- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.081
idrarının rengi acık çay rengi gibi tuhaf bir koyuluk almıssa hamile kalman mümkünbazı günler sabah idrarım cok koyu geliyor.ama o koyu gelen günler belimde çok ağrıyor uyandığımda.ben üşütmeye bağladım bunu ama inşallah bebiş yaptırıyodur
ama sadece sabahki idrarım öyle oldu 3 gündür açık çay rengi gibi gercekten. normalde o renk olmazdı.gün içinde açık renk gerçi.bakalım geçikme olursa hemen test yapıcam.bugun son günüm. haftasonu hastalanmam inşallah. gerçi hayırlısı neyse o olsunidrarının rengi acık çay rengi gibi tuhaf bir koyuluk almıssa hamile kalman mümkün
hamilelikte vücutta hormonlardan dolayı degişen ilk sey idrar
belirtiler kaldıktan sonra adet gecince başlar
kasıklarım agrıdı battı falan daha sonra oluyor canlar
aynı ben :)
ama gerçekten insan dayanamıyor sabretsek daha iyi ama elimde değil benim
eşim de akışına bırak diyor ama dinleyen kim :))
Amin inşallah aratmadan versin rabbim. Aynı bizim durumda eşim çok üzülüyor bari hastaneye git belki vardır diyor hala ümitleniyor üzülme ben seninle çocuk için evlenmedim diyor ama ben kendimi çok yetersiz hissediyorum. Bir evlat veremeiyorumaminnn.valla düşününce bile gözlerim doluyor..o haberi alsam ağlamaktan beni kimse durduramaz herhalde.. zaten eşime geçen gün karnım ağrıyo sanırım hasta oluyorum dedim.adam resmen yıkıldı.nasıl yani yok mu bebek şimdi dedi.ne bileyim ağrım var işte yok galiba dedim bi ümide kapılmasın diye.ama adamın gözünde resmen ışık söndü ya gördüm bunu.. Allah isteyen, bekleyen her ailenin yüzünü güldürsün.önce sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun haneleri.. vakti saatini Rabbim bilir ama bizleri bu özlemle daha çok bekletmeden yuvalarımıza tez zamanda nasip etsin..
gozun aydin canim tedavimi goruyordunMrb cnm hayırlı olsun çok sevindim. Bende bu sabah test yaptim ikinci çizgiyi gördüm çok şükür pazartesi doktora gidicem
Kizlar merhaba benimde 5gun kaldi cok heyecanliyim İnsallah hamileyimdir bir yanim hamilesin bir yanim degilsin diyor ..Dun cok usume geldi sicakta kazakla oturdum karnimda sislik var uyku hali devamli tabi regl olmadan oncede cok sancili gecerdi insallah hamileyimdir Allah hepimize versin inşallah
Hayırlısı cnm hiç tedavi görmedim. Üstelik ben pko luyum. Yaptığım tek şey soğan Kürü ve agnucaston kullaniyodumgozun aydin canim tedavimi goruyordun
Hayırlısı cnm hiç tedavi görmedim. Üstelik ben pko luyum. Yaptığım tek şey soğan Kürü ve agnucaston kullaniyodum
kızlar bu emojileri nasıl yapıyosunuz :)
sogan kurune adetin kacinci gunu basladin canim simdi kac gunun geciyor kan testi ver masallah tedaviye gerek kalmadan olsun bu arada agnucaston ilacmi bilmiyorum onuHayırlısı cnm hiç tedavi görmedim. Üstelik ben pko luyum. Yaptığım tek şey soğan Kürü ve agnucaston kullaniyodum
Bu mesaj yazdığın yerin üzerinde simge var. Gülen surat.. Ona basınca çıkıyor emojiler canım
Benimde bes günüm kaldı ve kum döküyorum muthis ağrı ve mide bilantm var iki gun once hcg <0.1di imkansz galiba benim bu ay
teşekkür ederim canım
Inşallah dedigin gibidir canımcanım bir hafta kala kanda çıkmayabilir
Benimde bes günüm kaldı ve kum döküyorum muthis ağrı ve mide bilantm var iki gun once hcg <0.1di imkansz galiba benim bu ay
Beklemekten baska bi sey gelmiyor maalesef elden çok sabırsızlanıyorum :)Hiç belli olmazmış canım sakince bekle.. Adet dönemi bi gelsin önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?