Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim bu nasil kullandin kaynattin mi

Bat yarın benim ama 6 gün önce test yaptırdığımda negatif çıktı bekliyorum ama belirtim Yok adetle iligili
6 gun çoooook erken degil mi canim. Gec dollenme vs de olabilir kimilerinin adet geciktigi halde testte cikmiyor. Hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz insallah

6 gun çoooook erken degil mi canim. Gec dollenme vs de olabilir kimilerinin adet geciktigi halde testte cikmiyor. Hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz insallah
İnşallah canım bende üzüldüm ama ufakta olsa bir umut çok başım dönüyor ara ara rahmim sızlıyor kramp giriyor gibi oluyor. Adetin üstünden 4 5 gün geçsin bu sefer bekliycem

bat 4 .. sabah idrarim cok koyu renk oluyor sizce bu bir belirti olabilir mi? yoksa yine bir üşütme belirtisi mi??????

Canım dr a gittin mi ? Keseyi gördünüz mü merak ettim Bthcg baktırdın mı bir daha ben gittim dr kalınlaşma var dedi rahlil almadı batı bekliyoruz

Cumartesi 91di canim Bugun gittim canim beta hcg 379 olmus haftaya sali cagirdi bu sali gelmez simdi hamileyim ama stresliyim kese gorunecek mi kalp sesi duyulacak mi inan dogru dusrust sevinemiyor insan bu surec strrsli bi surec ... Dilerim vardir bebis insallah annesinin karninda yolculugu baslamistir da utancindan kendini belli etmiyordur saglikla hayirla kucagin dolsun insallah canim.benim guzel haberlerini bekliyor olacagim.

Olur inşallah dert etme evet o süreç stresli bende ilk gebeliğimi 48 ile öğrenmiştim gerçekten insan kafayı yiyor bu süreçte ama sonu hayır olur inşallah Emin ol güzel gidecek herşey

İnsallah canim insallah.
lütfen stres yapmayın biliyorum coooookkkk zor bir zaman günler gecmiyor sn ler gecmiyor ama bunu düşündülçe duygu yogunlu oluyor kendinizi yıpratıyorsunz
insan hayatının en önemli dönemi bu anlar keyfine varın hamileliğin yavrunuzu elinizi koyup sevin
oksayın konusun onla dengeli beslenin
yumurta yiyin günde iki tane ceviz yiyin
ve bol su için dinlenin fazla gezmeyin
sabahları ılık limonlu su için
bizde bu ay denemelere abşlayacagz hayırlısı o kadar heyecanlıyım ki
bir evladım var ikinci kez anne olmak duygusu paha biçilemez

Ruyamda kan testi vermisim doktor yukselmis diyordu yuksek rakamlar gordum tabiki bunu bilinc altina yoruyorum Allah nasip ederse bekleyip gorucez adete 15gun.
Hamileliginizi ogrenir ogrenmez avakado ceviz nar bunlarin faydasi cok var daha dikkatli beslenin bebiside cabuk gorun insallah,ben suan hic dikkat etmiyorum ama ogrendigim gun abartmaya baslarim heralde

Kızlar bu benim ovülasyon testim. 28 günde bir adet görüyorum. Bugun 17. Gün bu hale geldi test yani yumurtlama zamanı mı? Bunu görünce hemen ilişki mi olmalı belli zaman aralıgı var mı? Cünkü bacagımı kırdım ayagım alçı da 2 kez gecen hafta rontgen cekildi ve ayaga kalkmamam lazım normalde ödem olmus diye. Bebek icin kalkabilirim sorun yok. Bat 13 agustos.

Eklentiler

• IMG_9487.JPG
    25,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…