- 11 Ağustos 2017
- 190
- 80
- 18
- 34
9 yumurta toplandı 5 embriyo oluşmuş dün OPU oldu bugün 1.gün sormak aklıma gelmedi kötü mü iyi mi anlamadım yabenim 6 tane 4 emriyo oluştu.
Benim 9 yumurta toplandi 6 tanesi olgunmus 4 tanesi dollenmis bugun 2.gun hucreTüp bebek yaptıran arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra 1.gün kaç embriyonuz oluştu kaç yumurta toplandı? Önemli cevaplarsanız sevinirim
İyiymiş inşallah istediğiniz sonuca hayırlısıyla ulaşırsınız bakalım Beni de sabah arayacaklar bakalım çok merak ediyorumBenim 9 yumurta toplandi 6 tanesi olgunmus 4 tanesi dollenmis bugun 2.gun hucre
Bolunmesi devam ediyormus
Anestezi yapmadılar mıSlm opu yapıldı çok acılıydı ya siz nasıl dayandınız 15 yumurta toplandı
Yapıldı ama uymadıktan sonra çok ağrım oldu iğne yaptılar anca 1saatte kendime geldimAnestezi yapmadılar mı
Cok gecmis olsun bende hic agri olmadi herkesin bunyesi farkli demekki bazilarinda karinda siskinlik odem olmus bazilarinda agriYapıldı ama uymadıktan sonra çok ağrım oldu iğne yaptılar anca 1saatte kendime geldim
Nasil embriyolar gelisiyormu:)İyiymiş inşallah istediğiniz sonuca hayırlısıyla ulaşırsınız bakalım Beni de sabah arayacaklar bakalım çok merak ediyorum
Canım kalitesini falan 5.gün mü söylüyorlr acaba beni de ğersembe arayacaklar ama benim transferim eylül ortası gibi rahim dinlendirme olacağı icin donduracaklar embriyoyu ama telefonda suan kalitesi istediğimiz gibi çoğalmaya devam ediyorlar dediNasil embriyolar gelisiyormu:)
Beni bu sabah yine aradilar 4 embriyom gelismeye devam ediyormus Persembe transfer olacagim yarin aramayacaklar sanirim
Zaten OPU işleminden sonra kanamam yeni geçti cumartesi olmuştum kaç gündür kanama oluyordu adet olurum herhalde 1 haftaya kadarNasil embriyolar gelisiyormu:)
Beni bu sabah yine aradilar 4 embriyom gelismeye devam ediyormus Persembe transfer olacagim yarin aramayacaklar sanirim
Bana da öyle oldu etkisi geçince midem bulandı adet agrısı gibi agrılarım oldu kanama oldu devamlı geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın elhamdülillah insallah sonuç güzel olursa hepsini unutacagızYapıldı ama uymadıktan sonra çok ağrım oldu iğne yaptılar anca 1saatte kendime geldim
Sanirim transferden sonra bir kagit veriyorlar orada yaziyormus ama embriyolog a sorarsanizda soyler banada gayet iyi bir sekilde ilerliyorlar dedi kalitesi hk bisey demediZaten OPU işleminden sonra kanamam yeni geçti cumartesi olmuştum kaç gündür kanama oluyordu adet olurum herhalde 1 haftaya kadar
Bence de ya bende öyle düşündüm suan senin 4 embriyo mu var canımSanirim transferden sonra bir kagit veriyorlar orada yaziyormus ama embriyolog a sorarsanizda soyler banada gayet iyi bir sekilde ilerliyorlar dedi kalitesi hk bisey demedi
Opu icinde bende cok korkuyordum agri kanama siskinlik olurmu diye cok sukur bende hicbiri olmadi
Transferin eylulde ise iliski sorun olacagini sanmiorum
Evet 3.gundeyiz 4 embriyo saglikli ilerliyormus Persembe gunu transferim olacak kismetse..Bence de ya bende öyle düşündüm suan senin 4 embriyo mu var canım
Ayy ne güzel gözün aydınNasil embriyolar gelisiyormu:)
Kalanını donduracakmısın peki 2 tane mi transfer olacak hangi hastane de yaptırıyorsunEvet 3.gundeyiz 4 embriyo saglikli ilerliyormus Persembe gunu transferim olacak kismetse..
1 tane transfer olacakmis digerlerini dondurmayi dusunuyoruz esimle eger 5.gunu gorurlerse..Kalanını donduracakmısın peki 2 tane mi transfer olacak hangi hastane de yaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?