede bu belirtiler oluo.umutsuzluga kappilmaSenin kacinci denemen canim.. valla benim adet oncesi sendromlar basladi o yuzden umudum yok bu ay. Yumurtaliklarda agri sizi bitti rahime hatta vajinaya dogru batmalar basladi. Adet oncesindede boyle olurum ben. O yuzden cok mutsuzum bugun :/
Insallah canim 3. Ayimda 10 gun onceden test yapmaya başlamıştım :). Bu ay cok heycan yok sadece yaklastikca bi tık artiyo ama kirmizi rengi gordugum an kotu oluyo ona sartliyorum kendimi.Bu ay 3 . Olcak ama gebeliktede bu belirtiler oluo.umutsuzluga kappilma
Yaaaa belirtiler aynıııııı:))) test stokladım ama yapmaya cesaretim yok. Bu 2. Ayımız denemede. Yüz üstü yatmaya bayılırım. Gögüs acısından yatamıyorum. Şeffaf akıntım çok fazla, gögüğs uçlarım koyulaşma değil rengi açıldı sanki zaten sarışınım iyice ten rengine döndü :))) ilk kez geçen ay 3 gün gecikti. 6 temmuzda oldum. 34. Gün normalde 30 günde filan olurdum. 8 ağustosa kadar dayanabilirsem yapmıycam test :))ayy fazla dile getiriyorum dimi günlerimiutandım şimdi. heyecan yaptıkca ceneme vurur da benım.buraya sardım bu ara :) benim ay durumum biraz karışık 1 seneyi geçkindir korunmuyorum ama iş dolayısıyla her ay denedik diyemiycem. bu ay belki yumurtlamaya denk getırebılmısımdır dıye ümitliyim.3 gündür sabah idrarım koyu renk.ve bel ağrısıyla uyanıyorum.ve 3 gün önce sağ kasığım deli gibi ağrıyodu. yolda yürümekte zorlandım resmen. bıcak saplanıyor gibiydi. hasta oldum sandım yani o kadar ağrının üstüne.tabi bunlar üşütmeyle bağlantılı da olabilir.gece klima acık uyuyorum belki o çarpıyo beni. kan değerlerim mi düşük bilmiyorum bazen bi üşüme geliyor elim ayağım buz.ve coook hafif başım dönüyor asansörden falan inince.o da tansiyon düşüklüğünden olabilir tabi.kendimi dinlediğimden 3 gün öncesine kadar bi farklılığım yoktu ama 3 gündür kendimde adet olacakmış gibi belirtilerim var.ama hepsine başka bi sebep bulabiliyorum .kendimi kandırmayayım diye.tabi kanmaya dünden meraklı olduğumdan algılarım hep açık.bide dünden beri göğüslerim hassaslaştı.üstüne yatamıyorum.ve akıntım artı şeffaf kokusuz.ödüm patlıyo kan mı bu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?