- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Nezaman hissetmiştin?Bende sadece az kasik agrisi ve bi kere mide bulantisi oldum hic belirti yoktu
Nezaman hissetmiştin?
Belirtiler adete yaklasinda anlasiliyor galiba ben cok gec adet oluyorum iste adetime 15gun var daha... yunurtlamayi bu aralar degerlendrecgm sorada adeti beklicem kismet olursa beklemekle geciyor her sürecAdete 6 gun kala kasik agrisi 5 gun kala mide bulantisi 4 gun kala 91kusur cikan betahcg
Belirtiler adete yaklasinda anlasiliyor galiba ben cok gec adet oluyorum iste adetime 15gun var daha... yunurtlamayi bu aralar degerlendrecgm sorada adeti beklicem kismet olursa beklemekle geciyor her sürec
Kızlaarr bnde geldim daha bat çok var 23 ağustos ama bi baktım ki bu topik çok canlı e tabi topiğin sahibinin de hamiş kalmış olması uğur getirir dedim bu ay üçüncü denememiz olucak inş henüz doktora gitmedim kendim soğan kürüde başladım eşime de keçiboynuzu kürübu ay umutluyum olcak inşallah
Folik aside baslamalısın eczaneden al onuda kullanİnsallah insallah rabbim.kucaginizi hayirlisiyla doldursun
Canim yanlis alıntı yaptim cok pardonnFolik aside baslamalısın eczaneden al onuda kullan
Folik aside başlamalısın eczanesen alip kullan doktora gidince onericektir ama sen yinede alip biran once kullanKızlaarr bnde geldim daha bat çok var 23 ağustos ama bi baktım ki bu topik çok canlı e tabi topiğin sahibinin de hamiş kalmış olması uğur getirir dedim bu ay üçüncü denememiz olucak inş henüz doktora gitmedim kendim soğan kürüde başladım eşime de keçiboynuzu kürübu ay umutluyum olcak inşallah
Onu kullanıyorum canım nerdeyse iki aydırFolik aside başlamalısın eczanesen alip kullan doktora gidince onericektir ama sen yinede alip biran once kullan
İnşallah canım bu topiği ilk aytığın zamanlr da yazmıştım o zmn bat 25 temmuzdu snradan okuyup hamiş olduğunu öğrenince çok sevindim Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin inşallahİnsallah insallah rabbim.kucaginizi hayirlisiyla doldursun
ya merak ettiim. bulantın sürekli mi? belli kokulara karsı mı. sabah mı oluyor aksam mı?Adete 6 gun kala kasik agrisi 5 gun kala mide bulantisi 4 gun kala 91kusur cikan betahcg
Adet zamaninda mi oldun cnm ignelerievet canim pkos var pregon muydu tam hatirlamiyorum yumurta gelistirici igneler iste evet göbek ten koldan hic agrimiyor
2.veya 3. gunu başlanıyor cnmAdet zamaninda mi oldun cnm igneleri
ben 9 tane test ziyan ettim merakimdanŞuan ne göğüs hassasiyeti ne agri sızı bulanti falan ne olasılık varsa bende yok.bat 4 kaldi.test yapsam mi??yoksa boşa ziyan mı olur daha bu vakitte???kafamda deli sorularrr
Yumurtam oluşuyordu klomenle 1 2 tane oluyordu ve çatlatma iğnesi oluyordum bu sefer böyle olmadı. Gerek kalmadı sabah akşam içtim sadece ve bütün kadınsal hastalıklara da iyi geliyor. İncir kürü kadar da maliyetli değil. Ayrıca adet düzenleyici etkisi de var. Tavsiye ederim. Bir araştırın isterseniz eğer. Bat yarın benim bekliyorum bakalımnormalde yumurtlama sorunun varmiydi canim bu yumurtlaar sadece hayittan mi oldu maslalah süper
Bat yarın benim ama 6 gün önce test yaptırdığımda negatif çıktı bekliyorum ama belirtim Yok adetle iligiliBen de cok duydum bu hayit otunu..
Sen hamile kaldin mi peki?
sagol canim yaa senin yumurtalar cok guzel olmus ben simdi beklemedeyim catlama ignenim 16.gunu bat 4 agustos regli olursam icerim belki bu hayiti yaa incir yapamadim prolaktin sorunum vardi oglumda tedavi gorurken ona cesaret edemedim de hayit denerim belki canim ya sağolYumurtam oluşuyordu klomenle 1 2 tane oluyordu ve çatlatma iğnesi oluyordum bu sefer böyle olmadı. Gerek kalmadı sabah akşam içtim sadece ve bütün kadınsal hastalıklara da iyi geliyor. İncir kürü kadar da maliyetli değil. Ayrıca adet düzenleyici etkisi de var. Tavsiye ederim. Bir araştırın isterseniz eğer. Bat yarın benim bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?