- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 32
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.161
Yok canım hissetmiyorum cünkü ovülasyonum dündü, yani bebek olsa bile geç döllenme olur 18. Günümde koyuydu 19. Günü gecesi yumurtladım sanırım testte silik çıktı. Döngüm 28 düşün.Evet varmi bir belirti sizde degisiklik hissedio musunuz
Cnm bende bat 12 ama sabah idrar testi yaptim silik ikinci cizgi cikti simdi kan verdim sonucu bekliyorum.belki seninki gec dollenmedir henuz hasta olmamissin bi umut varKizlar dayanamayip test yaptim ama tek cizgihasta da olmadim.offf yoksa hasta olayim bari gecsin şu kasik agrim ve digerleri.. hamile olup idrar testinde cikmayan var mi???umutlari çope mi atsam?????bugun adetin ilk gunu olmaliydi.31 gun olana kadar bekliycem sonra kan testi yapicam.bi kere daha 32.gun adet olmustum.belki bu ay da oyle olacak
Oy masallah 12 kala silik cikti ha. Insallah vardir.hakkinda hayirlisi olsunCnm bende bat 12 ama sabah idrar testi yaptim silik ikinci cizgi cikti simdi kan verdim sonucu bekliyorum.belki seninki gec dollenmedir henuz hasta olmamissin bi umut var
Evet erken cikmasi korkuttu testt mi bozuk acaba d3dim kanda baktirim bakalim sonuc ne olcak amin hepimiz iciin hayirlisi olsunOy masallah 12 kala silik cikti ha. Insallah vardir.hakkinda hayirlisi olsun
Ne zman cikacak sonuçEvet erken cikmasi korkuttu testt mi bozuk acaba d3dim kanda baktirim bakalim sonuc ne olcak amin hepimiz iciin hayirlisi olsun
bu ay gecikecek sanırım adet.bugün 28i adetin.sanırım 31inde olucam.mayıs ayında da 31.gün olmuştumCanim hayirlisi olsun. Adet olursun simdi bugun yarin bi duygu degisimi yasadin ya.dg_ct
Hayirlisi olsun ya baska bisey demek gelmiyo elden :// benimde elimde test olsa yapicam. Daha 6 gun var. Ama almiyorum bilerek almicam. O hayal kirikligindanda biktimbu ay gecikecek sanırım adet.bugün 28i adetin.sanırım 31inde olucam.mayıs ayında da 31.gün olmuştum
Test sonucun çıktımı acaba merak ettimEvet erken cikmasi korkuttu testt mi bozuk acaba d3dim kanda baktirim bakalim sonuc ne olcak amin hepimiz iciin hayirlisi olsun
Bende tamamen aynı durumdaym umarm husran olmaz yaMerhaba kızlar öncelikle rabbim aratmasin isteyene hemen evlat nasip etsin .Bende buraya ilişeyim Bizde haziranda başladık ilk ay hüsran gayet rahattım güya ama beklemek insanı strese sokuyor elde değil bu ayki bat 9. Son 4 gun gogus hassasiyeti ve kasikta batmalarim var 3 gundur bu ayda husran galiba benim hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Umarım canım inşallah çift çizgileri görürüz stres yapmayanlara hayranım ne mümkün fikrim zikrim bebek oldu iki aydaBende tamamen aynı durumdaym umarm husran olmaz ya
Al bendende o kadar canım :) mutlu haberlerini bekliyorumUmarım canım inşallah çift çizgileri görürüz stres yapmayanlara hayranım ne mümkün fikrim zikrim bebek oldu iki aydabakalim bu ay kurtulabilecegiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?