- 24 Temmuz 2017
- 56
- 55
- 8
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.121
Merhaba canimm.. Benim de 5 günüm var :) hayırlısı olsun ikimiz için de. . Seninle aynı duyguları yaşıyorum :)) bi acaba mi diyorum bi yok canım diyorum ne yaptığım belli değil
Inşallah canım teşekkür ederim:) tahmin edebiliyorum ama elden başka bişey gelmiyor malesefhayırlısı bakalım.. İnşallah güzel haberler alırız :)
soğan kürüne ne zaman başlıyorsunuz[OTE]
Birde yumutlama gunlerini hesaplayip o üç günü boş gecirmemek lazim
Canımm inşallah güzel haberler aliriz birlikte Allah yardimcimiz olsun :)))
Sende mutlaka bildir canimm merakla bekliyorummİnsallah canim.. Bana sonucu bildir olur mu :)
Sende mutlaka bildir canimm merakla bekliyorumm
Benimde oğlum var 3 yaşına gircek, kardeş istiyoruz 2 senedir pko olunca biraz yavaş oluyo, belirtileri yok bende zayıfım daha zor oluyo ... oğlum klomenle kendi çatlamıştı ... bu ay da klomen kullandım doktora gitmedim kendi çatlıyo nasılsa diye bakalım bat 17 ağustos senin gibiBENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM OĞLUM 10 YAŞINDA BENİMDE
BU AY AŞILAMA OLDU BENİM 5 YILDIR İKİNCİYİ İSTİYORUM
günün taraihlerden dolayı kayıyordur bence gecikme degildir bir kez daha hesaplayın istersenz3 gün gecikmeyle kırmızı kartı gördüm
Takvimim kullanıyorum o otomatik hesaplıyor. Stresten geciktim sanırım zaten şuan çok sancı çekiyorum.günün taraihlerden dolayı kayıyordur bence gecikme degildir bir kez daha hesaplayın istersenz
Benim de bat 15. Hadi bakalım inşallah ikimizden de aynı anda güzel haberler gelir :)Kızlar benide ekleyin bat 15
İnş 4 senelik hasret biter cnmBenim de bat 15. Hadi bakalım inşallah ikimizden de aynı anda güzel haberler gelir :)
hımm anladım lütfen stres yapmayın bu işin düşmanı stresdirTakvimim kullanıyorum o otomatik hesaplıyor. Stresten geciktim sanırım zaten şuan çok sancı çekiyorum.
çok sevindim canım benim günüm geçti ama daha kan testi için dr gidemedim çalışınca zor gercektenMrb cnm hayırlı olsun çok sevindim. Bende bu sabah test yaptim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür pazartesi doktora gidicem
Anladım canım benimde arada sağ kasığımda sızlanma oluyor ince bi sızlanma onun haricinde birşey yok ben pek umutlu değilim ama işte adet günümü beklicemevet canım sol kasık ağrım vardı bir de koku hassasiyetim onun üzere yaptım ama şuan hiç belirtim kalmadı
SİZİNDE İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIZ İNŞALLAH EN GÜZEL VAKİTTE İKİNCİ EVLADINIZ İÇİN KARAR VERMİŞSİNİZ BEN 5 YAŞINDA İKEN VERDİM AMA OĞLUM 10 YAŞINDA OLDU İKİNCİ EVLADIM GELMEDİBenimde oğlum var 3 yaşına gircek, kardeş istiyoruz 2 senedir pko olunca biraz yavaş oluyo, belirtileri yok bende zayıfım daha zor oluyo ... oğlum klomenle kendi çatlamıştı ... bu ay da klomen kullandım doktora gitmedim kendi çatlıyo nasılsa diye bakalım bat 17 ağustos senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?