- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.061
Benim eğitim araştırma doktor demişti hsg çekeriz diye bir umut işte tıkanıklık varsa en azından açılır nerde yaşıyorsunbendede istedi ama bu ay cektirsem mi bilmiyorum universite hastaneleri cekiyormu acaba yarin sorucam
GaziantepBenim eğitim araştırma doktor demişti hsg çekeriz diye bir umut işte tıkanıklık varsa en azından açılır nerde yaşıyorsun
benim bu gün son.yarında adet olmazsam testimi yapıcamGünaydınlarr hanımlar bu ay nasıl hamiş çıktımı aramızda ayın ilk 4 gününde
Hadi inşallah bekliyoruz hayırlı haberlerini rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasınbenim bu gün son.yarında adet olmazsam testimi yapıcam
Anladım canımGaziantep
insallah bebis vardir sonucu yaz buraya cnmGünaydın herkese. Benim bat dündü, bir haftadır sağ kasik agrisi cekiyorum. Gecen hafta cumartesi adet oluyorum zannettim, pembe leke geldi. Test yaptım dün akşam negatif. Bugün doktoru aradım, kan testi yaptır olumsuzsa o zaman düşünelim dedi. Kanı verdim sabah. Şimdi korkuyorum ben, basına böyle bir şey gelen var mi?
kızlar size tavsiyem gününüz gelmeden sakın test yapmayın hem zaman kaybı hem moral yıpranıyor
dayanın gün gecince bir gün sonrası yapın
birde lütfen kendinize bir ugras bulun kafanızı mesgul edin
o teste kafayı yor yor elden ayaktan kesiliyor insan bende yaptım aynı seyleri sabırsız bekleyişler inanın bos işler
kendinizi rahat bırakın allaha teslim olun
insallah bebis vardir sonucu yaz buraya cnm
aminnn.valla düşününce bile gözlerim doluyor..o haberi alsam ağlamaktan beni kimse durduramaz herhalde.. zaten eşime geçen gün karnım ağrıyo sanırım hasta oluyorum dedim.adam resmen yıkıldı.nasıl yani yok mu bebek şimdi dedi.ne bileyim ağrım var işte yok galiba dedim bi ümide kapılmasın diye.ama adamın gözünde resmen ışık söndü ya gördüm bunu.. Allah isteyen, bekleyen her ailenin yüzünü güldürsün.önce sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun haneleri.. vakti saatini Rabbim bilir ama bizleri bu özlemle daha çok bekletmeden yuvalarımıza tez zamanda nasip etsin..Hadi inşallah bekliyoruz hayırlı haberlerini rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın
kiminde adetine 5 gün kala bile silik çizgi çıkıyor
kiminde adet gününü birkaç gün geçe ancak cıkıyor
sanırım bu döllenmenin oldugu gün ile alakalı
hangi birleşmede tuttu bilemiyoruz
bir günü bırak bir saat sonra bile farklı bir sonuç çıkabiliyor
ama ben yine de dayanamayıp beş gün kaladan başlicam test yapmaya :)))
Ahaha valla güldürdün iyi geldi. Gerçekten kiminin öyle günler öncesi çıkıyor. Ben de 4 test yaptım bugüne kadar. Bir şey değil eşimle aram bozuluyor beklemeyi öğrenemedim diye :)
Mrb cnm hayırlı olsun çok sevindim. Bende bu sabah test yaptim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür pazartesi doktora gidicemCanım dayanamadım ben daha demin yaptım testi pozitif çok şükür daha bat a 4 gün var çok şükür Rabbime
bazı günler sabah idrarım cok koyu geliyor.ama o koyu gelen günler belimde çok ağrıyor uyandığımda.ben üşütmeye bağladım bunu ama inşallah bebiş yaptırıyodurhımm birde erken belirtiler ben cookkkk arastırırdım cokkkk kafa yordum bu işlere:)))
o zaman evde bostum bir yıllık evliydim
vakit coktu
kolunuzun altı sarımtrak kahvemtrak bir renk alır hormonlardan dolayı
hamile iseniz birde idrar renginiz cok tuhaflasır koyu bir renk alır bunlar en önemli en belirgin belirtilerdir
vücudunu tanıyan bayan hemen anlar farklılıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?