• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dayanamayip test yaptim ama tek cizgi :kızgın: hasta da olmadim.offf yoksa hasta olayim bari gecsin şu kasik agrim ve digerleri.. hamile olup idrar testinde cikmayan var mi???umutlari çope mi atsam?????bugun adetin ilk gunu olmaliydi.31 gun olana kadar bekliycem sonra kan testi yapicam.bi kere daha 32.gun adet olmustum.belki bu ay da oyle olacak:işsiz:

Kizlar dayanamayip test yaptim ama tek cizgi :kızgın: hasta da olmadim.offf yoksa hasta olayim bari gecsin şu kasik agrim ve digerleri.. hamile olup idrar testinde cikmayan var mi???umutlari çope mi atsam?????bugun adetin ilk gunu olmaliydi.31 gun olana kadar bekliycem sonra kan testi yapicam.bi kere daha 32.gun adet olmustum.belki bu ay da oyle olacak:işsiz:
Cnm bende bat 12 ama sabah idrar testi yaptim silik ikinci cizgi cikti simdi kan verdim sonucu bekliyorum.belki seninki gec dollenmedir henuz hasta olmamissin bi umut var

Kızlar ben 3 ay uğraştım olmadi. Sonra fark ettim ki çok stres yapiyorum.bu ay ilk kez hamile kalcak diye değil adet olup doktora gircem diye sartlandim.fark ettim ki diğer aylar ilişki sayim azmis.gunubirlik değerlendirdim.midem bulandı düşünün o gün test bile yapmadim. Ertesi gün-de ilaç alıyorum ya varsa diye yaptım yoksa yapmicaktim. Şimdi okuyorumda benim yaptığım yanlışları sizlerde yapıyorsunuz lütfen stres yapmayın isyan etmeyin.umut edin dua edin.

Bende hic stres yapmiyorum verecek olan Allah sonucta tamamen teslimim canim sen hangi ilaclari kullanarak hamis kaldin ben inofolic combi kullaniyorum 1 coraspin vitamin ilaci almiyorum almalimiydim acaba dokyorda vermedi bakalim herseyin hayirlisi rabbim hayirlara cevirip nasip etsin insallah bu arada ayetel kursi duasini 7 gun yaptim cuma gece 23 00 basladim hep okumaya her gece sayi adedince okudum kenzul arsida okudum her gece insallah rabbim nasip eder bu ayda cok cabaladim ama cok yoruldum 15 gun her gun birlikte oldum yarinda yapip son vercem dinleneyim artik olmussa olmustur birazda kader kismet bu isler

Herkese merhabalarrrr...benimde 3,5 yaşında bir oğlum var.allah nasip ederse ikinciyi istiyoruz.ilkinde hiç uğraşmadan olunca ikincide öyle olacak sandım Geçen ay çok umutlandım adetten önce ikinci çizgi silik çıkınca kan verdim ve değer 7çıktı sevindik ama malesef günüm gelince hiç bir şey yokmuş gibi adet oldumBu ay denemelerin ikinci ayı daha ama ben çok stres yapıyorum sanırım...ayın22 sine kadar nasıl beklicem bakalımmm...

Merhaba kızlar öncelikle rabbim aratmasin isteyene hemen evlat nasip etsin .:dua: Bende buraya ilişeyim:110: Bizde haziranda başladık ilk ay hüsran gayet rahattım güya ama beklemek insanı strese sokuyor elde değil bu ayki bat 9. Son 4 gun gogus hassasiyeti ve kasikta batmalarim var 3 gundur bu ayda husran galiba benim hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum:kızgın:

Merhaba kızlar öncelikle rabbim aratmasin isteyene hemen evlat nasip etsin .:dua: Bende buraya ilişeyim:110: Bizde haziranda başladık ilk ay hüsran gayet rahattım güya ama beklemek insanı strese sokuyor elde değil bu ayki bat 9. Son 4 gun gogus hassasiyeti ve kasikta batmalarim var 3 gundur bu ayda husran galiba benim hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum:kızgın:
Bende tamamen aynı durumdaym umarm husran olmaz ya

Back