- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #1.001
Ay inşallah canım olmaz yani bebiş vardırŞuan gelen yok ama agrim var yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah canım olmaz yani bebiş vardırŞuan gelen yok ama agrim var yine
Canım bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hala adet olmadım ara ara değişen kasık kramplarım oluyor. Sende de öylemi
hadi ya.. ama olmadın hala di mi?Günaydın kızlar bugün evde test yaptım negatif...![]()
Yok canım olmadım ama nagtifi de gördümhadi ya.. ama olmadın hala di mi?
dur bakalım olmadı kan testi yaptırırsın. hiç adet belirtisi falan yok muYok canım olmadım ama nagtifi de gördüm
Hiç adet olacakmışım gibi bişey yokdur bakalım olmadı kan testi yaptırırsın. hiç adet belirtisi falan yok mu
bence var sende bişeylerrr umudunu kaybetmeHiç adet olacakmışım gibi bişey yok
Diyorsun ben hiç umutlanmıyorum belkide adet olurum olacaksam en azından oliyim bitsinde hsg çekilecekbence var sende bişeylerrr umudunu kaybetme![]()
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz.Benim bata çok az kaldı canım ama umudum yok bi haftaya bu konu başladığına katılırım bekle beni![]()
merhaba, en son negatif sonucumdan sonra buraya hiç uğramamıştım. doktora gidip detaylı hormon tetkiki yaptırdım, ilk defa smear testi yaptırdım. alttan muayene oldum. hamilelik için hiçbir engelim yok, her şey normal şükürler olsun. hatta 8 sene önce çikolata kistlerim için tedavi olmuştum şu anda onlar da gözükmüyor neyse ki. bu ay ilk defa düzenli çalışmalar yapmayı düşünüyorum![]()
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz.Benim bata çok az kaldı canım ama umudum yok bi haftaya bu konu başladığına katılırım bekle beni![]()
merhaba, en son negatif sonucumdan sonra buraya hiç uğramamıştım. doktora gidip detaylı hormon tetkiki yaptırdım, ilk defa smear testi yaptırdım. alttan muayene oldum. hamilelik için hiçbir engelim yok, her şey normal şükürler olsun. hatta 8 sene önce çikolata kistlerim için tedavi olmuştum şu anda onlar da gözükmüyor neyse ki. bu ay ilk defa düzenli çalışmalar yapmayı düşünüyorum![]()
aşılama yaptırmak için ne gibi bi sorun buldu doktor. Yani kolay hamile kalmak için aşılama yapılabiliyor mu yoksa bi sıkıntı mı olması gerekiyor>?hormonlar gtzel çıkmış gözünüz aydın inşallah hayırlı haberlerini alırız hayırlısı ile canım