Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım Maşallah bak gayet iyiye gitmiş ne yaptın bana da yardımcı olabilir misin
Canım ben ekstra hiç bir şey yapmadım. Eski değerler ocak ayındaki değerlerdi. Onlar korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra bakılmıştı. Sanıyorum ki onun etkisiyle düşük çıkmış. Ama son bir aydır solgar female multiple vitamini kullandım. Etkisi olmuşmudur bilmiyorum.

evet canım Maşallah bak gayet iyiye gitmiş ne yaptın bana da yardımcı olabilir misin
Canım ben ekstra hiç bir şey yapmadım. Eski değerler ocak ayındaki değerlerdi. Onlar korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra bakılmıştı. Sanıyorum ki korunma etkisiyle düşük çıkmış. Ama son bir aydır solgar female multiple vitamini kullandım. Etkisi olmuşmudur bilmiyorum.

İnsallah canim bu duyguyu cok iyi biliyorum dua edicem sana
sağol Allah razı olsun , ben alıştım artık kabulleniyorum her gün idrar testi yapıyorum ama hala bi çizgi yok bu ayda olmazsa umudumu kesicem artık iki sene oldu yıldım gerçekten. ilk gebeliğinse dikkat et sende de pko var sanırım ilişkiden kaçının mümkün mertrebe 1*2 ay canım ilk trimester bitene kadar aklında bulunsun dr unda bilgi verir sana gerçi.

Oyle

Lutfen umutlu ol hergun her saniye rabbim.nasip edecek dilek tesbihi yapmist i annem bana bugun bitti bugun ogrendim sende yap.

Ben de 3 Ağustos bat tarihim, dayanamadım şimdi test yaptım. Gerçi 3 gün bar bol alıcı tüketiminden sonra yaptım ama negatif çıktı. Bi de yarın sabah yapıp, Regl günümü bekliycem.

Idrar testi yaptım ama geceydi ve malum sıcaklardan her türlü içeceği tükettiğim için cikmadi sanirim. Bu sabah yaptigim testte netti ama daha önümüzde çok yol var
Canım benimde bata 3 gün var bu gece boş sıvı tüketiminden sonra test yaptım negatif. Ertesi sabah yapıcam bide. Sende negatif gördüğün gecenin sabahı mı yapmıştım pozitif çıktığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…