- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.101
Beklemekten baska bi sey gelmiyor maalesef elden çok sabırsızlanıyorum :)
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM. ALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE KUCAĞINDA GÖSTERSİNMrb cnm hayırlı olsun çok sevindim. Bende bu sabah test yaptim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür pazartesi doktora gidicem
Vayyy soğan suyu dedin hmen gzlerim açıldıHayırlısı cnm hiç tedavi görmedim. Üstelik ben pko luyum. Yaptığım tek şey soğan Kürü ve agnucaston kullaniyodum
Bende senin gibiyim canim cok agrili adet gordugum icin bi sorun vardr diye dusunmustum. Ama hormon dahil bi problem cikmadi. Hadi hayirlisi benim bu ay 4. Ayi.
Canim bu benim ikinci çocuğum olacak insanlar. İlkinde de sOgan kürünü yaptığım ay hamile kalmistim.yine ikincide de yaptığım ay kalmistimVayyy soğan suyu dedin hmen gzlerim açıldıbu arada tebrik ederim seni bnde pko yok aksine çok dzenli reglim ama çok duydum soğan kürünü bu ay da onu deneyeyim dedim eşine de keçi boynuzu kürü yapıyorum bgün altıncı gnümüz inş bu soğan bnada uğur getirir NOT:normalde yemekte ki soğandan beri nefret ederim
soğan kürüne ne zaman başlıyorsunuzCanim bu benim ikinci çocuğum olacak insanlar. İlkinde de sOgan kürünü yaptığım ay hamile kalmistim.yine ikincide de yaptığım ay kalmistim
Benim bat 12 agustos beklemek cok sikici zamn gecmio :/inş çok beklemeden güzel haberleri veririz burda
Aminnn insallah. :)))inş çok beklemeden güzel haberleri veririz burda
Benim bat 12 agustos beklemek cok sikici zamn gecmio :/
Adet bitiminde başladım cnm soğan kurune.pazartesi doktora gidcem inssogan kurune adetin kacinci gunu basladin canim simdi kac gunun geciyor kan testi ver masallah tedaviye gerek kalmadan olsun bu arada agnucaston ilacmi bilmiyorum onu
BENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM OĞLUM 10 YAŞINDA BENİMDEbenim de ikinci olucak kısmetse
ilkinde pko vardı son adet tarihim bile yoktu
geç döllenme oldu çok geç öğrendim
bakalım bu ay nasip olacakmı
araya çok zaman koydum 7 sene oldu inşallah olur ve rahat geçer
Agnucaston yumurtalıklarin gelişiminde etkili. Hamile kalmayı kolaylastiriyorsogan kurune adetin kacinci gunu basladin canim simdi kac gunun geciyor kan testi ver masallah tedaviye gerek kalmadan olsun bu arada agnucaston ilacmi bilmiyorum onu
BENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM OĞLUM 10 YAŞINDA BENİMDE
BU AY AŞILAMA OLDU BENİM 5 YILDIR İKİNCİYİ İSTİYORUM
Senin daha da cokmusbenim 23 ü ,daha var. bu aralar sıkı çalışmamız gerekiyor
Senin daha da cokmus
Benimde bu ay 3.ay olacak ben deil esim cok istiodu ama bana takinti oldusürekli takip etmiyorum ben. zaten daha yeni çocuk düşünmeye başladık. devamlı forumda takılmak da iyi olmuyor aslında. başka şeylerle meşgul olmak gerekiyor.
Bnmde 22 si bzde daha yeni başladık dşünmye bu 3.ayımızsürekli takip etmiyorum ben. zaten daha yeni çocuk düşünmeye başladık. devamlı forumda takılmak da iyi olmuyor aslında. başka şeylerle meşgul olmak gerekiyor.
Regl bitimindesoğan kürüne ne zaman başlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?