- 26 Temmuz 2017
- 215
- 152
- 103
- 37
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
yani ümidini kırmak gibi olmasın da bi kere benim de 8 gün gecikmişti ve sonra böyle cok açık bir pembelikle başladı. gebelik için kan testi sonucu gelmeden hasta olmuştumevet canım 11 gün geçti bu gün regl geliyor sanırım
Hic agrim yok cnm ilk ignede olmustu birazigneden sonra suan agrilarin belirterin varmı canim
yok canım bana aşı vermedi ben ilk defa başladım kullanmya belki ondandır bilmiyoum 5. günü kolomen 12 13 14 temas dediSağol canım benim salı günü klomen bitti 3 gün sonrada gel dedi bakalım sende iğne olucak misin doktor bişey dedi mi ? Inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur
inş olur kısa zamanda kimi duysam tam boşverdim yıldım öyle kaldım diyorBen de bu ay son denemem, 4 aydır deniyoruz yine olmazsa önümüzdeki ay için doktora gidicem. Klomen ya da aşılama yapılır belki.
Kızlar hormonlara sadece adetli iken mi bakılıyor bilen varsa ona göre randevu alacağım
Kizlar liste yapicam lutfen
Adetliyken 3.gun diger gunler normalden.yuksel cikiyor cunku
test yapmadın mı hiç :/evet canım 11 gün geçti bu gün regl geliyor sanırım
test yapmadın mı hiç :/
BendeeeeeeeTemmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler
@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
@lhuzurum
@mrvchn
H Hiraberil
@Hanzade000
canım ben değil arkadaş yapmamış benim 8 gün var sabahları yapıyorum bir değişiklik olur mu diye umudum azalıyor gittikçe ama bilmioyrum.Nasil dayandin .test yapmadan hakkinda hayirlisi olsun insallah bebis vardir yoksada insallah olur.
canım bsey sorucam bilgin vardır çatlama iğnesinden kaç gün sonra regl olunuyorevet canım oluyor iğnenin 3. günündeyim sanada bana herkese uğurlu gelir inşallah
canım ne et sorucam bilgin vardır çatlama iğnesinden kaç gün sonra regl olunuyorevet canım oluyor iğnenin 3. günündeyim sanada bana herkese uğurlu gelir inşallah
benim de bugün 14. Günüm 17 18 e kadar yolu var o zmn canım erkenden test yapıp hayal kırıklığına ugramayimBen çatlatma iğnesinin 17.gunu regl olmuştum 4 yumurtamdan 2 si gitti 2 si kaldi maalesef bakalım kürler ise yarayacak mi?
Boşver kasma kendini stres yapma benim gibi .benim de bugün 14. Günüm 17 18 e kadar yolu var o zmn canım erkenden test yapıp hayal kırıklığına ugramayim
aminn canimm inşallah ağustos bizim ayimiz olur inşallahBoşver kasma kendini stres yapma benim gibi .
insallah sen hayırlı bi sonuç alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?