- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #1.041
Negatifffff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tedavideyim bugun kirmizi kart gördüm umutluydum.oysa napalim onumuzdeki aylara bakicaz canim hayırlısi olsun ne diyelim stres yapmayalimNegatifffff
Yok adetim gecikirse test yapicam diye kendi kendime söz verdim.o yuzden gunleri sayiyorum boyle :) herhangi bi tedavi uygulamdim.ama sonum onu gostericek sankitahlil yapmadin mi canim tedavi surecindemisin
Benimde 8 gunum var cok sabirsizlaniyorumYok adetim gecikirse test yapicam diye kendi kendime söz verdim.o yuzden gunleri sayiyorum boyle :) herhangi bi tedavi uygulamdim.ama sonum onu gostericek sankihic gebe gibi hissetmiyorum (bu hissedilen biseyse) goguslerimde acimaya basladi ben resmen adet olucam yaaaa
![]()
Hayirlisi olsun ne diyelim. Allah tez zamanda nasip etsin..Negatifffff
Beklemek zor gercekten ama ben cesaret edemiyorum test yapmaya.aslinda olmasa nasip degilmis deyip gecicem ama nedense teste elim gitmiyor.olumlu yada olumsuz sonuca hazir degilim belkideBenimde 8 gunum var cok sabirsizlaniyorum
Sizin kac gun varBeklemek zor gercekten ama ben cesaret edemiyorum test yapmaya.aslinda olmasa nasip degilmis deyip gecicem ama nedense teste elim gitmiyor.olumlu yada olumsuz sonuca hazir degilim belkide
Boğazım düğümleniyor... üzülüyorum yarına randevu aldım tekrar en azından adet olmam için bişey yaparlar ve hsg çekilirimHayirlisi olsun ne diyelim. Allah tez zamanda nasip etsin..
Hsg çekilecek adet olup bittikten sonra ara vericembende tedavideyim bugun kirmizi kart gördüm umutluydum.oysa napalim onumuzdeki aylara bakicaz canim hayırlısi olsun ne diyelim stres yapmayalim
2 gunum var adeteSizin kac gun var
bendede istedi ama bu ay cektirsem mi bilmiyorum universite hastaneleri cekiyormu acaba yarin sorucamHsg çekilecek adet olup bittikten sonra ara vericem
üzülme canim hsg yi hastaneyemi cektireceksinBoğazım düğümleniyor... üzülüyorum yarına randevu aldım tekrar en azından adet olmam için bişey yaparlar ve hsg çekilirim
Az kalmis kendi kendime belirti ariyorum artk2 gunum var adete
Ay bende oyleyim.3 gun kalana kadar vucudumda hic bi degisiklik yoktu.dun cok kasiklarim agridi.boyle bicak saplandi resmen.belkide usuttum o yapti.ama dun resmen hasta oldum sandim o kadar agri olunca.bugun agrim yok pek.gogus hassasiyetim basladi.hastalanicam diye bekliyorum simdi.bide ya hamileysem diye umudumuda kaybetmemeye calisiyorumAz kalmis kendi kendime belirti ariyorum artk
Hsg ne oluyor kizlar.film mi cekiliyorüzülme canim hsg yi hastaneyemi cektireceksin
evet canim rahim filmiHsg ne oluyor kizlar.film mi cekiliyor
Aslinda varsa bebis kanda gorulebilir aslinda ama insan hayal kirikligina ugramak istemioAy bende oyleyim.3 gun kalana kadar vucudumda hic bi degisiklik yoktu.dun cok kasiklarim agridi.boyle bicak saplandi resmen.belkide usuttum o yapti.ama dun resmen hasta oldum sandim o kadar agri olunca.bugun agrim yok pek.gogus hassasiyetim basladi.hastalanicam diye bekliyorum simdi.bide ya hamileysem diye umudumuda kaybetmemeye calisiyorum
Aynen kan testi yapsam cikar belki var mi yok mu ama en iyisi adet gecikirse sonuc dogru cikiyor.bakalim olmazsam adet yaptiririm hemenAslinda varsa bebis kanda gorulebilir aslinda ama insan hayal kirikligina ugramak istemio
Aynen hayirlisi olsun bekleyip gorelim insallah vardirrAynen kan testi yapsam cikar belki var mi yok mu ama en iyisi adet gecikirse sonuc dogru cikiyor.bakalim olmazsam adet yaptiririm hemen