- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
canim bu nasil kullandin kaynattin miYumurtam oluşuyordu klomenle 1 2 tane oluyordu ve çatlatma iğnesi oluyordum bu sefer böyle olmadı. Gerek kalmadı sabah akşam içtim sadece ve bütün kadınsal hastalıklara da iyi geliyor. İncir kürü kadar da maliyetli değil. Ayrıca adet düzenleyici etkisi de var. Tavsiye ederim. Bir araştırın isterseniz eğer. Bat yarın benim bekliyorum bakalım
Hayıt tohumu bir bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı koyup 5 dakika demledim, süzdüm ve sabah akşam içtim canımcanim bu nasil kullandin kaynattin mi
6 gun çoooook erken degil mi canim. Gec dollenme vs de olabilir kimilerinin adet geciktigi halde testte cikmiyor. Hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz insallahBat yarın benim ama 6 gün önce test yaptırdığımda negatif çıktı bekliyorum ama belirtim Yok adetle iligili
İnşallah canım bende üzüldüm ama ufakta olsa bir umut çok başım dönüyor ara ara rahmim sızlıyor kramp giriyor gibi oluyor. Adetin üstünden 4 5 gün geçsin bu sefer bekliycem6 gun çoooook erken degil mi canim. Gec dollenme vs de olabilir kimilerinin adet geciktigi halde testte cikmiyor. Hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz insallah
test yaptin mi hicbat 4 .. sabah idrarim cok koyu renk oluyor sizce bu bir belirti olabilir mi? yoksa yine bir üşütme belirtisi mi??????
hayır yapmadım.deli gibi merak etsem de negatifi görmeye cesaretim yoktest yaptin mi hic
Üzülme canım... her şerde bir hayr vardır. Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur bol dua tevekkül...ve bu ay da olmadı
olsun hakkınızda hayırlısı..bi dahaki aya inşallahve bu ay da olmadı
ya merak ettiim. bulantın sürekli mi? belli kokulara karsı mı. sabah mı oluyor aksam mı?
Canım dr a gittin mi ? Keseyi gördünüz mü merak ettimHayir patates kizartmasi yerken bi kere oldu sadece bi kere
Canım dr a gittin mi ? Keseyi gördünüz mü merak ettimBthcg baktırdın mı bir daha ben gittim dr kalınlaşma var dedi rahlil almadı batı bekliyoruz
Olur inşallah dert etme evet o süreç stresli bende ilk gebeliğimi 48 ile öğrenmiştim gerçekten insan kafayı yiyor bu süreçte ama sonu hayır olur inşallahCumartesi 91di canim Bugun gittim canim beta hcg 379 olmus haftaya sali cagirdi bu sali gelmez simdi hamileyim ama stresliyim kese gorunecek mi kalp sesi duyulacak mi inan dogru dusrust sevinemiyor insan bu surec strrsli bi surec ... Dilerim vardir bebis insallah annesinin karninda yolculugu baslamistir da utancindan kendini belli etmiyordur saglikla hayirla kucagin dolsun insallah canim.benim guzel haberlerini bekliyor olacagim.
Olur inşallah dert etme evet o süreç stresli bende ilk gebeliğimi 48 ile öğrenmiştim gerçekten insan kafayı yiyor bu süreçte ama sonu hayır olur inşallahEmin ol güzel gidecek herşey
lütfen stres yapmayın biliyorum coooookkkk zor bir zaman günler gecmiyor sn ler gecmiyor ama bunu düşündülçe duygu yogunlu oluyor kendinizi yıpratıyorsunzİnsallah canim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?