Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hala adet olmadım ara ara değişen kasık kramplarım oluyor. Sende de öylemi

Allah razi olsun cnm dilerim bebiş vardır hadi insallahhh...b3nim tek belittim şu an zaten bel ağrısı kaşık batmanları 7 24 ayni

merhaba, en son negatif sonucumdan sonra buraya hiç uğramamıştım. doktora gidip detaylı hormon tetkiki yaptırdım, ilk defa smear testi yaptırdım. alttan muayene oldum. hamilelik için hiçbir engelim yok, her şey normal şükürler olsun. hatta 8 sene önce çikolata kistlerim için tedavi olmuştum şu anda onlar da gözükmüyor neyse ki. bu ay ilk defa düzenli çalışmalar yapmayı düşünüyorum :D

Benim bata çok az kaldı canım ama umudum yok bi haftaya bu konu başladığına katılırım bekle beni ☺️
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, en son negatif sonucumdan sonra buraya hiç uğramamıştım. doktora gidip detaylı hormon tetkiki yaptırdım, ilk defa smear testi yaptırdım. alttan muayene oldum. hamilelik için hiçbir engelim yok, her şey normal şükürler olsun. hatta 8 sene önce çikolata kistlerim için tedavi olmuştum şu anda onlar da gözükmüyor neyse ki. bu ay ilk defa düzenli çalışmalar yapmayı düşünüyorum :KK70:

Benim bata çok az kaldı canım ama umudum yok bi haftaya bu konu başladığına katılırım bekle beni ☺️
Doğum planlayan ve doğumunu Türkiye'nin en iyi hastanelerinde yapmak isteyen bayanlar için 5 ay ve 12 ay bekleme süreli doğum sigortası paketlerimiz mevcut. Ya da benim çok acelem var derseniz bugün doğum sigortası yaptır yarın hamile kal seçeneğimiz de var. detaylı bilgi için a bekleriz.

Bende dün aşılama oldum herşey güzel geçti nasibimizde varsa 17 ağustosta göreceğiz bakalım

sizde durumlar nasıl arkadaşlar

merhaba, en son negatif sonucumdan sonra buraya hiç uğramamıştım. doktora gidip detaylı hormon tetkiki yaptırdım, ilk defa smear testi yaptırdım. alttan muayene oldum. hamilelik için hiçbir engelim yok, her şey normal şükürler olsun. hatta 8 sene önce çikolata kistlerim için tedavi olmuştum şu anda onlar da gözükmüyor neyse ki. bu ay ilk defa düzenli çalışmalar yapmayı düşünüyorum :KK70:

hormonlar gtzel çıkmış gözünüz aydın inşallah hayırlı haberlerini alırız hayırlısı ile canım

Bu ayı boş geçtik :KK12: Ağustos için umutluyum umarım dileyen herkes bebişlerinin haberini alır. Temmuz ayında bebiş için ilk denemelerimiz oldu ama bi sonuç alamadık istedikten sonra beklemek çok zormuş :confused:

Daha önce hormon vb testler, ultrason yumurtalıklara baktırma,i smear testi, kültür bunları yaptırmıştık. Korunmayı bırakmadan önce. Bu ay da sperm testi yaptırıcaz. 4 aydır deniyoruz bu ayda ona bakıp devam edicez. İnşallah sıkıntı çıkmaz:) Ama içimzi rahat etsin istiyorum. BU ayda olmaz ise yumurta takibi vs yaptırıcam.

Back