Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım 11 gün geçti bu gün regl geliyor sanırım
yani ümidini kırmak gibi olmasın da bi kere benim de 8 gün gecikmişti ve sonra böyle cok açık bir pembelikle başladı. gebelik için kan testi sonucu gelmeden hasta olmuştum ama her sene mart ayında benim geçikme oluyor.onun haricinde hep düzenlidir.doktora gittiğimde mevsim geçişi ya da stres üzüntülü bi durumdan dolayı olabilir demişti.

bu cuma 4. kez gidicem doktora yumurtalarım yeterince buyumuyor sanırım. yanı doktor net birsey demedi ama yine göremedim küçük falan dedi 4yıllık evliyim korunmayı 2 ay önce bıraktım. genel bir kontrol için gitmiştim ama bu durum canımı sıktı baya. yarın tekrar gidicem bakalım bir gelişme var mı?

Sağol canım benim salı günü klomen bitti 3 gün sonrada gel dedi bakalım sende iğne olucak misin doktor bişey dedi mi ? Inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur
yok canım bana aşı vermedi ben ilk defa başladım kullanmya belki ondandır bilmiyoum 5. günü kolomen 12 13 14 temas dedi

Kızlar hormonlara sadece adetli iken mi bakılıyor bilen varsa ona göre randevu alacağım

Merhaba yeni üye oldum.Basarisiz bir aşılama deneyimim oldu.Dun itibariyle 5 gunluk maydanoz&sut kuru ve 15 gunluk sogan kürüne başladım.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.Bakalim neler olacak????

Ben çatlatma iğnesinin 17.gunu regl olmuştum 4 yumurtamdan 2 si gitti 2 si kaldi maalesef bakalım kürler ise yarayacak mi?

Benim 11.gun beta hcg 11 cıktı her gün birer birer düştü.. ve 2 gunluk regl oldum. Doğum kontrol ve yumurta büyütme ilaçlarından biktim.bu sefer doğal yolları deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…