• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM OĞLUM 10 YAŞINDA BENİMDE
BU AY AŞILAMA OLDU BENİM 5 YILDIR İKİNCİYİ İSTİYORUM
Benimde oğlum var 3 yaşına gircek, kardeş istiyoruz 2 senedir pko olunca biraz yavaş oluyo, belirtileri yok bende zayıfım daha zor oluyo ... oğlum klomenle kendi çatlamıştı ... bu ay da klomen kullandım doktora gitmedim kendi çatlıyo nasılsa diye bakalım bat 17 ağustos senin gibi

benimde 7 yasında bir kız evladım var dünya tatlısı çook şükür
bizde ikinci çocuk düşünüyoruz allahın izniyle
kızım öyle cokkk istiyorki yavrum benim herseyiyle kardes hak ediyor akıllı köftem

evet canım sol kasık ağrım vardı bir de koku hassasiyetim onun üzere yaptım ama şuan hiç belirtim kalmadı
Anladım canım benimde arada sağ kasığımda sızlanma oluyor ince bi sızlanma onun haricinde birşey yok ben pek umutlu değilim ama işte adet günümü beklicem :KK51: buarada tekrardan tebrşk ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :KK200:

Benimde oğlum var 3 yaşına gircek, kardeş istiyoruz 2 senedir pko olunca biraz yavaş oluyo, belirtileri yok bende zayıfım daha zor oluyo ... oğlum klomenle kendi çatlamıştı ... bu ay da klomen kullandım doktora gitmedim kendi çatlıyo nasılsa diye bakalım bat 17 ağustos senin gibi
SİZİNDE İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIZ İNŞALLAH EN GÜZEL VAKİTTE İKİNCİ EVLADINIZ İÇİN KARAR VERMİŞSİNİZ BEN 5 YAŞINDA İKEN VERDİM AMA OĞLUM 10 YAŞINDA OLDU İKİNCİ EVLADIM GELMEDİ

Back