Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya üzüldüm. Kısmet önümüzdeki aya inş cnm bende az önce gittim gebelik testi aldım. Yarın ilk idrarla yapayım diyorum. Tutunduğum en büyük belirti sabahları mide bulantim in olması ve aşırı koku hassasiyetiM var ilk gebeliğin de olduğu gibi. Bakalım inş vardir
Oh be bende kendi kendine kuruntu yapıyordum bu kadar erken mide bulantısı koku hassasiyeti olmaz diye psikolojim bozuldu diye korkuyordum :KK17: benimde 4 günüm kaldı umarım hamileyimdir yarın sabah bende test yapacağım:21:

Kıyamam ya lütfen öyle düşünme Allah için bende her gün ağlıyorum neredeyse ama ağlarken dua ediyorum mevlaya zor değil hiç bir şey. Benimde çevremde sürekli bir hamile bir doğum haberi geliyor bi yengem bi ablam bi komşu falan filan ama dayanıyorum hep içim yanıyor duydukça. Ben pkoluyum bebeği bırak ilaçsız adet bile olamıyorum bi bebeğe ağlıyorum bi adet olamamaya ama napayım sabır bi avunuyorum bi tekrar kanıyor yaram ama yapacak bişey yok elbet olur bir gün. Lütfen sende güçlü olmaya çalış en azından adet oluyorsunuz bende o bile yok.
Çok doğru söylüyorsun insaniz elimizde olmadan yıpratıyoruz kendimizi ama ben de az önce eşime negatif dedigimde onun yüzündeki kirikligi görünce dayanamadım aglaya ağlaya bu saati ettim ama. Esim de senin dediğin gibi Allah verince hayırlısını verecek demek ki , kul sıkısmazsa Hızır yetişmez, bu da bizim sabır sınavımiz diye diye beni sakinleştirdi. Ama benim şu an korktuğum ya catlatma ignesi yaptığimizda da sonuç negatif olursa . O zaman artik bu defteri kapatirim heralde Artik Rabbimden ne zaman gelirse der hiç takip etmem.

Çok doğru söylüyorsun insaniz elimizde olmadan yıpratıyoruz kendimizi ama ben de az önce eşime negatif dedigimde onun yüzündeki kirikligi görünce dayanamadım aglaya ağlaya bu saati ettim ama. Esim de senin dediğin gibi Allah verince hayırlısını verecek demek ki , kul sıkısmazsa Hızır yetişmez, bu da bizim sabır sınavımiz diye diye beni sakinleştirdi. Ama benim şu an korktuğum ya catlatma ignesi yaptığimizda da sonuç negatif olursa . O zaman artik bu defteri kapatirim heralde Artik Rabbimden ne zaman gelirse der hiç takip etmem.
sıkma canını her nasibin bir zamanı var elbet olacak , olmaması belkide daha hayırlıdır Rabbim hayırlısını nasip etsin hep duam bu elden bişey gelmiyor başka

adet olmak için bile dua ediyorum bazen :D

canim üzülme pes etme hem catlama ignesi ilkkinde tutmayip 4. ignede tutan cok kisi biliryorum tup bebekler zaten cok daha kolay tutuyor neden bukadar umutsuzsun benimde bu sabah ignemin 14. gunuydu suan yaptim negatif bata 6 gun var

Hsura006 Hsura006 senin kacinci gunun galiba bende artik adeti beklicem 6 gun var
Bugün 16. Günüm canım normalde 46 günde bir adet oluyorum yumurtam oluşmuyordu bu ay günde 1 tane klomen kullandim 19 mm tek yumurtam oluştu doktora sordum 46 gün olarakmi hesaplayim adet tarihimi dedim hyr 28 gün olarak hesapla iğnenin 14. Günü kan testi yaptır adet olmazsan pozitifsede gel negatifsede dedi

Bugün 16. Günüm canım normalde 46 günde bir adet oluyorum yumurtam oluşmuyordu bu ay günde 1 tane klomen kullandim 19 mm tek yumurtam oluştu doktora sordum 46 gün olarakmi hesaplayim adet tarihimi dedim hyr 28 gün olarak hesapla iğnenin 14. Günü kan testi yaptır adet olmazsan pozitifsede gel negatifsede dedi
canim benide sabah yaptim cikmadi 3 bucuk saat sonra baska markayla yaptim cok az siliklesti sonradan bugun 14. gunum

Back