Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim adete 8 günüm kaldı ama öyle hiiiç bi belirti yok.sanki bu ay da olmadı ya bu kadar erkenden bi belirtisi olanı biliyormusunuz

Varsa cikiyor bat yakin çünkü en azindan adetten once ogrenip yikim yssamadim o zaman hormonlarin da etkisiyle 3 gun kendime gelemiyorum aglamaktan
Mrb cnm bugün eczane den test alıp yapcam yarın ilk idrarla. Varsa çıkar inş. Kaldı 2 gün. Sen ne durumdasin

geceden beri hafif bir bel ağrım var.sizce bu gebelik için bir belirti midir? yoksa üstü açık yattığım için mi oluyor

Merhaba arkadaslar bilgim olmadigi icin soruyorum geç döllenme nasil oluyor birisi cevap verebilirmi?
Mrb cnm benim oglumda geç döllenme olduydu. Son adetim 3 Ağustos olmasına rağmen döllenme 23 agustosta olmuştu. Ultrasonda bebek kaç haftalıkısa doktor geç döllenme olup olmadığını soyler

geceden beri hafif bir bel ağrım var.sizce bu gebelik için bir belirti midir? yoksa üstü açık yattığım için mi oluyor
Bence o kadar erken belli olmaz, benimde bugün dahil 5 gün var dete, hiç belirtim yok biraz akıntım oluyor arada. Ama adeti bekliycem gebelik testi almıycam. 4 aydır hiç gebelik testi yapmaıdm. Ama adetim 1 gün bile gecikrse hemen alıp yapmayı polanlıyorum:) Bu ay bizim ayımız olsun ya lütfen lütfen...

Hsura006 bugün iğneden sonraki 15. Gün adet agrilarim geçti hiçbir belirti yok sende durum nasil? Gecn ay 14. Günde adet olmuştum ben
bende adet ağrısı gibi değil ama tek taraflı ağrı oluyor tamam hasta olucam diyorum bsey yok göğüslerim sisti dokunamıyorum bile tek belirtim o bende daha hstalanamadim pazartesiye kadar bekleyim diyorum olmazsam kan testine gidiyim diyorum canim

Aynen ben de bu
S
Canim moral bozmak istemem ama bel agrisi gebeligin ilerleyen haftalarinda olan bir belirti mesela benim bel agrilarim sirt ustu yattigimda hafif 12.haftada filan hissediliyordu.

Progestan kullanıyo muydun? Ben yarın bı test yapayım diyorum çünkü hamilelikte kullanılmaması gereken bı ilaç kullanıyorum erken öğrenmem lazim. İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler can şenliği olur

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım listeye ekler misiniz beni de adet günüm 29 temmuz yani yarın belirtilerim var göğüs ağrısı gibi.

Mrb cnm benim oglumda geç döllenme olduydu. Son adetim 3 Ağustos olmasına rağmen döllenme 23 agustosta olmuştu. Ultrasonda bebek kaç haftalıkısa doktor geç döllenme olup olmadığını soyler
Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim benimde 27 gun gecti dunden beri.once kahverengi leke sonra ucuk pembe ve simdi daha koyu leke geliyo

Ben battan 1 hafta once erken gebelik testi yaptimtim negatif cikmisti adet oldum zaten
Hadi ya üzüldüm. Kısmet önümüzdeki aya inş cnm bende az önce gittim gebelik testi aldım. Yarın ilk idrarla yapayım diyorum. Tutunduğum en büyük belirti sabahları mide bulantim in olması ve aşırı koku hassasiyetiM var ilk gebeliğin de olduğu gibi. Bakalım inş vardir

Insallah vardir bende yarin doktora gidicem bu lekelenmem adet gibi degil sol kasik batiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…