- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Inşallah hamilesindir.insallahcanim insallah ama bu sabah ve ogleden sonra yaptim boyle olmadi acaba daha erkenmi bilmiyorum pazartesi belki kan veririm ama bata daha var 2 aydir kan veriyorum negatif bu ay kan vermek istemez oldum
yok canim bugunki negatif cikinca umidim hevesim gitti zaten bekliyorum ama sonuca hazirimSeni uzm3k istemem ama b3nim 14gun3 kadar pozitif çıktı 15.gun adet oldum.
insallah canim hayirlisiyla hepimizfe sevinirizInşallah hamilesindir.insallah
Oh be bende kendi kendine kuruntu yapıyordum bu kadar erken mide bulantısı koku hassasiyeti olmaz diye psikolojim bozuldu diye korkuyordumHadi ya üzüldüm. Kısmet önümüzdeki aya inş cnm bende az önce gittim gebelik testi aldım. Yarın ilk idrarla yapayım diyorum. Tutunduğum en büyük belirti sabahları mide bulantim in olması ve aşırı koku hassasiyetiM var ilk gebeliğin de olduğu gibi. Bakalım inş vardir
İnşallah vardır cnm benimde bat a Son 2 gün yarın sabah test yapcam evde varsa çıkar heralde bendede bulantı var. Hayırlısı olsunBugun midem bulandi ve dun kramp sanci cektim baya benim midem saglamdir bi umut dedim ama test yapmadim yalmicam adetime 4.gun var .var midir sizce
İnşallah ikimizde güzel haberler veririz cnmOh be bende kendi kendine kuruntu yapıyordum bu kadar erken mide bulantısı koku hassasiyeti olmaz diye psikolojim bozuldu diye korkuyordumbenimde 4 günüm kaldı umarım hamileyimdir yarın sabah bende test yapacağım
Çok doğru söylüyorsun insaniz elimizde olmadan yıpratıyoruz kendimizi ama ben de az önce eşime negatif dedigimde onun yüzündeki kirikligi görünce dayanamadım aglaya ağlaya bu saati ettim ama. Esim de senin dediğin gibi Allah verince hayırlısını verecek demek ki , kul sıkısmazsa Hızır yetişmez, bu da bizim sabır sınavımiz diye diye beni sakinleştirdi. Ama benim şu an korktuğum ya catlatma ignesi yaptığimizda da sonuç negatif olursa . O zaman artik bu defteri kapatirim heralde Artik Rabbimden ne zaman gelirse der hiç takip etmem.Kıyamam ya lütfen öyle düşünme Allah için bende her gün ağlıyorum neredeyse ama ağlarken dua ediyorum mevlaya zor değil hiç bir şey. Benimde çevremde sürekli bir hamile bir doğum haberi geliyor bi yengem bi ablam bi komşu falan filan ama dayanıyorum hep içim yanıyor duydukça. Ben pkoluyum bebeği bırak ilaçsız adet bile olamıyorum bi bebeğe ağlıyorum bi adet olamamaya ama napayım sabır bi avunuyorum bi tekrar kanıyor yaram ama yapacak bişey yok elbet olur bir gün. Lütfen sende güçlü olmaya çalış en azından adet oluyorsunuz bende o bile yok.
Benimde 5 gün kala negatif ama bütün belirtiler var belkide psikolojik nasip adet olursam hsg çekilecek bakalım. Doktorlar aslında yoksa yoktur diyor ama bence adetin geçtikten sonra çıkar sonuç bekliycem5 gun kala negatif benim de...sabir gerekiyor bence sadece...
İnşallah ikimizde güzel haberler veririz cnm
sıkma canını her nasibin bir zamanı var elbet olacak , olmaması belkide daha hayırlıdır Rabbim hayırlısını nasip etsin hep duam bu elden bişey gelmiyor başkaÇok doğru söylüyorsun insaniz elimizde olmadan yıpratıyoruz kendimizi ama ben de az önce eşime negatif dedigimde onun yüzündeki kirikligi görünce dayanamadım aglaya ağlaya bu saati ettim ama. Esim de senin dediğin gibi Allah verince hayırlısını verecek demek ki , kul sıkısmazsa Hızır yetişmez, bu da bizim sabır sınavımiz diye diye beni sakinleştirdi. Ama benim şu an korktuğum ya catlatma ignesi yaptığimizda da sonuç negatif olursa . O zaman artik bu defteri kapatirim heralde Artik Rabbimden ne zaman gelirse der hiç takip etmem.
adet olmak için bile dua ediyorum bazenÇok doğru söylüyorsun insaniz elimizde olmadan yıpratıyoruz kendimizi ama ben de az önce eşime negatif dedigimde onun yüzündeki kirikligi görünce dayanamadım aglaya ağlaya bu saati ettim ama. Esim de senin dediğin gibi Allah verince hayırlısını verecek demek ki , kul sıkısmazsa Hızır yetişmez, bu da bizim sabır sınavımiz diye diye beni sakinleştirdi. Ama benim şu an korktuğum ya catlatma ignesi yaptığimizda da sonuç negatif olursa . O zaman artik bu defteri kapatirim heralde Artik Rabbimden ne zaman gelirse der hiç takip etmem.
canim üzülme pes etme hem catlama ignesi ilkkinde tutmayip 4. ignede tutan cok kisi biliryorum tup bebekler zaten cok daha kolay tutuyor neden bukadar umutsuzsun benimde bu sabah ignemin 14. gunuydu suan yaptim negatif bata 6 gun varÇok doğru söylüyorsun insaniz elimizde olmadan yıpratıyoruz kendimizi ama ben de az önce eşime negatif dedigimde onun yüzündeki kirikligi görünce dayanamadım aglaya ağlaya bu saati ettim ama. Esim de senin dediğin gibi Allah verince hayırlısını verecek demek ki , kul sıkısmazsa Hızır yetişmez, bu da bizim sabır sınavımiz diye diye beni sakinleştirdi. Ama benim şu an korktuğum ya catlatma ignesi yaptığimizda da sonuç negatif olursa . O zaman artik bu defteri kapatirim heralde Artik Rabbimden ne zaman gelirse der hiç takip etmem.
Ben adet oldum gece bu ay da gitticanimmm ne yaptın ne var ne yok ben az önce dayanamadım test yaptım ama tek çizgi mağlesef
bugun ignemjn 14.gunu bata 6 gun var ama umidimi yitirdim agustos ayida hamilelik yok belliki bizeBen adet oldum gece bu ay da gitti
Rabbim bu ay verir inşallah melekelerimizi canım ümidini yitirme sakin benimde tek çizgi çıktı benimde bu aydan ümidim yok bugün yarin bende olurumBen adet oldum gece bu ay da gitti
Bugün 16. Günüm canım normalde 46 günde bir adet oluyorum yumurtam oluşmuyordu bu ay günde 1 tane klomen kullandim 19 mm tek yumurtam oluştu doktora sordum 46 gün olarakmi hesaplayim adet tarihimi dedim hyr 28 gün olarak hesapla iğnenin 14. Günü kan testi yaptır adet olmazsan pozitifsede gel negatifsede dediHsura006 senin kacinci gunun galiba bende artik adeti beklicem 6 gun var
hayırlı olsun ilacı kullanmak istemiyordun daha iyi olmuşyok canım ilaca başlamadan geldi ilaçsız olması daha iyi oldu kısmet
canim benide sabah yaptim cikmadi 3 bucuk saat sonra baska markayla yaptim cok az siliklesti sonradan bugun 14. gunumBugün 16. Günüm canım normalde 46 günde bir adet oluyorum yumurtam oluşmuyordu bu ay günde 1 tane klomen kullandim 19 mm tek yumurtam oluştu doktora sordum 46 gün olarakmi hesaplayim adet tarihimi dedim hyr 28 gün olarak hesapla iğnenin 14. Günü kan testi yaptır adet olmazsan pozitifsede gel negatifsede dedi
Canım dayanamadım ben daha demin yaptım testi pozitif çok şükür daha bat a 4 gün var çok şükür Rabbimeİnşallah ikimizde güzel haberler veririz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?