- 22 Kasım 2010
- 11.152
- 19.698
- 498
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.021
hormonlar gtzel çıkmış gözünüz aydın inşallah hayırlı haberlerini alırız hayırlısı ile canım
canim aklimdasin merak ediyorum seni insallah tutacak bu ay insallah guzel haberlerini bekliyorum canimmBende dün aşılama oldum herşey güzel geçti nasibimizde varsa 17 ağustosta göreceğiz bakalım
sizde durumlar nasıl arkadaşlar
canim aklimdasin merak ediyorum seni insallah tutacak bu ay insallah guzel haberlerini bekliyorum canimm
bendende leke geliyor 2 gundur ama cogalmaya başladi bugun doktora gittim kis yok dedi kan verdim ama ben biliyorum hamile degilim beklicez esim test yaptirsin belki ben bu ay ara veririm yoksa 3. defa yine klomen mi kullanayim bilemedim
aranmıza hoşgeldin canım inşallah meleğin bekletmeden sağlıkla ve hayırlısı ile gelirMerhaba arkadaşlar. Aranıza katılmaya geldim :) 2 yıl vajinismusla uğraştım, 2 ay önce başardım ve artık daha fazla vakit kaybetmeden bebeğimiz olsun istiyoruz bu noktaya gelmek bile benim için mucize gibi. Yaşadığım olumsuzluklardan sonra rabbim inşallah bizi çok bekletmez bebişimizi hemen verir. Eşimin sperm hızında düşüklük var doktoru 6 ay deneyin gebelik olmazsa ilaç tedavisine başlarız dedi. Ben de doktora gittim tahlillerimi yaptirdim çok şükür benim bir sıkıntım yok. Aslinda denemeye başladık, beklenen adet tarihim bu ayın 15'i ama umarım olmaz, yani bebek vardır :) sizden öğreneceğim çok şey var isteyen herkesin duaları kabul olur ve rabbim isteklerinizi yerine getirir inşallah
sonuc yarin cikacak ama sanki kana donmeye basladi gibi cok halsizim yatiyorum nasil olsa sonuc 0 çıkacakinşallah bende güzel haberler verebilirim arkadaşım asyında yaş ve rahim yapımdan dolayı işimin zor olduğunu biliyorum. canım yerleşme kanaması olmasın. kan testi çıktımı sonucun ne? canım bir ay ara ver eşin testi yaptırsın ona göre kendinize yol haritası çıkarın derim ama lekelenme olması beni umutlandırdı
Hosbulduk çok teşekkür ederim :) herkesin hayırlısıyla yavrusuna kavuşması dileğiyle...aranmıza hoşgeldin canım inşallah meleğin bekletmeden sağlıkla ve hayırlısı ile gelir
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın, Allah bizlere ne nasip etsinBende yenı ogrendın hamıle olduğumu Allah sızlerınde yardımcısı olsun :)
sonuc yarin cikacak ama sanki kana donmeye basladi gibi cok halsizim yatiyorum nasil olsa sonuc 0 çıkacak
belkide ara veririm yiprandim
yasin kac daha canim benimkide 30
dua topigindeyim ya sanada dua edicem
insallah bu ay sevindir bizi
simdi netten kan sonucuma baktim sonuc 0.100 yani tahmin ettigim gibiallah razı olsun canım. bende sana edereceğim
ben 40 yaşına bastım canım
bilemiyorum ama sende ben gebelik olduğunu düşünüyorum inşallah yanılmıyorumdur
hayırlısı buymuş demek canım, hsg ben mayıs ayında çektirdim ondan sonra gebe kalan çok bayan oluyormuş ama ben hamile kalmadım inşallah çektirdiğinde sana uğurlu gelir canımsimdi netten kan sonucuma baktim sonuc 0.100 yani tahmin ettigim gibiagustostanda umidim bitti artik diger aylara kaldi insallah senden guzel haber alirim canim benim
bu arada hormon testlerim normal cikti en azindan ilk cocukta bozuktu ona ragmen bile igne tedavisinde hamile kalmistim simdi esim tahlil verecek bendende hsg istedi ama yaptirmam hemen
insallah ama en son care cektirecem simdi cektirmemhayırlısı buymuş demek canım, hsg ben mayıs ayında çektirdim ondan sonra gebe kalan çok bayan oluyormuş ama ben hamile kalmadım inşallah çektirdiğinde sana uğurlu gelir canım
Bende senin gibiyim canim cok agrili adet gordugum icin bi sorun vardr diye dusunmustum. Ama hormon dahil bi problem cikmadi. Hadi hayirlisi benim bu ay 4. Ayi.merhaba, en son negatif sonucumdan sonra buraya hiç uğramamıştım. doktora gidip detaylı hormon tetkiki yaptırdım, ilk defa smear testi yaptırdım. alttan muayene oldum. hamilelik için hiçbir engelim yok, her şey normal şükürler olsun. hatta 8 sene önce çikolata kistlerim için tedavi olmuştum şu anda onlar da gözükmüyor neyse ki. bu ay ilk defa düzenli çalışmalar yapmayı düşünüyorum
insallah guzel.haberle gelirsin canim kac gunun gectiKızlar bende kan verdim sonuçunu almaya gidicem dua edin ne olur hasta olmadım hala
Hayırlı haberler ver canım insallah bebiştir :)Kızlar bende kan verdim sonuçunu almaya gidicem dua edin ne olur hasta olmadım hala
tahlil yapmadin mi canim tedavi surecindemisinbenım bat 2..
3 gün geçti canıminsallah guzel.haberle gelirsin canim kac gunun gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?