Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde düzenlidir öyle gecikmelerim olmaz. Bu karbonat vs testi varya omdan yapsam mı acaba yada eşime test aldıriyim evdeyim eczane çok uzak bana o yüzden
diğer metotları bilmem ama bence aldırın bi test sabah ki idrarla netice daha iyi sonuç alınabilir.bize de haber verirsin hadi inşallah vardır bebişş

Doktorun vermesine gerek yok cnm vitamin ztn bu folbiol bnm kullandığımın ismi
Cuma doktora gidicem folik asitten isticem hem de değerlerime baktırmak istiyorum, bu işin acemisiyim aslında hiç bilgim de yok, yeni yeni öğreniyorum birşeyleri.

diğer metotları bilmem ama bence aldırın bi test sabah ki idrarla netice daha iyi sonuç alınabilir.bize de haber verirsin hadi inşallah vardır bebişş
Ay inşallah canım hayırlısı inşallah.. bakalım yaparsam test sabah yazarım neticeyi idrarda çıkarmı 3 gün geçmiş oluyor yarın

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Geçen hafta perşembe rahim filmi çekildim. (27 Temmuz da) pko hastasıyım. Bu ay gebelik şansım varmıdır. Pko lu olup ta Rahim filmi sonrası hemen hamile kalan varmı. Rahim filmi sırasında tüplerimin tıkalı olduğu söylendi. Açılmışmıdır? Sonuçlar haftaya çıkacak ama ben kafamdaki soruları durduramıyorum. Lütfen bana yardımcı olun.
Aslında bi gebelik yaşadım ama kesede bebek olmadığı için kürtaj oldum. Sonrasında pko lu olduğumu öğrendim. Sonra parça kaldığı için ikinci kez kürtaj oldum ve sürekli hastane hastane geziyorum. Klomeni ve çatlama iğnesi kullandım iki ay ancak gebelik oluşmadı sonrasında rahim filmi çekildim şimdi beklemedeyim. Acaba bu ay hamile kalırmıyım?

Cuma doktora gidicem folik asitten isticem hem de değerlerime baktırmak istiyorum, bu işin acemisiyim aslında hiç bilgim de yok, yeni yeni öğreniyorum birşeyleri.
folic acid receteyle alınan bisey değil belki marka yönlendirmesi yapar doktorun.eğer iyi bir doktorsa zaten her türlü yönlendirme yapacaktır.bazen de doktor gel git çağırıyor bi açıklama yapmadan.

Canım geçmiş olsun rahim filmi sonrası hemen gebe kalan çok arkadaş var tüpler açıldığı için şans daha da artıyormuş. Allah gönlüne göre versin inşallah

[QUOTE="annecikk-16,Canım geçmiş olsun rahim filmi sonrası hemen gebe kalan çok arkadaş var tüpler açıldığı için şans daha da artıyormuş. Allah gönlüne göre versin inşallah
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz. Sonuçlarım haftaya çıkacak inşallah tüpler açıktır ve bende hamile kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…