Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tahlil yapmadin mi canim tedavi surecindemisin
Yok adetim gecikirse test yapicam diye kendi kendime söz verdim.o yuzden gunleri sayiyorum boyle :) herhangi bi tedavi uygulamdim.ama sonum onu gostericek sanki hic gebe gibi hissetmiyorum (bu hissedilen biseyse) goguslerimde acimaya basladi ben resmen adet olucam yaaaa

Benimde 8 gunum var cok sabirsizlaniyorum

Az kalmis kendi kendime belirti ariyorum artk
Ay bende oyleyim.3 gun kalana kadar vucudumda hic bi degisiklik yoktu.dun cok kasiklarim agridi.boyle bicak saplandi resmen.belkide usuttum o yapti.ama dun resmen hasta oldum sandim o kadar agri olunca.bugun agrim yok pek.gogus hassasiyetim basladi.hastalanicam diye bekliyorum simdi.bide ya hamileysem diye umudumuda kaybetmemeye calisiyorum

Kızlar merhaba
Beni de aranıza alın. bu arada bu benim ilk mesajım
1 yıllık evliyim. Biz de artık çocuk düşünüyoruz. Doktora gittim geçenlerde.. Amh değerim düşük çıktı ama bu bi kaç ay normal deneyin dedi. Olmazsa bakarız dedi. Biraz moralim bozuldu açıkçası ama umudum var benim inşallah bu bi kaç ay içinde bebiş gelecek Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.. Bu ay ilk kez korunmadik. Çok bi belirti de yok sanki ama batı sabırsızlıkla bekliyorum

Aslinda varsa bebis kanda gorulebilir aslinda ama insan hayal kirikligina ugramak istemio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…