• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkese. Benim bat dündü, bir haftadır sağ kasik agrisi cekiyorum. Gecen hafta cumartesi adet oluyorum zannettim, pembe leke geldi. Test yaptım dün akşam negatif. Bugün doktoru aradım, kan testi yaptır olumsuzsa o zaman düşünelim dedi. Kanı verdim sabah. Şimdi korkuyorum ben, basına böyle bir şey gelen var mi?

Günaydın herkese. Benim bat dündü, bir haftadır sağ kasik agrisi cekiyorum. Gecen hafta cumartesi adet oluyorum zannettim, pembe leke geldi. Test yaptım dün akşam negatif. Bugün doktoru aradım, kan testi yaptır olumsuzsa o zaman düşünelim dedi. Kanı verdim sabah. Şimdi korkuyorum ben, basına böyle bir şey gelen var mi?
insallah bebis vardir sonucu yaz buraya cnm

kızlar size tavsiyem gününüz gelmeden sakın test yapmayın hem zaman kaybı hem moral yıpranıyor
dayanın gün gecince bir gün sonrası yapın
birde lütfen kendinize bir ugras bulun kafanızı mesgul edin
o teste kafayı yor yor elden ayaktan kesiliyor insan bende yaptım aynı seyleri sabırsız bekleyişler inanın bos işler
kendinizi rahat bırakın allaha teslim olun

kiminde adetine 5 gün kala bile silik çizgi çıkıyor
kiminde adet gününü birkaç gün geçe ancak cıkıyor

sanırım bu döllenmenin oldugu gün ile alakalı

hangi birleşmede tuttu bilemiyoruz

bir günü bırak bir saat sonra bile farklı bir sonuç çıkabiliyor

ama ben yine de dayanamayıp beş gün kaladan başlicam test yapmaya :)))

hımm birde erken belirtiler ben cookkkk arastırırdım cokkkk kafa yordum bu işlere:)))
o zaman evde bostum bir yıllık evliydim
vakit coktu
kolunuzun altı sarımtrak kahvemtrak bir renk alır hormonlardan dolayı
hamile iseniz birde idrar renginiz cok tuhaflasır koyu bir renk alır bunlar en önemli en belirgin belirtilerdir
vücudunu tanıyan bayan hemen anlar farklılıgı

kızlar size tavsiyem gününüz gelmeden sakın test yapmayın hem zaman kaybı hem moral yıpranıyor
dayanın gün gecince bir gün sonrası yapın
birde lütfen kendinize bir ugras bulun kafanızı mesgul edin
o teste kafayı yor yor elden ayaktan kesiliyor insan bende yaptım aynı seyleri sabırsız bekleyişler inanın bos işler
kendinizi rahat bırakın allaha teslim olun

Aynen katılıyorum ben de.. Sadece moral bozuluyor. Adet geçerse yapmak lazım. Ben de yaptım ama bi daha yapmam o moral bozukluğu kötü bişey ve belki de boşa..

Hadi inşallah bekliyoruz hayırlı haberlerini rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın
aminnn.valla düşününce bile gözlerim doluyor..o haberi alsam ağlamaktan beni kimse durduramaz herhalde.. zaten eşime geçen gün karnım ağrıyo sanırım hasta oluyorum dedim.adam resmen yıkıldı.nasıl yani yok mu bebek şimdi dedi.ne bileyim ağrım var işte yok galiba dedim bi ümide kapılmasın diye.ama adamın gözünde resmen ışık söndü ya gördüm bunu.. Allah isteyen, bekleyen her ailenin yüzünü güldürsün.önce sağlıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun haneleri.. vakti saatini Rabbim bilir ama bizleri bu özlemle daha çok bekletmeden yuvalarımıza tez zamanda nasip etsin..

kiminde adetine 5 gün kala bile silik çizgi çıkıyor
kiminde adet gününü birkaç gün geçe ancak cıkıyor

sanırım bu döllenmenin oldugu gün ile alakalı

hangi birleşmede tuttu bilemiyoruz

bir günü bırak bir saat sonra bile farklı bir sonuç çıkabiliyor

ama ben yine de dayanamayıp beş gün kaladan başlicam test yapmaya :)))

Ahaha valla güldürdün iyi geldi. Gerçekten kiminin öyle günler öncesi çıkıyor. Ben de 4 test yaptım bugüne kadar. Bir şey değil eşimle aram bozuluyor beklemeyi öğrenemedim diye :)

Ahaha valla güldürdün iyi geldi. Gerçekten kiminin öyle günler öncesi çıkıyor. Ben de 4 test yaptım bugüne kadar. Bir şey değil eşimle aram bozuluyor beklemeyi öğrenemedim diye :)

aynı ben :)
ama gerçekten insan dayanamıyor sabretsek daha iyi ama elimde değil benim
eşim de akışına bırak diyor ama dinleyen kim :))

hımm birde erken belirtiler ben cookkkk arastırırdım cokkkk kafa yordum bu işlere:)))
o zaman evde bostum bir yıllık evliydim
vakit coktu
kolunuzun altı sarımtrak kahvemtrak bir renk alır hormonlardan dolayı
hamile iseniz birde idrar renginiz cok tuhaflasır koyu bir renk alır bunlar en önemli en belirgin belirtilerdir
vücudunu tanıyan bayan hemen anlar farklılıgı
bazı günler sabah idrarım cok koyu geliyor.ama o koyu gelen günler belimde çok ağrıyor uyandığımda.ben üşütmeye bağladım bunu ama inşallah bebiş yaptırıyodur

Back