- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
tebrik ederim test mi yaptın ? :)Ben galiba hamileyim ama doktora gitmeden inanmicam
tebrik ederim test mi yaptın ? :)
çok sevindim tebrikler Rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin inş. kan verseydin hemen :)Yapmicaktim adete uc gun var ama.dun midem bulandi benim midem saglamdir biliyorum dedim yapim ne cikar yaptim.
çok sevindim tebrikler Rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin inş. kan verseydin hemen :)
İyi düşün iyi olsun stres yapma amin canım hayırlısı olsun hakkınızda. Hadi bakalım kan sonuvunuda yazarsın bence iyi olacakCanim misafirim var bugun anca yarin.Allah razi olsun insallah tez zamanda sizi de sevindirsin aglicaktim nerdeyse a umutlanmak istemiyorum. Kan vermeden
Canım ben ekstra hiç bir şey yapmadım. Eski değerler ocak ayındaki değerlerdi. Onlar korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra bakılmıştı. Sanıyorum ki onun etkisiyle düşük çıkmış. Ama son bir aydır solgar female multiple vitamini kullandım. Etkisi olmuşmudur bilmiyorum.evet canım Maşallah bak gayet iyiye gitmiş ne yaptın bana da yardımcı olabilir misin
Canım ben ekstra hiç bir şey yapmadım. Eski değerler ocak ayındaki değerlerdi. Onlar korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra bakılmıştı. Sanıyorum ki korunma etkisiyle düşük çıkmış. Ama son bir aydır solgar female multiple vitamini kullandım. Etkisi olmuşmudur bilmiyorum.evet canım Maşallah bak gayet iyiye gitmiş ne yaptın bana da yardımcı olabilir misin
İyi düşün iyi olsun stres yapma amin canım hayırlısı olsun hakkınızda. Hadi bakalım kan sonuvunuda yazarsın bence iyi olacak
süper çok sevindim gerçekten,sağlıkla kucağına al inşallah. kasıkların ağrıyormu idrarın da falan bi değişim ?Biarada baktirdim.kandaa 91 cikti
süper çok sevindim gerçekten,sağlıkla kucağına al inşallah. kasıkların ağrıyormu idrarın da falan bi değişim ?
süper çok sevindim gerçekten,sağlıkla kucağına al inşallah. kasıkların ağrıyormu idrarın da falan bi değişim ?
inşallah her şey sorunsuz gider maşallah subhanallah size :) darısı bize artıkAgriyor idrarim hafif sarardi ve cok sık gidiyorum.bi kere midem bulandi sadece goguslerim normal adetime 3gun var .
inşallah her şey sorunsuz gider maşallah subhanallah size :) darısı bize artık
sağol Allah razı olsun , ben alıştım artık kabulleniyorum her gün idrar testi yapıyorum ama hala bi çizgi yok bu ayda olmazsa umudumu kesicem artık iki sene oldu yıldım gerçekten. ilk gebeliğinse dikkat et sende de pko var sanırım ilişkiden kaçının mümkün mertrebe 1*2 ay canım ilk trimester bitene kadar aklında bulunsun dr unda bilgi verir sana gerçi.İnsallah canim bu duyguyu cok iyi biliyorum dua edicem sana
sağol Allah razı olsun , ben alıştım artık kabulleniyorum her gün idrar testi yapıyorum ama hala bi çizgi yok bu ayda olmazsa umudumu kesicem artık iki sene oldu yıldım gerçekten. ilk gebeliğinse dikkat et sende de pko var sanırım ilişkiden kaçının mümkün mertrebe 1*2 ay canım ilk trimester bitene kadar aklında bulunsun dr unda bilgi verir sana gerçi.
o ne canım ilk defa duydum ?Oyle
Lutfen umutlu ol hergun her saniye rabbim.nasip edecek dilek tesbihi yapmist i annem bana bugun bitti bugun ogrendim sende yap.
Canım benimde bata 3 gün var bu gece boş sıvı tüketiminden sonra test yaptım negatif. Ertesi sabah yapıcam bide. Sende negatif gördüğün gecenin sabahı mı yapmıştım pozitif çıktığındaIdrar testi yaptım ama geceydi ve malum sıcaklardan her türlü içeceği tükettiğim için cikmadi sanirim. Bu sabah yaptigim testte netti ama daha önümüzde çok yol var
Yok bir sonraki sabah yaptım. Bir gun hiç test yapmadım yaniCanım benimde bata 3 gün var bu gece boş sıvı tüketiminden sonra test yaptım negatif. Ertesi sabah yapıcam bide. Sende negatif gördüğün gecenin sabahı mı yapmıştım pozitif çıktığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?