Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım doktora sordum ama vermedi nerde yasiyorsun

Bu sabah yaptigim test. Yarın bat. Pazartesine doktor randevusu aldim.Çünkü hamileysem kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım. Çok bebek kaybettigim için heyecanlı değilim artik. Kısmet hayırlısı

Eklentiler

• IMG-20170728-WA0000.jpeg
    32,6 KB · Görüntüleme: 53
Doktorlar normal olması için bekliyorlar genelde ama testlerinin hepsini yaptır bence eğer sorun yoksa öyle bekle bende 4 aylık evliydim doktor senen dolsun öyle gel dedi hiç test yapmadı eve gönderdi aradan 3 ay falan geçti tekrar gittim bu sefer 1 senelik evliyim dedik yalandan test yaptı sonra sorun olduğunu öğrendik inşallah sende sorun yoktur canm bebislerimizi aliriz kucağınıza

Bugün doktora gittim yumurta takibi için klomen kullanmıştım zaten yumurtalarım sağ tarafta 5 tane 13mm 12mm 9mm 6mm...
Sol tarafta 4 tane 9mm 6mm 5mm...
Ama sağ tüp tıkalı sanirim o yumurtalar işe yaramıyo doktor pazar günü tekrar gel dedi ne kadar büyümüş diye bakalım çünkü yumurta 18mm ile 22mm arasi çatlıyormuş iğne vermedi 2 günde bir gidcem sanirim

Sorun olduğu hangi testte çıktı canım; Ben de kan testleri yapıldı hormon felan, ultrasonla yumurtalıklarıma bakıldı. Ben korunmayı bıraktığım ay doktora gitmiştim.Smear testi ama herşey normal çıktı. Ben de önümüzdeki ay gidicem denedim 6 aydır diycem.

Benim onların hepsi güzel cıktı eşimin de sonucları çok iyi cıktı hsg çektirdim orda sağ yumurtam kapalı cıktı o da tabi hamileliği geciktiriyo bide rahîm ağzım arkaya dönükmüş ama doktor hamilelige engel değil dedi sadece normal doğum zoe oluyomus ama rahîm ağzı arkaya bakan çok kişiyle konustum hepsinin çocuğu geç olmuş sanirim hamile kalabiliyosun ama geç oluyo öyle anladim bide doktor rahimde perde olabilir dedi ama kesin orda belli olmuyomuş 3 ay klomen kullanalım hamilelik olmasa göbekten kamera ile bakıcaz dedi inşallah ona gerek kalmaz

Canım dayanamadım aradım çınarlıyı 0.1 den küçük gözüküyor dedi, Allah de ötesini bırak demiştim, bu aya nasip değilmiş,
Ben de bugün aldım sonucu. Aynı benim de 0.1 çıktı. Doktor regl bir bekleyelim geçirse 1 hafta sonra tekrar bakalım dedim ama tum umidim kirildi.
Bu ay da olmadı yani. Geçen hafta ablamin ikinci hamileliğini öğrendim. Bugün sonucu alıp bir arkadaşıma bebek şekeri yapmaya gittim. Her şey yipranmama musait sartlarda sanki.
Allah hepimize hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip edecek o kesin ama benim daha bu is icin tirnagimi kimildatmaya ne gücüm ne sabrım ne istegim kaldı

Dayanamadım test yaptım yapmaz olaydım iki gün sonra adet olurum
Canım öncelikle gözün aydın. Allah bu kez saglikla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bir sorum var. Adetine 2 gün kala mi test yaptin negatif çıktı?. İdrar testi mi yaptın kan testi mi

Canım öncelikle gözün aydın. Allah bu kez saglikla kucağına almayı nasip eder inşallah. Bir sorum var. Adetine 2 gün kala mi test yaptin negatif çıktı?. İdrar testi mi yaptın kan testi mi
Idrar testi yaptım ama geceydi ve malum sıcaklardan her türlü içeceği tükettiğim için cikmadi sanirim. Bu sabah yaptigim testte netti ama daha önümüzde çok yol var

Kıyamam ya lütfen öyle düşünme Allah için bende her gün ağlıyorum neredeyse ama ağlarken dua ediyorum mevlaya zor değil hiç bir şey. Benimde çevremde sürekli bir hamile bir doğum haberi geliyor bi yengem bi ablam bi komşu falan filan ama dayanıyorum hep içim yanıyor duydukça. Ben pkoluyum bebeği bırak ilaçsız adet bile olamıyorum bi bebeğe ağlıyorum bi adet olamamaya ama napayım sabır bi avunuyorum bi tekrar kanıyor yaram ama yapacak bişey yok elbet olur bir gün. Lütfen sende güçlü olmaya çalış en azından adet oluyorsunuz bende o bile yok.

Bu sabah yaptigim test. Yarın bat. Pazartesine doktor randevusu aldim.Çünkü hamileysem kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım. Çok bebek kaybettigim için heyecanlı değilim artik. Kısmet hayırlısı
Kuzum gözün aydın Rabbim inşallah bu defa sağ salimen kucağına almak nasip eder. Belirtilerin neydi yazar mısın ??

kizlar dun benim catlama ignemin 12. günüydü aksam.uzeri yaptim bariz 2. cizgi silik belliydi cok heveslendim sabah kalkayim yaptim boyle cikmadi üzüldüm yarin sabah yine tekrarlicam bat 4 agustos daha gunume var ondanmi cikmiyor yoksa

Olabilir canım inşallah hamilesindir kanda daha iyi çıkar aslında pazartesi kan verebilirsin benim hiç böyle silik bile çıkmadı çok yaptım ama hep tek çizgi inşallah hamilesindir

Olabilir canım inşallah hamilesindir kanda daha iyi çıkar aslında pazartesi kan verebilirsin benim hiç böyle silik bile çıkmadı çok yaptım ama hep tek çizgi inşallah hamilesindir
canim insallah ama bu sabah ve ogleden sonra yaptim boyle olmadi acaba daha erkenmi bilmiyorum pazartesi belki kan veririm ama bata daha var 2 aydir kan veriyorum negatif bu ay kan vermek istemez oldum

canimmm ne yaptın ne var ne yok ben az önce dayanamadım test yaptım ama tek çizgi mağlesef

Seni uzm3k istemem ama b3nim 14gun3 kadar pozitif çıktı 15.gun adet oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…